Acum trei săptămână am scris două note despre activitatea lui Mircea Geoană, în contextul candidaturii domniei sale la prezidențiale
„Mihaela, dragostea mea”, băiat bun, recompensat baban pentru activitatea sa de către americani dupa ce a fost, printre altele, și ambasadorul României la Washington, după ce a ocupat o perioadă postul de ministru de externe in cabinetul Năstase.
Fiica lui Geoană, Ana, este soția unui foarte influent milionar american.
Mircea Geoană este socrul lui Garrett Clayton, nepotul direct al lui Jona Goldrich, evreu polonez, susținător al Sionismului. Nu e niciun secret, familia ginerelui lui Geoană este una dintre cele patru cele mai influente familii de origine evreiască din SUA. Lucru recunoscut de Universitatea din Tel Aviv în 2013.
Citește și: Diana-Maria Brăgaru: Candidatura Dianei Șoșoacă-Ivanovici, spulberată de CCR. La ordinul cui?!
Alte activități ale lui Mircea Geoană:
„Aspen Institute Romania” a fost fondat de Mircea Geoană – el este și președintele organismului.
Mircea Geoană este și membru în consiliile de administrație ale
Aspen Institute US, Aspen Germany Și Aspen Italian. Principalii finanțatori ai acestor organisme sunt fundatiile Carnegie Corporation, Rockefeller Brothers Fund și Ford Foundation. Toate sunt controlate de familia Rockefeller.
Știind aceste lucruri despre care încă nu vorbește nimeni, apare informația că în campania lui Mircea Geoană este implicată o anume persoană, cu o activitate puțin cam dubioasă – domnul Tal Hanan.
Ce spune Wikipedia despre această persoană?
Tal Hanan (ebraică: פל חנן; născut în 1973), cunoscut și sub numele său de cod „Jorge”, este un om de afaceri israelian și fost operator de forțe speciale care a fost implicat în campanii de dezinformare pentru a manipula alegerile din mai multe țări. Organizația lui Hanan, „Team Jorge”, a încercat, de exemplu, să influențeze alegerile generale din Nigeria din 2015, în colaborare cu Cambridge Analytica.
Grupul operează un software numit AIMS pentru a crea conturi online false pe rețelele de socializare și pentru a le folosi pentru a răspândi știri false. Operațiunea lui Tal Hanan a făcut obiectul unei investigații sub acoperire condusă de jurnaliști de la „The Marker”, „Radio France” și „Haaretz” din Israel, care lucrează împreună cu organizația de jurnalism „Forbidden Stories”. A fost apoi raportată în comun în „The Guardian”, „Le Monde”, „Haaretz”, „Der Spiegel” și alții în februarie 2023. Hanan a negat orice faptă de acest gen.
Tal Hanan a spus de curând că a fost în România, dar nu poate da informații despre clientul pe care îl are aici.
Presa este în prezent concentrată pe găsirea în România a fermelor de boți prin care creează conturi false și împrastie știri false. Este absolut uimitor faptul că acești oameni își imaginează că o fermă de boți trebuie obligatoriu să fie situată în aceeași țară în care trebuie să influențeze politic. Dar nu e de mirare, pentru că niște judecători români au lăsat liberi câțiva acuzați de omucidere, pe motivul că aceștia nu se aflau în apropierea locului în care a explodat bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan.
Cumva acești oameni nu înțeleg că în prezent toate aceste lucruri se pot face de la distanță – nu trebuie să fii în București pentru a crea conturi false și a manipula opinia publică prin online, după cum nu era necesar ca cei care au făcut bomba care l-a omorât pe milionar să stea lângă portiera mașinii care a explodat.
Mircea Geoană neagă că ar primi vreun ajutor de la Tal Hanan. Ce pare că nu știu jurnaliștii de TV, care primesc informații în cască de la producător pentru a putea părea inteligenți, este că staff-ul de campanie NU DĂ obligatoriu raportul candidatului. La cât de isteț este „candidatul independent”, nu ar fi de mirare ca el chiar să se fi întâlnit cu omul de afaceri israelian fără măcar să îi treacă prin cap că acesta este implicat în campania prezidențială.
De ce am pomenit Mossadul în titlu? Pentru că o persoană implicată în activități de dezinformare, fost luptător și operator de forțe speciale Israelite, este întotdeauna legat de serviciul de informații israelian, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune servicii de acest gen din lume, dacă nu chiar cel mai bun.
Si nimeni, niciodată, odată intrat într-un serviciu de spionaj nu se pensionează cu adevărat. Chiar dacă nu mai este ofițer activ, ci în adormire (agent „conservă”), legătura cu Centrul nu este niciodată ruptă cu desăvârșire.
Trebuie să înțelegem că România este, în contextul economic și geopolitic actual, extrem de importantă. De aceea este de la sine înțeles că cele mai puternice servicii de informații au cel puțin un candidat favorit, pe care încearcă să „îl ajute”.
Este însă de remarcat faptul că, în continuare, subiectul relației de rudenie prin alianță a lui Mircea Geoană cu o extrem de puternică familie evreiască sionistă americană rămâne în presa românească un cartof fierbinte.
Ieri, la Realitatea TV, când Monica Tatoiu i-a adus în discuție pe copiii lui Mircea Geoană, studiile extrem de scumpe pe care aceștia le-au făcut în SUA din salariul de funcționar al tatălui, moderatorul emisiunii, Laurențiu Botin, s-a înverzit și a deturnat discuția întrerupând-o pe Monica Tatoiu și rediecționând cu viteza luminii atenție către Ionuț Costea, cumnatul lui Geoană – adică repunând în discuție un subiect deja cunoscut.
Așadar, la întrebarea „Cui îi e frică de subiectul Mircea Geoană și relațiile cu organizațiile promotoare ale Noii Ordini Mondiale?” răspunsul este simplu: TUTUROR!
Peste toate acestea, implicarea fiicei lui Mircea Geoană în campania tatălui ei este de netagăgăduit. Ana, soția milionarului Garett Clayton, își susține tatăl în campanie.
Mai mult decât atât, în apariția ei la o emisiune de la Antena3 CNN, Ana Geoană a avut un discurs copiat integral din momentul discursului lui Kai Trump, nepoata lui Donald Trump, de la Convenția Națională a Partidului Republican din SUA, discurs ținut pe 17 iulie anul acesta.
Cum, iarăși, nu este niciun secret că Donald Trump este un apropiat al sioniști lor, este de la sine înțeles faptul că familia ginerelui lui Geoană îl susține pe Trump. Și nu este deloc hazardat să afirm că aceeași familie este și susținatoare a lui Mircea Geoană atât financiar, cât și logistic, inclusiv prin folosirea de agenți (și normali, și de influență) ai Mossad ȘI, de ce nu, și de o parte a CIA.
Din aceste motive este lesne de înțeles că Mircea Geoană este reprezentantul părții Republicane a SUA.
Mergând mai departe pe fir logic, trebuie să reamintesc faptul că Donald Trump este un susținător fervent al cauzei israeliene. Și-a reafirmat poziția de curând, în cadrul unei întâlniri publice cu sioniștii, cărora le-a spus cu subiect și predicat că fără el la cârma SUA, statul Israel nu va mai exista. Susținerea lui Trump de către sioniștii din de cele mai puternice, influente și bogate familii, implicate adânc în politicile Noii Ordini Mondiale nu e, iarăși niciun secret – asta dacă își imagina cineva că Trump este de capul lui.
Mai trebuie menționat faptul că relațiile lui Trump cu Putin nu sunt deloc rele. Iar să credem că tandemul Trump-Putin va salva omenirea de progresism devine utopic. Din simplul motiv că relațiile in extenso pe care aceștia le au cu Oculta sunt pur diplomatice devin hazardate. Să mai aduc în discuție întâlnirile lui Mircea Geoană cu consilierul lui Bibi Netanyahu?!
Modalitatea prin care au transpirat informațiile privind legătură lui Geoană cu Tal Hanan este de-a dreptul simpatică: Elena Lasconi, alt prezidențiabil, susținută de alte servicii, a făcut public totul. Cine i le-a pus la dispoziție? Evident băieții cu ochi albaștri care îl supraveghează pe Geoană. Și pe toți cei ca el.
Citește și: Diana-Maria Brăgaru: „Iohannis în mare suferință: dureri atroce în fund față de nevoile Românilor!”
Later edit:
Acum cinci zile vă spuneam că Dan Diaconescu și așa-zisele lui „dezvăluiri” sunt, de fapt, „o conservă bombată”,deoarece un nimeni în deșert nu putea ajungă să dețină două televiziuni fără sprijinul serviciilor. În promo-ul emisiunii Ancăi Alexandrescu din această seară îl vedem pe Diaconescu povestind despre cum îl pregăteau niște servicii sa ajungă prezidențiabil.
Cum am știut? Simplu. Logică și intuiție.