Connect with us

Hi, what are you looking for?

Monden

Amor în Parcare: Andreea Tonciu Dezvăluie Cum a Explodat Dragostea și a Sosit Barza în Doar 12 Zile!

Într-o lume unde poveștile de dragoste par adesea să fie desprinse din scenarii de film, relatarea Andreei Tonciu despre cum și-a întâlnit soțul adaugă o notă de realitate neașteptată și sinceră la narativul iubirii moderne. Într-un episod recent al podcastului popular al lui Jorge, Tonciu a oferit o perspectivă detaliată asupra începuturilor relației sale cu Daniel Niculescu, marcând o întâmplare care pare desprinsă direct dintr-un roman de dragoste contemporan, cu întorsături de situație care subliniază imprevizibilitatea vieții și a dragostei.

Advertisement

O întâlnire neașteptată: De la o parcare la o poveste de dragoste și o familie în doar 12 zile

Povestea lor începe într-o manieră oarecum neconvențională, într-o parcare, departe de orice așteptări romantice. Andreea Tonciu, pe atunci o figură deja cunoscută în peisajul mediatic românesc, descrie cum o zi obișnuită a luat o turnură neașteptată când l-a zărit pe Daniel Niculescu. Acest moment, care ar putea părea minor în fluxul cotidian al vieții, a deschis calea către o conexiune profundă și instantanee între cei doi. Chimia dintre ei a fost atât de puternică încât, într-un interval de doar 12 zile, Tonciu a descoperit că va deveni mamă, o răsturnare de situație care a accelerat evoluția relației lor de la simple schimburi de priviri la o implicare profundă și reciprocă.

Advertisement

Citește și: ‘Am patru milioane de euro în conturi bancare’ – Monica Tatoiu și-a făcut testamentul public

„Eu dădeam ture cu mașina, când am văzut că mă sună mama să îmi zică să nu vin târziu acasă că a doua zi trebuia să merg cu ea să cumpere marfă (n.r. pentru florărie). Am zis bine. La 08:00 dimineața m-a sunat să vină să o iau de la florărie. M-am dus nemachiată, nearanjată, cu un trening, i-am zis că o aștept în mașină.”

”Stând în mașină pe telefon, mă uitam să văd ce mai face lumea și deodată întorc capul. O mașină neagră și un bărbat cu o cămașă bleu vrea să parcheze lângă mine. Eu aveam mașina parcată pe două locuri. Când mă uit mai bine, am zis că e prea frumos băiatul ăsta. M-am uitat în oglindă și am văzut că nu a mai parcat lângă mine că nu avea loc. Avea mașina mai mare decât a mea. S-a dus în spate să parcheze. Când se dă jos, mă uit așa, înalt, și nu știam cine e că la câte ture am dat eu nu am văzut mașina lui. Și în mintea mea mi-am zis niciodată nu am fost cu un băiat așa frumos. Am vrut să las numărul meu de telefon la parcagiu, dar, totuși, era urât, sunt femeie. (…) M-am gândit să ies seara să dau ture, că poate îl găsesc prin oraș”

Andreea Tonciu a oferit detalii intime despre cum dinamica lor inițială, alimentată de întâmplări spontane și decizii impulsive, s-a transformat rapid într-o relație serioasă. A povestit despre întâlnirea lor, despre mesajele schimbate pe rețelele sociale care au urmat și despre cum, într-un timp foarte scurt, au decis să își unească viețile. Momentul în care a realizat că este însărcinată a fost descris ca fiind unul plin de emoții intense, marcând începutul unei noi etape în viața lor. Reacția lui Daniel, suportul familiei și decizia de a merge împreună mai departe, în ciuda incertitudinilor, conturează o imagine a unui cuplu determinat să facă față provocărilor împreună.

„Seara aveam întâlnire pe Floreasca cu niște vedete și vorbeam de el și în momentul ăla am primit mesaj pe Facebook de la el, eu care nu am răspuns în viața mea bărbaților pe Facebook. Doar atât am citit: ‘Te-am văzut dimineață.’. Am intrat și am văzut că este el. I-am răspuns ‘Și eu te-am văzut’. Și îmi zice: ‘Știi că suntem vecini?’. I-am zis că nu și el mi-a spus că trece mereu pe strada mea și că îmi vede mașina. Am stat de vorbă cu el o jumătate de oră și mi-am luat geanta să plec să mă întâlnesc cu el. Am stat până la 04:00 dimineața. De atunci ne-am văzut în fiecare zi, venea să mă ia de acasă. Era foarte galant atunci, îmi deschidea ușa, o închidea, mama era foarte impresionată și mi-a zis: „Ce băiat frumos. Dacă nici cu ăsta nu stai nu știu ce îți fac.”

„Am stat 12 zile, ne-am văzut zilnic și am plecat la munte și am rămas gravidă imediat. Ne-am cunoscut în septembrie, iar în octombrie am rămas gravidă. După ce ne-am întors de la munte ne-am mutat împreună. În 2015 s-a întâmplat totul și în 2016 s-a născut Rebi. Mama plecase în America, eu stăteam mereu cu el. Eu sunt fumătoare, nu mai puteam să fumez, îmi era rău, apoi nu mai suportam parfumul. Am conștientizat că se întâmplă ceva. I-am zis unei prietene să-mi ia un test să văd dacă sut gravidă. Primul test din viața mea a ieșit pozitiv”

Citește și: Daniela Györfi, de urgență la medic din cauza sevrajului: „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”

Pe lângă descrierea circumstanțelor în care s-au întâlnit și a dezvoltării rapide a relației lor, Tonciu a vorbit și despre impactul acestor evenimente asupra ei, despre transformările personale prin care a trecut și despre cum a navigat prin emoțiile complexe care au însoțit această perioadă de schimbare. De la surpriza și bucuria descoperirii că va deveni mamă, la anxietățile privind viitorul și rolul de părinte, povestea Andreei Tonciu este una de creștere personală și de adaptare la noile realități ale vieții sale.

„Când am văzut testul pozitiv am început să plâng, să urlu, nu știam ce să fac. Nu-l cunoșteam, nu știam cine era, era mai mic decât min, nu știam dacă vrea să stea cu mine, dacă rămân doar cu copilul. Ca orice femeie îți pui întrebările astea. Am sunat-o pe mama, care era în America. I-am zis că sunt gravidă. Mama a zis să stau liniștită, că mi-l crește ea, eu doar să fac copilul. Am întrebat-o cum poate să îmi zică asta. Eu? Să fac un copil cu un om pe care-l știu de 3 săptămâni, mai mic decât mine cu 5 ani. El a avut o reacție foarte ok când a auzit că sunt însărcinată, nici nu mă așteptam.”

”Nu aveam încredere în el fiind un băiat de oraș, mai mic decât mine. M-a păcălit, nu mi-a zis vârsta reală la început, îi era frică că nu mai ies cu el. Nu părea că avea 25 de ani atunci, părea de vârsta mea. Când vine de la Dumnezeu. Eu până să-l cunosc pe soțul meu am avut o relație în care am suferit psihic și m-am rugat să-mi dea Dumnezeu un bărbat cu care să-mi fac o familie.”

Această poveste nu este doar o mărturie a unei iubiri neașteptate și a unei relații care a înflorit în ciuda probabilităților, ci și un testament al puterii de adaptare a individului în fața schimbărilor vieții. Prin împărtășirea experienței sale, Andreea Tonciu oferă o perspectivă valoroasă asupra dinamicii relațiilor moderne, subliniind cum, în cele din urmă, deschiderea către nou și acceptarea vulnerabilității pot duce la formarea unor legături umane profunde și semnificative.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Social

Monica Tatoiu, cunoscută pentru sinceritatea și stilul ei direct, a fost recent invitată în podcastul lui Bursucu, unde a împărtășit povești neobișnuite din viața...

Social

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, atrage mereu atenția publicului nu doar prin sinceritatea și deschiderea cu care...

Social

Tragedia recentă a celor trei tineri români luați de apele râului Natisone din Italia a emoționat întreaga țară și a fost intens mediatizată atât...

Monden

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite și respectate cântărețe de muzică populară din România, a fost recent invitată în cadrul podcast-ului „Altceva cu...

Spiritualitate

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu își exprima profundă dezamăgire și frustrare în legătură cu faptul că fiul ei, Victor, era ateu. Deși...

Monden

Giani Kiriță, fostul fotbalist al echipei Dinamo București, a fost invitat recent în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, unde a făcut mai...

Monden

Într-un episod recent al podcastului realizat de Bursucu, Adrian Minune, faimosul cântăreț de manele, a povestit o serie de evenimente paranormale care i-au marcat...

Monden

Anca Dumitra, cunoscută publicului larg pentru rolul său din serialul „Las Fierbinți”, a dezvăluit recent o fotografie în care apare în luna a șasea...