Connect with us

Hi, what are you looking for?

Monden

Pavel Bartoș împlinește astăzi 49 de ani! O celebrare vibrantă a vieții și a artei în timp de recuperare

Pavel Bartoș, faimosul actor român și prezentator al emisiunilor de succes „Românii au talent” și „Vocea României”, marchează astăzi un moment special: împlinirea a 49 de ani. Anul acesta, aniversarea sa vine într-un context aparte, actorul aflându-se în perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală suferită în luna decembrie.

Advertisement

Convalescența și Recuperarea

Sfârșitul anului 2023 a adus pentru Pavel Bartoș o provocare neașteptată. Pe data de 27 decembrie, a fost nevoit să se supună unei operații la menisc, care a implicat și intervenții la ligamentul încrucișat și la cartilajele afectate. În ciuda dificultăților, actorul a rămas pozitiv, împărtășind cu umor experiența sa pe Instagram:

Advertisement

„Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam si unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige in forme de cârje, dar până mă însor îmi trece!”

În perioada de recuperare, Pavel Bartoș și-a exprimat optimismul în legătură cu revenirea la activitățile sale normale, anticipând că va putea renunța la cârje în scurt timp.

Cariera Fulminantă a unui Artist Polivalent

Pavel Bartoș este o figură emblematică în peisajul cultural românesc, fiind apreciat nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru charisma și energia sa. Născut pe 20 ianuarie 1975 în Miercurea Ciuc, Bartoș a urmat Facultatea de Teatru la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj, în cadrul căreia a arătat o înclinație puternică spre actorie.

Foto: sarto.ro

Interesant este modul în care Pavel a ales cariera de actor, inițial menținând-o secret față de părinți și susținând că urmează Dreptul. Despre această etapă, Pavel rememorează cu umor: „Am venit acasă am zis, am intrat! Toți erau bucuroși, vai, o să fi avocat! Și am zis ”nu, o să fiu actor!” A avut mama un hâc, așa câteva secunde, apoi a zis ”Tot la facultate ești!”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, însărcinată la 48 de ani? Celebra prezentatoare TV, a dat vestea cea mare!

După finalizarea studiilor, Pavel s-a alăturat trupelor de teatru din Cluj, Satu Mare și, ulterior, Timișoara și București. A colaborat și cu Opera Română din Timișoara, dovedind o versatilitate artistică remarcabilă.

Pavel Bartoș – Vedeta Micilor Ecrane

Pe lângă cariera sa teatrală, Pavel Bartoș s-a distins și în televiziune. A jucat în telenovele precum „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, „Îngerașii”, „Aniela” și „State și Flacăra – Vacanță la Nisa”, lărgindu-și astfel spectrul artistic.

Din 2011, Pavel Bartoș este prezentatorul show-urilor de succes „Românii au talent” și „Vocea României”, formând o echipă memorabilă alături de Smiley. Despre relația lor, Pavel mărturisește: „Relația mea cu Smiley trece și dincolo de cameră, este una foarte puternică și îi mulțumesc că mi-a dat ocazia să fiu prietenul lui.”

Pavel Bartoș în Lumea Filmului

O nouă fațetă a talentului său a fost dezvăluită în 2019, când Pavel a debutat ca regizor cu scurtmetrajul „Romanian Tradition”, urmat de lungmetrajul „Ramon” în 2023, demonstrând astfel abilități impresionante și în producția de film.

Pentru 2024, Pavel a anunțat un proiect ambițios, o supercomedie polițistă, în colaborare cu Smiley și Cristian Hordilă. Despre acesta, Pavel spune: „În sfârșit putem să vă dăm vestea cea mare! Împreuna cu Smiley si al nostru prieten Cristian Hordilă pregătim un film nou, o supercomedie polițistă cu mult umor, suspans si acțiune in stilul nostru caracteristic. În rolurile principale: eu si Smiley!”.

Citește și: Emil Rengle a rămas însărcinat: „Ce nume îi punem?” / VIDEO

Viața Personală a lui Pavel Bartoș

În afara ecranului și scenei, Pavel Bartoș se bucură de o viață familială fericită alături de soția sa, Anca, și cele trei fiice ale lor, Eva, Rita și Sofia. Pavel își descrie soția ca fiind „cea mai mare calitate” a sa, subliniind importanța familiei în viața sa și felul în care aceasta îi oferă echilibru și fericire.

Foto: stirileprotv.ro

Pavel Bartoș – Un Artist Complet și un Om de Famile

La 49 de ani, Pavel Bartoș nu numai că se bucură de o carieră impresionantă, dar și de o viață personală împlinită. Cu un spirit neînfrânt și un umor caracteristic, Pavel continuă să inspire și să aducă bucurie atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, fiind un exemplu de reziliență și devotament pentru artă și familie.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Spiritualitate

Alegerea unui sfânt ocrotitor al casei este o tradiție profundă în Biserica Ortodoxă, având rolul de a asigura protecția și binecuvântarea divină pentru toți...

Actualitate

Luni, în județul Bacău, un autocar în care se aflau 51 de copii și trei adulți a fost implicat într-un accident rutier grav. Incidentul...

Actualitate

O tragedie cutremurătoare a avut loc într-o zonă împădurită din Cluj, în localitatea Colonia Sopor, unde o familie formată din trei membri a fost...

Actualitate

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a lansat critici vehemente la adresa presei pentru lipsa de reacție în cazul unui incident petrecut...

Monden

După un an tumultuos marcat de despărțirea de soția sa și pierderea mamei, comediantul Cătălin Bordea încearcă să își refacă viața prin implicarea în...

Actualitate

Pe data de 15 iunie 2024, marșul Cluj Pride a atras câteva sute de participanți în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde aceștia și-au făcut...

Actualitate

Măgura, Buzău – Un incident grav de toxiinfecție alimentară a afectat un grup de 39 de copii și trei adulți în localitatea Măgura din...

Monden

Cântărețul Nicu Paleru este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din România. Piesa sa emblematică, “Eu beau vinul cu borcanul”,...