Externe

Biserica Satanică spune că i-a susținut pe organizatorii ceremoniei Jocurilor Olimpice de la Paris și afirmă că aceasta este „un triumf al libertății umane împotriva lui Dumnezeu”

Într-o serie de declarații controversate și acuzații care au zguduit opinia publică, au apărut informații potrivit cărora ceremoniile Jocurilor Olimpice desfășurate recent în Franța ar fi avut un caracter satanic, promovând ideologii care se opun tradițiilor religioase consacrate. Aceste acuzații au fost aduse la lumină în contextul unor declarații făcute de personalități din Biserica Satanică Americană, care și-au exprimat aprecierea față de organizatorii Jocurilor pentru spectacolele puse în scenă în timpul ceremoniei de deschidere. Conform acestora, manifestările ar fi avut o conotație profundă în ceea ce privește celebrarea libertății umane și o distanțare de autoritatea divină.

Citește și: Primul urs polar văzut în Islanda în 8 ani, împușcat imediat de autorități: Aventura pe aisberg s-a sfârșit dramatic!

Biserica Satanică Americană laudă ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Franța: „Un triumf al libertății umane împotriva lui Dumnezeu”

Într-un comunicat oficial, Biserica Satanică Americană a făcut o afirmație surprinzătoare, mulțumind în mod public celor care au contribuit la realizarea ceremoniei inaugurale. „Biserica Satanică Americană a mulțumit organizatorilor Jocurilor Olimpice pentru ceremonia de deschidere uimitoare. Marele Preot al acesteia, Peter H. Gilmore, a numit-o «un triumf al libertății umane împotriva lui Dumnezeu. A fost un imn dedicat libertății umane, cea mai bună ceremonie olimpică, cel mai bun eveniment internațional de masă din ultimii 50 de ani și semnifică renașterea umanității»”. Declarația a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul celor care au urmărit evenimentul, provocând o serie de reacții mixte, de la critică vehementă la sprijin deschis.

Marele Preot satanist Peter H. Gilmore a susținut mai departe că ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a fost o sărbătoare a epicurismului, subliniind că a văzut în această manifestare un simbol al eliberării de sub normele religioase tradiționale. Într-o altă declarație șocantă, el a explicat semnificația acestui moment din perspectivă satanistă: „Marele Preot satanist i-a susținut pe organizatori și și-a exprimat admirația față de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. A numit ceremonia «o sărbătoare a epicurismului și a libertății de sub autoritatea unei zeități stabilite»”. Această afirmație a generat reacții puternice din partea diferitelor organizații religioase și grupuri conservatoare, care au criticat dur acest tip de promovare al unor valori considerate contrare tradițiilor spirituale.

În plus, Gilmore a făcut o referire directă la simbolismul evenimentului, afirmând că ceremonia ar reprezenta o alegere clară a Franței de a pune în centrul atenției omul și libertățile sale, în detrimentul respectării cerințelor divine. „Satan s-a opus lui Dumnezeu exact așa cum Dumnezeu s-a opus libertății umane. Această scenă arată că Franța a ales omul în loc să urmeze cerințele restrictive ale lui Dumnezeu”. Prin aceste cuvinte, liderul Bisericii Satanice a subliniat convingerea că evenimentul marchează o schimbare majoră în direcția unui nou tip de libertate umană, un concept care a stârnit un val de controverse în rândul publicului larg.

În final, Peter H. Gilmore a declarat că ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Franța reprezintă nu doar un punct culminant al istoriei olimpice, dar și cel mai mare eveniment internațional din ultimele decenii. „Peter H. Gilmore însuși a numit ceremonia de deschidere cea mai bună din istoria Jocurilor Olimpice. A spus că este cel mai bun eveniment internațional de masă din ultimii 50 de ani și că dezvăluie renașterea umanității”. Aceste afirmații au întărit percepția unora că jocurile au fost mai mult decât un simplu eveniment sportiv, ci o manifestare ideologică puternică, menită să redefinească valorile umanității într-o eră modernă și controversată.

Citește și: Dunărea ‘a înghițit’ Budapesta! Intrarea în Parlament, sub ape, orașul în stare de alertă!

Reacțiile la aceste dezvăluiri au fost variate, cu mulți lideri religioși și comentatori sociali exprimându-și îngrijorarea cu privire la direcția în care se îndreaptă cultura occidentală. Unii au subliniat că această ceremonie ar fi un simbol al decăderii morale, în timp ce alții au văzut-o ca pe o reflectare a tensiunilor dintre valorile tradiționale și modernitate.

Surse de informare: USA Today, dimpenews.com, orthodoxostypos.gr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Spiritualitate

Părintele Adrian Agachi, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a reacționat în mod categoric la descalificarea unui judoka de la Jocurile Olimpice, după ce...

Sport

Nemanja Majdov, marele campion de judo din Serbia, a fost suspendat de Federația Internațională de Judo pentru o perioadă de cinci luni, după ce...

Copyright © 2023 AZnews.ro. Toate drepturile rezervate.

Exit mobile version