Connect with us

Hi, what are you looking for?

Opinii

„Scandalul” Elena Lasconi sau cum ne fac politicienii din vorbe

Mare scandal mare, Elena Lasconi, USRistă de frunte, apare la TV îmbrăcată în roz bombon (sa nu credeți că nuanța ținutei a fost întâmplătoare, rozul e pentru genul feminin și nu pentru susținătorii identității de gen) și declară din senin că ea este Ortodoxă și că a votat pentru definirea căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie la Referendumul susținut de CpF. Să te strice râsul nu alta în fața fariseismului!

Advertisement

Hodoronc-tronc, imediat, iese la interval și fiica Elenei, care declară, ofuscată și un pic smiorcăită, că maică-sa e o ipocrită, că a abandonat-o, că și ea, fiica, a mințit tot timpul ca să o susțină pe mami în cariera politică!

Advertisement

Citește și: Cine ne mai otrăvește mâncarea?!

USR se autosesizează și se arată scandalizat la maxim de declarația fostei jurnaliste și o retrage de pe listele la europarlamentare.

Circul ieftin, cu accente caragialiene, a fost împănat cu previzibilele și deja clasicele acuzații de homofobie care sunt implicite ori de câte ori se pronunță „Ortodoxie”, „Coaliție pentru Familie”, „bărbat și femeie” într-o frază.

Titlurile din presă au curs tăvălug, rețelele sociale au luat foc, unii fiind în extaz pentru credința edilului muscelean, alții agonizând, de, chipurile, „trădarea principiilor”.

Prea puțini însă își dau seama că toată această tevatură creată artificial este doar o banală și penibilă schiță de teatru ieftin menită să împuște mai mulți iepuri deodată.

În primul rând, să nu uităm că USRul e în cădere liberă în sondaje, pentru că dacă la începuturile partidului au existat mulți susținatori care vedeau în noua formațiune o rază de speranță, după atâția ani în care nu au primit din partea useriștilor decât sloganuri colorate în curcubeu și discursuri pro-orice, numai pro-interes național nu, alegătorii s-au mai lămurit.

Așadar un mic tam-tam ajută USRul cel uitat

În al doilea rând, influența primarilor pentru obținerea de voturi e un fapt cunoscut de toată lumea. Iar USRul nu și-a retras sprijinul pentru Elena Lasconi (s-a declarat asta cu subiect și predicat). Dimpotrivă, USR a declarat public că o va susține în continuare pentru a face performanță în administrația locală – Elena Lasconi e o gâscă de aur pentru viitoarele alegeri parlamentare și poate ajuta partidul mult mai bine din poziția actuală, că marionete și păpuși de paie pentru Parlamentul European are oricum USRul din plin.

În al treilea rând s-a prezentat cu această ocazie publicului Oana, fiica Elenei Lasconi, un fel de copie mai leșinată a Gretei Thunberg, care a prezentat un spectacol în genul celor cu care ne-am obișnuit deja de la toți activiștii progresisti – un fel de tragicomedie presărată cu lacrimi și istericale. Nu ar fi de mirare ca în perioada următoare Oana Lasconi să își urmeze mama în cariera politică, în aceeași căruță useristă.

Nici Elena Lasconi nu a băgat divorț de USR, iar faptul că s-a declarat tradiționalistă nu a făcut decât să îi crească popularitatea printre cei care nu și-au dat încă seama că totul este doar o farsă.

Citește și: Diana-Maria Brăgaru: MANIPULAREA MEDIA – MIT VERSUS REALITATE

USRul nu a pierdut per total nimic, Barna și Voiculescu, vârfurile partidului oricum nu puteau fi poziționați pe listele candidaților mai jos decât o primariță de provincie, fie ea și fostă vedetă TV.

Așadar, cum toată lumea implicată în presupusul scandal are câte ceva de câștigat în urma circului penibil, este de la sine înțeles că avem de-a face tot cu o mizerie politică de doi lei, prin care progresiștii vor iar să ne ducă de nas.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Politică

Liderul USR Iași, Ștefan Tanasă, este în centrul unui scandal de proporții după ce a golit visteria partidului cu aproape 200.000 de euro chiar...

Social

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să capteze atenția publicului, devenind mai palpitant decât o telenovelă. Recent, Anamaria Prodan, impresara care este...

Fără categorie

Într-un congres extraordinar desfășurat sâmbătă, Elena Lasconi a fost aleasă drept candidata Uniunii Salvați România (USR) la alegerile prezidențiale din acest an. Lasconi a...

Politică

Astăzi, sâmbătă, de la ora 13:00, a avut loc în București Marșul Normalității, un eveniment dedicat susținerii familiei tradiționale și valorilor creștine. Participanții, îmbrăcați...

Politică

Elena Lasconi a obținut o victorie semnificativă, devenind noul președinte al USR cu peste 68% din voturile membrilor de partid. Aceasta este o realizare...

Politică

Miercuri, la ora 12:00, s-a încheiat votul intern al USR pentru alegerea noului președinte al partidului. Procesul electoral a durat două zile, timp în...

Actualitate

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel și candidată pentru șefia Uniunii Salvați România (USR), a lansat o serie de critici dure la adresa ÎPS...

Politică

Dominic Fritz, actualul primar al Timișoarei, se pregătește să facă un pas important în cariera sa politică, vizând cea mai înaltă funcție în stat...