Connect with us

Hi, what are you looking for?

Externe

Cazuri șocante: Organe dispărute din corpurile a doi deținuți decedați în închisoare. Familiile caută cu disperare răspunsuri

Imagine cu rol ilustrativ / Foto: portalsm.ro

Într-un caz alarmant ce ridică întrebări serioase privind practicile penitenciare din Alabama, două familii se confruntă cu realități șocante după decesul unor membri ai familiei în custodia statului. În două incidente separate, familiile au primit trupurile neînsuflețite ale rudelor fără organe vitale esențiale.

Advertisement

Două Familii Caută Răspunsuri pentru Organele Lipsă ale Apropiaților Lor din Închisoarea din Alabama

Primul caz este cel al lui Brandon Clay Dotson, care a murit în noiembrie, în Ventress Correctional Facility. După aproximativ cinci zile de la decesul său, pe 16 noiembrie 2023, corpul său a fost returnat familiei într-o stare „sever descompusă”. În urma unei autopsii efectuate la cererea familiei, s-a descoperit că inima lui Dotson lipsește din cavitatea toracică. Familia a intentat un proces împotriva Departamentului de Corecție din Alabama, acuzând autoritățile de îndepărtarea inimii fără permisiunea lor.

Advertisement

Citește și: Planuri de Bază Aeriană Ucraineană în România! General American: „100% în favoarea acestui lucru”

„Departamentul de Corecție din Alabama – sau un agent responsabil cu efectuarea autopsiei sau transportul cadavrului la familia sa – i-au îndepărtat și păstrat inima domnului Dotson, în mod inexplicabil și fără permisiunea cerută de la rudele apropiate ale domnului Dotson”, conform declarației familiei în proces.

Într-un caz similar, familia lui Charles Edward Singleton, care a decedat pe 2 noiembrie 2021 în timp ce era încarcerat, a fost confruntată cu o descoperire similară. Fiica sa, Charlene Drake, a relatat într-o mărturie scrisă că, la preluarea corpului tatălui său, au constatat că toate organele interne lipsesc. Autopsia realizată la Universitatea din Alabama din Birmingham (UAB) nu a oferit nicio explicație clară. În plus, un director de pompe funebre a informat familia că, de obicei, organele sunt reintroduse în corp după autopsie, dar în cazul lui Singleton, acest lucru nu s-a întâmplat.

Citește și: Alertă climatică în Suedia: Salt brusc de 50°C în câteva zile

Aceste evenimente au stârnit un val de îngrijorare și indignare în rândul comunității, punând sub semnul întrebării procedurile de autopsie și tratamentul rămășițelor umane în sistemul penitenciar. Avocatul familiei Dotson, Lauren Faraino, evidențiază un posibil tipar în aceste cazuri, accentuând necesitatea unei investigații amănunțite pentru a clarifica aceste circumstanțe neobișnuite și perturbatoare.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Politică

În mijlocul unui an dens electoral, cu campanii politice care dezvăluie subiecte murdare ce au fost ținute sub preș de mult timp, Victor Ciutacu,...