Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Mircea Rednic acuză vaccinul anti-Covid pentru problemele cardiace: ‘Am fost păcăliți toți!’

Foto: Captură YouTube

Antrenorul echipei de fotbal UTA Arad, Mircea Rednic, a adus în discuție o posibilă legătură între problemele de sănătate ale fotbalistului Valentin Borcea și vaccinarea anti-Covid. Într-o declarație recentă, Rednic a sugerat că vaccinurile anti-Covid ar putea fi cauza problemelor cardiace pe care le-a întâmpinat jucătorul său.

Citește și: Cutremur în lumea sportului: Marian Velicu, vicecampion mondial la box, a murit fulgerător la 47 de ani!

Borcea are drept de joc. Dorin mi-a spus că este la 100%. Probleme de sănătate? De unde știi? Dar nu au fost probleme, i-a ieșit ceva la inimă și i s-a făcut un control suplimentar. Este OK. S-ar putea să fie, eu știu… legat de vaccinul ăla faimos, cu care am fost păcăliți toți. În fine. Dorin mi-a garantat că 100% are drept de joc pentru meciul ăsta,” a declarat Rednic.

Contextul problemelor de sănătate

Valentin Borcea, tânărul fotbalist al echipei UTA Arad, a fost subiectul unor controale medicale suplimentare după ce s-au descoperit anomalii la inimă. Cu toate acestea, oficialii echipei au confirmat că el este apt pentru joc și va participa la următorul meci.

Problemele de sănătate ale lui Borcea nu sunt un caz izolat în cadrul echipei. Mircea Rednic însuși a suferit un infarct în august 2023, despre care crede că a fost cauzat de vaccinul anti-Covid. Rednic a afirmat atunci că a fost „obligat să se vaccineze”, iar de atunci, numeroase mărturii au apărut privind efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid, fie că au fost de la Moderna, AstraZeneca sau Pfizer.

Controverse și procese legale

Vaccinul AstraZeneca a fost deosebit de controversat. Autorizația pentru folosirea acestui vaccin a fost retrasă la nivel european, iar în Marea Britanie, un proces colectiv uriaș este în desfășurare împotriva companiei din cauza efectelor adverse provocate de vaccin. În SUA, autoritățile au inițiat un proces împotriva Pfizer, acuzând compania că a ascuns daunele provocate de vaccinul anti-Covid.

Impactul asupra percepției publice

Aceste dezvăluiri și procese legale amplifică îngrijorările legate de siguranța vaccinurilor anti-Covid. Antrenorul Mircea Rednic, o voce influentă în sportul românesc, adăugă greutate acestor preocupări prin mărturiile personale și prin asocierea problemelor de sănătate ale jucătorilor cu vaccinarea.

Citește și: Tricolorii blocați în Germania: Probleme neașteptate pentru echipa națională de fotbal a României la întoarcerea în țară!

Dezvăluirile făcute de Mircea Rednic despre legătura posibilă dintre problemele de sănătate ale lui Valentin Borcea și vaccinul anti-Covid adaugă un nou capitol în dezbaterea privind siguranța vaccinurilor. Cu procese legale în desfășurare în Europa și SUA, și cu mărturii personale care ridică semne de întrebare, situația rămâne complexă și controversată. Rămâne de văzut cum vor evolua aceste discuții și ce impact vor avea asupra percepției publice și a politicilor de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Sport

ntr-o mișcare surprinzătoare și plină de așteptări, Mircea Lucescu, unul dintre cei mai respectați și titrați antrenori din istoria fotbalului, a acceptat să preia...

Sport

Seine-Saint-Denis, 27 iulie 2024 – Vineri, lumea sportului a fost zguduită de vestea tragică a decesului antrenorului echipei olimpice de box a statului Samoa,...

Sport

În perioada 11-17 iunie, la Târgu Mureș va avea loc turneul internațional de box „Centura de Aur”, un eveniment de mare anvergură care va...

Actualitate

Într-o dezvăluire șocantă făcută în emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă de la TVR 1, difuzată sâmbăta trecută, pe data de 28 octombrie 2023, președintele...

Sport

Luni, FCU Craiova l-a introdus oficial pe Giovanni Costantino ca noul lor antrenor printr-un anunț pe platformele de socializare. A doua zi, Costantino a...