Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Dragoș Dolănescu îi desființează pe Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu: „Tata râdea de Maria”

La 15 ani de la moartea indiscutabilului artist Ion Dolănescu, o figură remarcabilă a folclorului românesc, lumina reflectoarelor se întoarce asupra sa și a relațiilor sale complexe, în special cu partenera sa de viață, Maria Ciobanu, și între cei doi fii ai săi, Dragoș și Ionuț. Recent, Dragoș Dolănescu, fiul său, a acordat un interviu revelator în care a expus, fără menajamente, detaliile vieții personale și profesionale ale tatălui său, aducând în prim-plan și aspecte mai puțin cunoscute ale relațiilor din familia Dolănescu.

Ion Dolănescu: O Stea Strălucitoare în Folclorul Românesc

Ion Dolănescu rămâne unul dintre cei mai venerați și iubiți interpreți ai folclorului românesc. Vocea sa inconfundabilă și interpretările sale autentice au adus bucurie și emoție în inimile multor oameni. Însă, în spatele strălucirii sale artistice, se ascund aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale personale.

Citește și: Din azilul de bătrâni, direct la Nuba: Irinel Columbeanu trăiește din nou aventura distracției alături de bunul său prieten, Sorin Mărcuș!

După moartea sa, lăsând în urmă o vastă moștenire artistic, Ion Dolănescu a devenit subiect de interes continuu pentru public și pentru istoricii muzicii populare.

Relația Complexă cu Maria Ciobanu și Dezvăluirile lui Dragoș Dolănescu

Una dintre părțile mai puțin luminate ale vieții lui Ion Dolănescu este relația sa cu Maria Ciobanu, o altă personalitate de marcă a folclorului românesc. Dragoș Dolănescu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre această relație, subliniind momentele dificile prin care au trecut și sentimentele contradictorii pe care le-a simțit față de Maria Ciobanu.

În interviul său, Dragoș a evidențiat că Maria Ciobanu a avut o atitudine rece și critică la adresa tatălui său în momentul de doliu, o acțiune care l-a marcat profund. El a exprimat dezamăgirea față de lipsa de loialitate și empatie a Mariei Ciobanu în momentele dificile.

De asemenea, Dragoș a oferit o perspectivă mai intimă asupra relației părinților săi, dezvăluind obiceiurile și trăsăturile distinctive ale tatălui său care au influențat dinamica relației lor.

„Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit, în momentul în care o țară întreagă care l-a iubit îl plângea. Toți din familie tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata. Nu uit asta… Dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit când era în viață?

Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. A ținut-o așa ani de zile. De vreo șapte ori s-a tot retras… Ea era mai în vârstă cu ceva ani decât tata. Dar femeile trăiesc mai mult.

Îi doresc însă să fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară. Pentru că viața de artist e grea, așa a fost mereu”, a menționat Dragoș Dolănescu într-un interviu pentru Cancan.

Dinamica Relației Fraterne și Diferențele dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu

Pe lângă dezvăluirile privind relația părinților săi, Dragoș a adus în discuție și relația cu fratele său vitreg, Ionuț Dolănescu. El a subliniat diferențele fundamentale dintre ei doi, atât în ceea ce privește cariera și personalitatea, cât și în abordarea lor față de viață și politica românească.

Dragoș a descris modul în care el însuși a ales să se îndepărteze de lumina reflectoarelor, preferând să urmeze o carieră în politică, în timp ce Ionuț a continuat să promoveze muzica populară și să fie prezent în atenția publicului.

De asemenea, Dragoș a evidențiat momente controversate din viața politică a fratelui său, arătând discrepanțele dintre preocupările lor și abilitățile politice.

„Și acum râde lumea de Ionuț, la vreo zece ani de când s-a înscris în Partidul Verde și nu a știut care-i diferența dintre poluție și poluare. A făcut partidul de râs. Eu am refuzat propunerile de până acum, de a candida la alegerile din România.

Nu am vrut să fiu ultimul pe listă. Dacă aș primi vreo propunere serioasă, nu aș zice însă nu. Aș candia pe lista pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles. Ar fi o mare onoare pentru mine. Eu am fost însă mereu discret. Tata mă chema la filmări sau la petreceri, dar nu mă tenta să apar în public. Preferam să rămân acasă, să citesc cărți. Lui Ionuț îi plăcea însă să iasă în față. Am fost nevoit să fac și eu asta abia după cele întâmplate cu tata”, a mai spus acesta, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Sunt Tatuajele un Păcat? Au voie în biserică cei tatuați? Iată ce spune Biblia, dar și preoții!

Interviul oferit de Dragoș Dolănescu a reprezentat o incursiune profundă în viața personală și profesională a tatălui său, Ion Dolănescu, aducând în prim-plan relațiile complicate din familia Dolănescu și din lumea folclorului și politicii românești. Dezvăluirile sale au provocat o reflecție asupra complexității umane și a dinamicii relațiilor interpersonale, evidențiind impactul profund pe care îl pot avea evenimentele personale asupra vieții și carierei unei figuri publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Dezvăluiri

La împlinirea unui deceniu de când primarul din Săveni, Relu Tîrzioru, a părăsit PNL-ul, atitudinea sa recentă la conferința județeană a PSD Botoșani a...

Externe

Saniya Ameti, o consilieră municipală din Zürich în vârstă de 32 de ani, a generat un scandal național în Elveția după ce a distribuit...

Politică

Duminică, Serbările Naționale de la Țebea, județul Hunedoara, au adunat mii de oameni pentru a aduce un omagiu eroului național Avram Iancu, la 200...

Spiritualitate

Părintele Ioan Istrati a postat pe Facebook o mărturisire detaliată despre prezența Înaltpreasfințitului Teodosie la biserica sa, aducând în prim-plan gesturile și atitudinea acestuia....

Social

Lumea vedetelor de pe internet este zguduită de un scandal uriaș, în care sunt implicați cunoscutul influencer Dorian Popa și afaceristul Călin Donca. Donca...

Monden

Într-un episod recent al emisiunii „Culisele iubirii”, dinamica dintre Denisa și Bogdan, foști concurenți de la Casa iubirii, a atins puncte tensionate, surprinzând publicul...

Externe

Într-o perioadă în care Ucraina este profund marcată de războiul cu Rusia, iar cetățenii obișnuiți luptă cu curaj pe front, un nou scandal lovește...

Social

Recent, familia Năstase a trecut printr-un nou episod tensionat, care a captat atenția publicului. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, fostul mare tenismen Ilie...