Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social

Christian Sabbagh dă de pământ cu ucrainenii bogați fugiți din țară: „Nu vă e mă rușine?”

Foto: adevarul.ro

Christian Sabbagh, mesaj dur pentru miliardarii ucraineni care evită frontul din Ucraina: „Nu vă e mă rușine?”

Prezentatorul TV de la Kanal D, Christian Sabbagh, a postat un mesaj vehement pe rețelele de socializare, criticând dur miliardarii ucraineni care își continuă stilul de viață opulent prin alte țări, în timp ce războiul din Ucraina devastează vieți.Într-o postare integrală de pe Facebook, Sabbagh a scris:

Citește și: Marian Godină se dă mare cu nota de la BAC, dar ascunde eșecurile rușinoase de la Academia de Poliție!

„Nu vă e mă rușine? Oamenii mor pe frontul din Ucraina ca să duceți voi o viață de lux și opulență, departe de front? Sincer, sunt uimit cum încă mai sunteți tolerați, voi miliardarilor, în Europa și în lumea întreagă. Locul vostru e să luptați pentru țara voastră, apoi, dacă supraviețuiți, să dovediți comunității internaționale din ce ați făcut atâția bani până în război!”

Mesajul a stârnit numeroase reacții în rândul urmăritorilor săi, unii susținându-i punctul de vedere, în timp ce alții au fost mai rezervați în comentarii. Postarea vine în contextul tensiunilor globale crescute cauzate de războiul din Ucraina și impactul acestuia asupra economiei și societății.

Citește și: La doar 36 de ani, Radu Balan conduce o afacere de 26,5 milioane de euro și o echipă de 700 de oameni – Povestea unui român de succes

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și: