Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social

Manuela Hărăbor este cea care l-a sfătuit pe Alain Delon să renunțe la sinuciderea asistată: „Mi-a răspuns să stau liniștită”

Foto: Facebook, Manuela Hărăbor

Actrița Manuela Hărăbor a oferit o poveste profund emoționantă despre întâlnirea sa specială cu unul dintre cei mai iconici actori ai cinematografiei franceze, Alain Delon. Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Hărăbor a rememorat cu nostalgie momentul întâlnirii lor și a dezvăluit detalii inedite despre relația lor ulterioară, punctând impactul pe care această legătură l-a avut asupra ei.

Citește și: Timișoara, invadată de mesaje pe stâlpi: „Te dai mare familist, dar aprobi parade gay! Cum te uiți în ochii copiilor tăi?”

Potrivit postării, actrița română a avut norocul de a-l întâlni pe Alain Delon într-o zi ce avea să rămână întipărită în memoria ei pentru totdeauna. În mijlocul mulțimii, Delon a remarcat-o, iar această întâlnire spontană s-a transformat într-o conexiune autentică și valoroasă pentru amândoi. După această întâlnire, cei doi au rămas în contact prin intermediul unor mesaje ocazionale, menținând o relație discretă dar caldă, până la momentul în care actorul francez a suferit un accident cerebral în 2019.

Manuela Hărăbor a rememorat și o conversație extrem de importantă pe care a avut-o cu Delon, în care l-a îndemnat să renunțe la ideea sinuciderii asistate – un subiect care l-a preocupat pe actor în trecut. În ciuda suferințelor și a gândurilor negre care îi bântuiau mintea, Delon a primit cu deschidere sfatul Manuelei, răspunzându-i într-un mod care a adus o rază de speranță.

„M-am bucurat că i-am spus să renunțe la ideea stupidă cu sinuciderea asistată. Mi-a răspuns să stau liniștită, că nu se va întâmpla prea curând…sau niciodată. Și că nu vrea să fiu tristă”, a povestit Hărăbor, subliniind cât de important a fost pentru ea să-i transmită acest mesaj înainte ca starea de sănătate a actorului să se deterioreze.

Pe măsură ce anii au trecut, Hărăbor nu a încetat să se roage pentru sănătatea actorului și să-i păstreze amintirea vie în suflet. Faptul că i-a putut împărtăși acele cuvinte înainte de accidentul cerebral din 2019 a fost pentru ea o mare alinare, mai ales că relația lor a fost marcată de sinceritate și respect reciproc.

„Ziua în care Alain Delon m-a descoperit în mulțime…o întâlnire unică pe care o voi prețui toată viața mea. Împreună cu cele câteva mesaje schimbate până în momentul în care a făcut accidentul cerebral în 2019. M-am rugat mult pentru el”, a mai adăugat actrița, subliniind că această experiență a rămas una dintre cele mai prețioase amintiri ale sale.

În finalul postării sale, Manuela Hărăbor a făcut un apel la divinitate, rugându-se ca sufletul lui Alain Delon să găsească pace și să fie iertat pentru toate greșelile sale, exprimând totodată o recunoștință profundă pentru legătura pe care au împărtășit-o. „Ieri după-amiază, întâmplător sau nu, l-am tot pomenit…Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul și să îi ierte toate greșelile!”, a încheiat actrița, într-o notă de profundă sensibilitate și respect.

Citește și: Jurnalistul Liviu Alexa îl desființează pe Tudor Chirilă: „Loază patentată, un cretin îngâmfat și violent”

Această poveste emoționantă scoate la iveală nu doar o conexiune umană neașteptată între două figuri din lumea cinematografiei, ci și puterea cuvintelor și a rugăciunii într-un moment critic din viața unei personalități atât de marcante precum Alain Delon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Social

Cristian Tudor Popescu (CTP), cunoscut pentru opiniile sale controversate, a declanșat un val de reacții negative pe rețelele de socializare după ce a publicat...

Social

Actrița Manuela Hărăbor a făcut o declarație surprinzătoare pe pagina sa de Facebook, criticând dur unele reacții apărute în spațiul public cu privire la...

Social

Actrița Manuela Hărăbor a împărtășit un mesaj profund și emoționant pe rețelele de socializare, în care aduce un omagiu actorului francez Alain Delon. În...

Externe

Alain Delon, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze și internaționale, a încetat din viață în liniște, duminică dimineața, în locuința sa...

Social

Actrița Manuela Hărăbor a publicat pe Facebook un mesaj emoționant în care îl omagiază pe legendarul actor francez Alain Delon, reflectând asupra relației acestuia...

Social

Actrița Manuela Hărăbor a lansat critici virulente pe rețelele sociale față de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, descriind evenimentul drept un „ritual” plin...