Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Dezvăluire ȘOC: Mitică Dragomir câștigă în prezent în jur de 700-800 mii de euro pe lună! De unde îi vin banii?

Foto: prosport.ro

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” cum a reușit să facă avere din afaceri imobiliare și care a fost momentul care l-a propulsat pe acest drum de succes.

Advertisement

Cum a Făcut Mitică Dragomir O Avere de la Zero: Afaceri Imobiliare de Succes

Înainte de a deveni un nume de referință în lumea afacerilor imobiliare, Dragomir a avut parte de o perioadă dificilă în viața sa. El a încercat să urmeze studii de drept, dar fără succes. În plus, era căsătorit cu o femeie frumoasă și deșteaptă, iar tatăl acesteia îl privea cu scepticism. Acest context l-a determinat să caute o cale de a-și construi un viitor mai solid.

Advertisement

Citește și: „Am bolit două zile” – reacția Elenei Lasconi când a aflat că fiica sa are relații cu femei

Cu tenacitate și determinare, Dragomir a decis să se înscrie la o școală postliceală la Craiova de Construcții Hidrotehnice, unde a învățat și a reușit să obțină diploma. Această experiență i-a deschis apetitul pentru cunoaștere și pentru domeniul construcțiilor.

„Înainte am dat la drept și n-am reușit. Mă însurasem cu o fată frumoasă și deșteaptă, iar tatăl ei tot întreba ce face cu golanul ăla, adică cu mine.

Eu terminasem liceul și nu reușisem să intru la drept. Nevastă-mea mi-a spus să nu stau degeaba, să mă apuc să fac ceva, să am o preocupare.

Și m-am dus să fac o școală postliceală la Craiova de Construcții Hidrotehnice. Am terminat-o cu brio și am învățat și carte. E singura la care chiar am învățat carte.

După am făcut de frumusețe o altă facultate, cum fac toți. Când mi-am rupt piciorul la Vâlcea, având și școală, mi-au dat o epurare chimică la Vâlcea”.

Ulterior, Dumitru Dragomir a urmat și o altă facultate, iar viața i-a pregătit o altă provocare, când și-a rupt piciorul într-un accident la Vâlcea. Cu toate acestea, faptul că avea cunoștințe în domeniul construcțiilor l-a ajutat să obțină un loc de muncă într-o companie unde învăța meserie.

Acesta a fost momentul în care lucrurile au început să prindă contur pentru Mitică Dragomir. Cu puținii bani economisiți și ajutorul unei bănci, el a reușit să obțină un împrumut și să investească într-un proiect imobiliar. Astfel, a construit unul dintre cele mai frumoase blocuri din București, având o garanție constând într-un hotel în valoare de 15 milioane de euro.

Dragomir a continuat să investească în diverse proprietăți imobiliare, inclusiv într-un bloc situat în apropierea Ligii Profesioniste de Fotbal. De asemenea, el a dezvoltat 16 vile în zona Pipera. Succesele în domeniul imobiliar au continuat să vină, iar afacerea sa a crescut semnificativ. Acesta menționează că mulțumită acestor investiții, el câștigă în prezent în jur de 700-800.000 de euro pe lună.

„Mi-au spus să mă duc să-mi iau autorizații și după să mă întorc la ei. M-am dus, mi-am luat autorizațiile, a durat ceva. Am luat banii împrumut, într-un an am făcut unul dintre cele mai frumoase blocuri din București. Mi-au dat cu împrumut 3 milioane de dolari.

Aveam garanție hotelul. Hotelul era în 15 milioane de euro. Mai aveam și un bloc pe lângă ligă. Mai făcusem și 16 vile prin Pipera, dar am cumpărat bucăți de pământ.

Am făcut acel bloc și de-acolo am explodat. După, m-am apucat să cumpăr pământ bun și am zburat cu astea. Mulțumesc lui Dumnezeu, iar au început să se vândă.

Nu încasez 1 milion de euro pe lună, cam în jur de 700-800 mii de euro pe lună. Jur, din toate firmele mele eu nu am luat un leu salariu sau dividente de când mă știu. Le-am dat fiului meu și familiei mele. Eu trăiesc din pensia mea și a nevestei mele”

Cu toate acestea, Dragomir subliniază că nu încasează personal sumele impresionante pe care le obține din afaceri. El alege să împartă profiturile cu familia sa, inclusiv cu fiul său, și trăiește din pensia sa și a soției sale.

Citește și: Scandal în fotbalul românesc: Andrea Compagno, între deprecierea lui Becali și apărarea feroce a lui Mititelu!

Astfel, Dumitru Dragomir a reușit să se transforme dintr-un tânăr fără perspective într-un antreprenor de succes în domeniul imobiliar, datorită muncii sale asidue și a deciziilor inteligente de investiții.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Monden

Monica Tatoiu, o figură notabilă în lumea afacerilor din România, a făcut publică ultima sa dorință în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise...

Sport

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri uluitoare despre patronul celor de la FCSB, declarând că ‘Gigi Becali va fi făcut sfânt’. Acesta este extrem de...

Social

Într-o declarație care a stârnit controverse ample, miliardarul român Ion Țiriac a surprins opinia publică cu o serie de afirmații care par să îndepărteze...

Politică

Într-un peisaj politic și mediatic românesc mereu în schimbare, tensiunile dintre fostii prieteni Silvestru Șoșoacă și Luis Lazarus au atins un nou nivel, ducând...

Economie

Într-un efort susținut de combatere a evaziunii fiscale și de consolidare a disciplinei fiscale în cadrul tranzacțiilor transfrontaliere, Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat...

Externe

Într-un caz care a zguduit lumea financiară din India, Shveta Sharma, o femeie care împreună cu soțul ei s-au repatriat în India în 2016...

Magazin

La o distanță convenabilă de aglomerația urbană a Bucureștiului, în inima rurală a României, se află satul Fierbinți, care a devenit cunoscut la nivel...

Actualitate

Într-o operațiune coordonată de polițiștii din Lugoj și Serviciul de Investigații Criminale Timiș, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, o...