Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Prezentatoarea TV Nadine Vlădescu, trimisă la psihiatrie și monitorizată cu brățară electronică după ce a terorizat trei bărbați!

Foto: Facebook / Nadine Vladescu

Nadine Vlădescu, cunoscută prezentatoare de la TVR, se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzată de hărțuire, fals în acte și alte comportamente deplasate, care au dus la impunerea unui control psihiatric și purtarea unei brățări electronice. Aceste dezvăluiri au fost făcute publice de cancan.ro, prezentând o serie de evenimente șocante care au implicat mai multe persoane, inclusiv celebrul comentator sportiv Marian Olaianos.

Citește și: Un polițist de 43 de ani din cadrul IPJ Gorj a murit electrocutat: a fost găsit de poștărița localității

Scandalul cu Marian Olaianos

Nadine Vlădescu și Marian Olaianos, unul dintre cei mai respectați comentatori sportivi din România, au fost implicați într-un scandal intens. Se pare că Nadine a manifestat un interes romantic intens față de Olaianos, încercând în repetate rânduri să-l seducă. Cu toate acestea, comentatorul a respins avansurile prezentatoarei, ceea ce a dus la acuzații de hărțuire din partea sa.

Într-o întorsătură neașteptată a situației, TVR l-a considerat pe Olaianos vinovat, suspendându-l din funcție. Abia după ce Tribunalul Ilfov a intervenit, s-a făcut dreptate, iar Olaianos și-a recâștigat postul. Acest incident a adus în prim-plan modul în care TVR a gestionat situația și cum a afectat cariera unuia dintre cei mai apreciați comentatori sportivi din țară.

Teroare și hărțuire: Alte victime ale Nadinei Vlădescu

Nu doar Marian Olaianos a fost ținta comportamentului problematic al Nadinei. CanCan a relatat despre alți doi bărbați care au căzut victime acțiunilor acesteia.

Prima victimă: Alexandru K.

Primul caz a avut loc acum patru ani, când Nadine și Alexandru K. au început o relație care părea promițătoare. După doar trei luni, Alexandru a descoperit comportamentele tulburătoare ale iubitei sale și a decis să pună capăt relației. Însă, aici începe adevărata dramă. Nadine ar fi falsificat documente pentru a continua un proces de fertilizare in vitro, deși Alexandru renunțase la idee.

După despărțire, Alexandru s-a trezit urmărit și terorizat de Nadine, care nu putea accepta sfârșitul relației. În cele din urmă, el a obținut un ordin de protecție împotriva ei, iar procesul în care o acuză de fals și uz de fals este încă în desfășurare.

A doua victimă: Dr. Alexandru Cristian I.

Un alt caz tulburător implică un medic, Dr. Alexandru Cristian I., care a avut, la rândul său, o relație cu Nadine. După ce medicul a decis să se despartă de ea, s-a trezit într-o situație și mai bizară. Nadine l-a urmărit la un restaurant unde acesta se afla cu soția sa, provocând o scenă jenantă și insistând să afle de ce nu și-a părăsit soția, așa cum îi promisese.

Nadine nu s-a oprit aici; ea a continuat să-l urmărească, inclusiv la școala unde învățau copiii medicului, fotografiindu-i pe aceștia și trimițându-i pozele. Terorizat, medicul a cerut un ordin de restricție, pe care instanța l-a aprobat, extinzând interdicția pentru 12 luni și impunându-i Nadinei să poarte o brățară electronică.

Consecințe și măsuri: Control psihiatric și brățară electronică

Curtea de Apel a decis ca Nadine Vlădescu să poarte un dispozitiv electronic de monitorizare timp de 12 luni și să fie supusă unor controale psihiatrice periodice. Această decizie vine după ce mai multe fapte ale prezentatoarei au fost prezentate instanței, subliniind gravitatea comportamentului său.

Citește și: ULTIMA ORĂ: O jandarmeriță a fost lovită în cap cu o talangă la protestul crescătorilor de animale din Piața Victoriei

Cazul Nadinei Vlădescu ridică semne de întrebare asupra modului în care TVR gestionează angajații care se află în mijlocul unor astfel de scandaluri. În prezent, Nadine continuă să prezinte patru emisiuni la postul public de televiziune, în ciuda controverselor și a problemelor legale în care este implicată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Actualitate

Televiziunea Română a anunțat, în această dimineață, decesul jurnalistului Dragoș Tăbăran, unul dintre cei mai apreciați specialiști în știri externe și un expert recunoscut...

Spiritualitate

În contextul actual al societății românești, unde granițele dintre viața publică și cea privată devin din ce în ce mai estompate datorită prezenței omniprezente...

Monden

Daniela Gyorfi, renumită pentru sinceritatea și deschiderea sa într-o industrie adesea marcată de superficialitate și mistere, a oferit recent un interviu revelator pentru CANCAN.RO,...

Sănătate

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, Dr. Monica Adăscăliței, a anunțat inițierea unei investigații interne pentru a examina alegațiile prezentate în...