Connect with us

Hi, what are you looking for?

Monden

Dan Capatos a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu: „Băi, Capatos, stai că mă enervezi!”

În cadrul ultimei ediții a emisiunii Xtra Night Show, atmosfera s-a încins când Bianca Drăgușanu și Dan Capatos au intrat într-un schimb dur de replici în direct. Prezentatorul TV a criticat-o pe vedetă, declanșând o reacție vehementă din partea acesteia.

Confruntare incendiară la Xtra Night Show: Bianca Drăgușanu și Dan Capatos într-un schimb de replici dur în direct

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute și controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, este renumită pentru aparițiile sale frecvente în media și pentru viața sa personală intens mediatizată. De-a lungul timpului, blondina a avut numeroase relații amoroase care au captat atenția presei, reușind să țină primele pagini ale tabloidelor cu scandalurile în care a fost implicată.

Citește și: Andreea Marin a căzut pe stradă și a fost dusă de urgență la spital: „Era senzația de înec, ca atunci când nu ai aer fiind sub apă”

Recent, Bianca Drăgușanu a încheiat o relație de trei ani cu afaceristul Gabi Bădălău. Povestea lor de dragoste a fost tumultoasă și intens mediatizată, iar după despărțire, un nou scandal a izbucnit. Bădălău a acuzat-o pe fosta sa iubită că l-a înșelat cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, blondina a negat categoric aceste afirmații, susținând că sunt nefondate.

În timpul emisiunii, Dan Capatos a provocat-o pe Bianca Drăgușanu, spunând că există milioane de femei în România și niciuna dintre ele nu a fost implicată în atâtea scandaluri. Reacția Biancăi a fost promptă și vehementă, afirmând că este cea mai mediatizată persoană din România și că subiectul ei încă vinde, chiar și după 20 de ani.

Dan Capatos: „Știi câte femei sunt în România?! Cred că sunt câteva milioane. Ele de ce nu intră toate în scandal? Numai ție ți se întâmplă.”

Bianca Drăgușanu: „Pentru că eu sunt cea mai mediatizată persoană din România! Repet, eu sunt cea mai mediatizată persoană din România și se pare că după 20 de ani încă mai vinde subiectul Bianca Drăgușanu. Eu ce să fac acum?!”

Întrebată dacă nu poate face nimic pentru a nu mai fi mediatizată, Bianca Drăgușanu a răbufnit, cerându-i prezentatorului TV să închidă subiectul. Dan Capatos a continuat să insiste, oferindu-i exemple de alte femei din showbiz care au reușit să se mențină departe de scandaluri, provocând-o să demonstreze că și ea poate fi discretă.

Dan Capatos: „Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă! Îți dau un exemplu, Oana Marica, care e fată de oraș, nu e deloc mediatizată, ce să vezi? Poate că a schimbat mai mulți iubiți în ultimii ani decât ai schimbat tu. Și îți mai dau exemple de fete.”

Bianca Drăgușanu: „Lumea nu e interesată, că a fost mediatizată și ea. Lumea nu e interesată de fata asta. Băi, Capatos, stai că mă enervezi!”

Dan Capatos: „Păi de ce te enervez? Dacă nu vrei să fii mediatizată, nu ești, crede-mă.”

Bianca Drăgușanu: „Dar nu mai vreau să fiu mediatizată, nu mai vreau.”

Dan Capatos: „Da? Foarte bine, dar hai să și demonstrezi dacă nu mai vrei asta.”

Citește și: Daniela Györfi, de urgență la medic din cauza sevrajului: „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”

Confruntarea dintre cei doi a continuat, subliniind tensiunile crescânde și dezvăluind complexitatea relației dintre mediatizare și viața personală a Biancăi Drăgușanu.

2 Comments

2 Comments

  1. Constantin Mariana Constantin

    26 iunie 2024 at 17:31

    Bravo, Capatos!

  2. Pricicos Caranfil

    27 iunie 2024 at 11:35

    V-ati dat doctoratul pe o discutie purtata la 2 noaptea intr-o emisiune obscura 🙂 Nici cand faceam analiza morfo-sintactica in gimnaziu nu intram asa de tare in detalii.

    „dezvăluind complexitatea relației dintre mediatizare și viața personală a Biancăi Drăgușanu.”

    Despre ce „complexitate” vorbim aici fratilor? Sau scriem ca in cl. 1-4, doar de dragul de a impresiona si de a suna destept? Oameni ca Leon Danaila sunt mult mai simpli, desi mult mai importanti in societate si nimeni nu vorbeste de „complexitatea” vietii lor. Se vorbeste de ei ca de niste oameni simpli(ma repet) care au invatat si au fost folositori si foarte folositori societatii (iarasi repet, cu scopul de a intari ideea).

    Nu as vedea pe nimeni sa faca un articol despre complexitatea vietii acad. Leon Danaila :)) Ati fost buni cu incercarea asta de articol..

    In rest abordati subiecte ok, dintr-o perspectiva mai cuminte, cumva venind din partea Bisericii, ceea ce este un lucru admirabil in ziua de azi.

    Atat am vrut sa atrag atentia, ca nu e binevenit genul acesta de exprimare in cadrul stirilor „senzationale”.

    O zi frumoasa! Si mult succes pe mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Politică

În contextul unei situații dramatice din localitatea Pechea, județul Galați, unde inundațiile de la finele săptămânii trecute au afectat grav o treime din gospodăriile...

Social

În mediul online, Denise Rifai a devenit recent subiectul unei serii de critici după ce a publicat un videoclip în care o ia în...

Externe

Saniya Ameti, o consilieră municipală din Zürich în vârstă de 32 de ani, a generat un scandal național în Elveția după ce a distribuit...

Politică

Duminică, Serbările Naționale de la Țebea, județul Hunedoara, au adunat mii de oameni pentru a aduce un omagiu eroului național Avram Iancu, la 200...

Social

Lumea vedetelor de pe internet este zguduită de un scandal uriaș, în care sunt implicați cunoscutul influencer Dorian Popa și afaceristul Călin Donca. Donca...

Monden

Într-un episod recent al emisiunii „Culisele iubirii”, dinamica dintre Denisa și Bogdan, foști concurenți de la Casa iubirii, a atins puncte tensionate, surprinzând publicul...

Externe

Într-o perioadă în care Ucraina este profund marcată de războiul cu Rusia, iar cetățenii obișnuiți luptă cu curaj pe front, un nou scandal lovește...

Social

Recent, familia Năstase a trecut printr-un nou episod tensionat, care a captat atenția publicului. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, fostul mare tenismen Ilie...