Connect with us

Hi, what are you looking for?

Monden

Îndrăgita cântăreață Carmen Șerban are probleme grave de sănătate: se deplasează în cârje

Foto: Facebook / Carmen Șerban

Carmen Șerban, îndrăgita cântăreață română, traversează o perioadă dificilă din viața sa, după ce a primit un diagnostic medical care i-a schimbat complet rutina zilnică. La 53 de ani, artista se confruntă cu probleme serioase la nivelul genunchiului, fiind nevoită să utilizeze cârje pentru a se deplasa. Această veste a fost un adevărat șoc pentru cântăreață, care a vorbit deschis despre impactul emoțional pe care l-a avut asupra ei această situație.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri incendiare: „Da, am înșelat… Am rupt cluburile în două, urcat pe mese, băute, tot tacâmul”

Diagnosticul medical și impactul emoțional

Într-un interviu recent, Carmen Șerban a dezvăluit că, după o serie de investigații medicale, a aflat că suferă de un menisc rupt. „RMN-ul spune că am un menisc rupt. E o fisură mare, dar e aproape rupt. Nu am mai avut probleme de genul ăsta. Când mi-a zis doctorul să mă pun în cârje, am început să plâng pentru că mi s-a părut aiurea. Mi s-a părut greu. M-am gândit la tatăl meu, care și el a fost așa, a avut o problemă”, a mărturisit artista cu emoție.

Această afecțiune a fost o surpriză neplăcută și a venit într-un moment în care Carmen era deja suprasolicitată fizic și emoțional. Confruntarea cu această problemă de sănătate a fost dificilă, dar Carmen a găsit puterea să vorbească deschis despre suferința ei, oferind astfel o lecție de curaj și reziliență fanilor săi.

Prioritizarea altora în detrimentul propriei sănătăți

Carmen Șerban a explicat că, de-a lungul timpului, a pus mereu nevoile altora înaintea propriilor sale sănătăți, ceea ce a contribuit la agravarea stării sale. „Acord timp foarte mult altor oameni decât mie. Am familia mare, prieteni. Tot timpul există o zi de naștere, ceva, dar la mine drumurile sunt foarte lungi, sunt de sute de kilometri, mii de kilometri de multe ori. Anul ăsta a fost pentru prima oară când mi-am luat o vacanță cu toată familia și am plecat din țară. A fost foarte frumos. Dacă nu aveam și durerea, era și mai bine”, a declarat artista.

Această mărturisire subliniază un aspect important al vieții multor persoane active și implicate: neglijarea propriei sănătăți în favoarea responsabilităților și angajamentelor față de familie și prieteni. Carmen a recunoscut că această abordare i-a adus suferință și că este timpul să își acorde mai multă atenție sieși.

Lecțiile învățate și optimizarea vieții

Cu toate că perioada dificilă pe care o traversează este plină de provocări, Carmen Șerban rămâne pozitivă și încrezătoare că va învăța lecții valoroase pentru viitor. „Eu sunt optimistă. Consider că boala asta e ceva bun în viața mea. A venit ca să mă trezească un pic și îmi spune boala asta că până aici a fost cazul, iar acum e momentul să fac lucruri și pentru mine”, a încheiat artista.

Citește și: Liviu Vârciu dă de pământ cu politicienii români: „Bă nesimțiților… Putori nenorocite numai pe interes!”

Această perspectivă pozitivă arată dorința și determinarea lui Carmen de a se adapta și de a găsi aspectele pozitive chiar și în situațiile dificile. Este o lecție de viață despre importanța echilibrului între responsabilități și îngrijirea personală, precum și despre puterea de a găsi lumina în momentele întunecate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Monden

Carmen Șerban, o figură emblematică pe scena muzicală românească, a împărtășit recent detalii captivante despre parcursul său artistic și personal într-un interviu pentru viva.ro....