Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Andrei Caramitru îl desființează pe Nicușor Dan: „Ești doar nebun la cap complet, ești defect, ai probleme psihice grave, ai ură ce dracu ai?”

Astăzi, Andrei Caramitru a postat un mesaj dur pe Facebook, atacându-l pe primarul Nicușor Dan și acuzându-l de blocarea unui proiect de dezvoltare în sectorul 5. În postarea sa, Caramitru a scris:

Citește și: Victor Ponta o umilește pe Elena Lasconi: „Pupa cruci dar se da woke, nu face nimic… nu se pricepe la nimic”

„Nebunia boschetară. Iar începe circul. Scandal Nicușor apărătorul boscheților – One rechinii. E deja la faza pe amenințări. Situațiunea de fapt e cea de mai jos:

Rechinii au ditamai dezvoltarea în sectorul 5. Lângă e alt teren – e noroi pe el, zero boscheți sau copăcei sau fire de iarbă. Terenul are toate autorizațiile de construcție luate. Are până și singura autorizație de la PMB (de trafic, ca în rest nu are treaba PMB cu sectorul zero). One îl cumpără.

După rechinii odioși zic să fie frumi să nu iasă scandal. Propun un plan mai bun decât în autorizație – 7000 m² din 45000 dați la primărie pt drumuri de acces și verde; mai puține construcții decât pe plan; adaugă grădinițe și chestii de alea pozitive. Bun.

Dar atenție – vine SALVATORUL! Intervine!!! Retrage din pix el personal acordul de trafic dat acum un an de oamenii lui din primărie (nu știam că ai voie așa ceva fără bază și contra semnături de la experții din primărie). Și urlă – aha – deci e ilegal acum că am dat eu cu pixul. Faceți deci ilegalitate înțelegi??????

Și amenință direct – pe finanțatorii rechinului (bănci etc) că o să îi bage în faliment, și pe oricine de la sector dacă semnează ceva că îi dă în judecată îi termină huoooo.

One reacționează și zice că dă în judecată personal pe oricine încalcă legea pe speța asta, inclusiv pe primar și pe oricine altcineva.

Întrebarea mea e totuși – ok, blocăm. Dar blocăm pentru ce? Salvăm ce? Nu sunt boscheți pe teren. E doar noroi. Și e ok să blochezi cu amenințări și încălcând legea??? De ce faci asta care e obiectivul exact?? Vrei să rămână mai bine noroi sau cum? Sau ești doar nebun la cap complet, ești defect, ai probleme psihice grave, ai ură ce dracu ai?”

Citește și: Elena Lasconi, reacție explozivă față de profesorul Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală: „Afară de la catedră!”

Această postare vine în contextul unui conflict deschis între dezvoltatorii imobiliari și primarul Capitalei, Nicușor Dan, cunoscut pentru pozițiile sale ferme împotriva dezvoltărilor pe spațiile verzi și pentru protejarea patrimoniului urban. Caramitru critică dur decizia primarului de a retrage o autorizație de trafic pentru un proiect de dezvoltare în sectorul 5, susținând că terenul respectiv nu are valoare ecologică și că acțiunile lui Nicușor Dan sunt nejustificate și ilegale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Externe

Saniya Ameti, o consilieră municipală din Zürich în vârstă de 32 de ani, a generat un scandal național în Elveția după ce a distribuit...

Actualitate

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda din județul Mureș, a fost reținută pentru 24 de ore, alături de doi suspecți, într-o anchetă ce vizează o...

Educație

Primarul comunei Dragomirești-Vale, Gheorghe Socol, a transmis un mesaj emoționant la începutul noului an școlar, adresându-se copiilor, părinților și cadrelor didactice din comunitate. Citește...

Politică

Duminică, Serbările Naționale de la Țebea, județul Hunedoara, au adunat mii de oameni pentru a aduce un omagiu eroului național Avram Iancu, la 200...

Social

Lumea vedetelor de pe internet este zguduită de un scandal uriaș, în care sunt implicați cunoscutul influencer Dorian Popa și afaceristul Călin Donca. Donca...

Actualitate

Tragedie în comuna Iancu Jianu, unde întreaga comunitate este în doliu după ce primarul Paulică Munteanu a decedat. Edilul, în vârstă de 62 de...

Monden

Într-un episod recent al emisiunii „Culisele iubirii”, dinamica dintre Denisa și Bogdan, foști concurenți de la Casa iubirii, a atins puncte tensionate, surprinzând publicul...

Actualitate

Recent, Andrei Caramitru a publicat pe Facebook o postare în care aduce în discuție o descoperire științifică deosebită realizată de NASA. El a declarat...