Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

INCREDIBIL! Publicația anticreștină G4Media a inventat FAKE NEWS-ul despre incinerarea lui Nicu Covaci. Phoenix confirmă: „NICI NU S-A PUS VREODATĂ PROBLEMA DE CREMARE!”

Foto: ActiveNews.ro

O falsă dezbatere națională legată de înmormânarea creștinească a lui Nicu Covaci, reper al muzicii românești contemporane, a fost lansată iresponsabil de G4 Media, site anticreștin al sistemului securistic, condus de Dan Tapalagă, fost consilier al Monicăi Macovei, și Cristian Pantazi, fost consilier al lui Dan Barna, scrie ActiveNews.ro.

Foto: ActiveNews.ro

Citește și: ȘOCANT: Motivul pentru care arbitrii și-au bătut joc de gimnastele noastre: Ritualul în care cele două americance de culoare se închină în fața braziliencei

ActiveNews și-a exprimat din primul moment rezervele față de „știrea” în cauză, tratând-o cu semne de întrebare.

Grav este că întreaga presă din România a introdus pe agenda publică, așa cum și-au și dorit dezinformatorii de profesie, o temă complet falsă, o incinerare fabricată de G4 Fake Media, cu scopul bolnav de a induce, probabil, această idee apropiaților lui Nicu Covaci.

Nici un post național de televiziune, nici o agenție de presă sau site de știri din cele care au preluat și răspândit pe nemestecate pretinsa „informație” a G4 Media nu s-au obosit să o sune pe impresara Phoenix pentru verificare, deși numărul acesteia de telefon este disponibil pe toate site-urile și paginile media ale trupei.

Încă de ieri, impresara formației Phoenix, Raluca Talasman, a negat totalmente existența unui conflict între formație și familia lui Nicu Covaci, legat de modul în care acesta urmează să fie înmormântat. Talasman a precizat că nu s-a pus niciodată problema incinerării trupului lui Nicu Covaci, după cum relatează, culmea, cu profesionalism, noul site Hotnews.

„Va fi înmormântat creștinește, joi, la Timișoara, la Cimitirul Eroilor. Acum pot să vă confirm pentru că sunt aici, cu familia, și stăm de vorbă”, a declarat, pentru HotNews, Raluca Talasman.

Ea a negat speculațiile după care Nicu Covaci ar fi dorit să fie incinerat, iar familia a decis să treacă peste această dorință.

„Nici nu s-a pus problema vreodată de cremare. A ieșit în presă că, vezi Doamne, familia s-a opus hotărârii trupei. Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de spus, adică noi nu facem altceva… Că nu suntem noi aparținătorii. Nu suntem factor de decizie”, a precizat Talasman. Foto de azi – Opinia Timișoarei:

Foto: ActiveNews.ro

Potrivit „știrilor” de tip FAKE NEWS ale G4 Media, unii membri ai formației ar fi spus că Nicu Covaci ar fi vrut să fie incinerat dar familia nu a fost de acord. Afirmația despre incinerare este controversată, vehiculată, chipurile, de Costin Adam, vocalist al formației, dar nesusținută nici scriptic nici legal, după cum a scris ActiveNews cu privire la „știrea” G4 Media. Incinerarea reprezintă un ritual păgân, îmbrățișat de bolșevicii comuniști anticreștini, prin care se pierde mântuirea. 

Isteria a fost lansată de Ștefan Both de la G4 Media, fără absolut nici o dovadă. În știrea de FAKE MEDIA, se afirma în mod fals, încălcându-se cele mai elementare norme jurnalistice, că „Nicu Covaci, legendarul muzician de la Phoenix, a(r fi – n.n.) lăsat cu limbă de moarte – în ultimele momente ale vieții, când era conștient, două dispoziții care să fie îndeplinite după moartea sa. Prima dorință a fost ca trupa Phoenix să continue activitatea. Cea de-a doua a fost ca trupul său să fie incinerat, iar jumătate din cenușă să fie aruncată în Marea Mediterană, în Spania (acolo unde a trăit în ultimii ani), iar cealaltă jumătate să fie pusă lângă cenușa mamei sale, Tamara, (decedată în 1992).

Costin Adam, solistul trupei Phoenix, a(r fi – n.n.) declarat pentru G4Media că dorința lui Nicu Covaci este sfântă și va fi respectată fără nicio excepție.”, scria Ștefan Both.

„Cum era de așteptat, nu există nici o altă dovadă a „dorinței” lui Nicu Covaci pentru incinerare păgânească decât spusele unui cunoscut. A unui singur cunoscut. Atât. Deci, nu se știe dacă a fost dorința lui. Poate fi de fapt un mare abuz.”, a subliniat și jurnalista Cristina Leordeanu.

După cum spuneam în prima relatare pe această temă, G4 Media, site anticreștin, a transmis primul „știrea” cu incinerarea iar apoi, când soția a susținut că îl va îngropa creștinește, a produs o nou invenție de FAKE MEDIA, afirmând fără nici o dovadă că ar exista „două tabere”, una care ar vrea arderea lui, iar cealaltă, care este reprezentată de soția sa, Ivone și alți apropiați ai regretatului muzician, înmormântarea creștinească – aserținea completcontrazisă ieri de impresara Phoenix.

Asta e ca și cum ai spune că la moartea lui Tapalagă, colegii lui l-ar vrea ars și, poate, soția nu. Ce deontologie profesională îți permite să vehiculezi fără discernământ „dorințele” unora, generând o falsă dispută națională și o posibilă schimbare a planurilor Bisericii Ortodoxe Române, reprezentate de Mitropolitul Ioan al Banatului, fără să consulți și să prezinți singurul punct de vedere legal și moral valabil, cel al soției?, am scris în știrea precedentă. Deplorabil la ce nivel a ajuns media de sistem din România.

Foto: ActiveNews.ro

Parteneriat: ActiveNews

Citește și: Bucureștiul este zguduit de o crimă teribilă: O mamă și cei doi copii au fost uciși în propria locuință

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Actualitate

Moartea părintelui Ioan Alupoaiei, preot al Bisericii Izvorul Tămăduirii din Botoșani, a stârnit un val de reacții contradictorii în spațiul public. După ce, inițial,...

Externe

Alain Delon, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze și internaționale, a încetat din viață în liniște, duminică dimineața, în locuința sa...

Dezvăluiri

Într-un amplu studiu recent despre nanotehnologia din serurile experimentale COVID-19, apărut în revista International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, pe 18 iulie...

Actualitate

ActiveNews: Ritual satanist scabros și blasfemiator pe scena UNTOLD: Spectacol cu ”Iisus” transformat în transsexual și apoi în diavol și propagandă pentru pedofilie și...

Dezvăluiri

ActiveNews: Există, și va continua să existe, o rezistență psihologică profundă atât la o nouă imagine de sine a omului, cât și la implicațiile...

Social

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost înmormântat miercuri în Cimitirul Eroilor, în cadrul unei ceremonii restrânse, cu ușile închise, conform anunțului făcut anterior...

Social

Într-o declarație recentă, Lavinia Săteanu, membră a trupei Phoenix, a decis să vorbească deschis despre controversele și neînțelegerile legate de incinerarea trupului lui Nicu...