Connect with us

Hi, what are you looking for?

Monden

Șerban Huidu îl umilește într-un stil josnic pe Irinel Columbeanu: ”Nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit”

Mutare a lui Irinel Columbeanu la căminul de bătrâni al lui Ion Cassian a stârnit o reacție dură din partea lui Șerban Huidu, cunoscut pentru comentariile sale directe și controversate. Cu un ton sarcastic și plin de reproșuri, Huidu l-a acuzat pe fostul milionar că și-a distrus averea și că nu a știut să-și gestioneze finanțele în mod responsabil.

Advertisement

Șerban Huidu îl atacă dur pe Irinel Columbeanu

Vestea că Irinel Columbeanu a ales să locuiască la azilul în care și-au petrecut ultimii ani de viață tatăl său și celebrul designer de modă Zina Dumitrescu a fost o surpriză pentru mulți români. Cu toate acestea, pentru Șerban Huidu, aceasta a fost o oportunitate de a-i adresa un set de acuze usturătoare lui Irinel Columbeanu.

Advertisement

Citește și: Șerban Huidu și-a luat țeapă de 1 milion de euro: Cum a fost înșelat prezentatorul TV de un cunoscut om de afaceri din România

În postarea sa pe rețelele sociale, Huidu nu a arătat niciun fel de compasiune pentru fostul om de afaceri, ci mai degrabă l-a blamat pentru situația sa financiară precară. Cea mai mare provocare a fost legată de ideea că Columbeanu nu ar fi muncit niciodată pentru banii pe care i-a risipit.

Huidu a subliniat că în ultima perioadă a fost bombardat cu informații care încercau să prezinte situația lui Irinel Columbeanu ca pe o tragedie, dar el a insistat că adevărul este departe de această imagine. Într-adevăr, Huidu a mărturisit că îl cunoaște pe Columbeanu încă din anii 2000, când acesta era perceput ca un tânăr bogat și șic.

Cu un ton ironic, Huidu a amintit de un eveniment din trecut, când Irinel Columbeanu a venit la o întâlnire la care și el a fost prezent, apărând alături de Anna Lesko și purtând o ținută de marcă. Huidu a subliniat că, chiar și atunci, Columbeanu părea mai bătrân decât era el în realitate.

Serban Huidu:

”În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpă, că Virinel Columbeanu, săracul, a ajuns cum a ajuns.

Și ce șmecher era el. Pe net, la radio, la TV, în ziarele care încă se mai printează pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi și nimeni nu spune nimic.

Lasă ca spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem. A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000.

Eu eram chemat la masa bogaților, probabil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost, dar în sens negativ.  Interesant este că, încă de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi.

A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite și la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește”.Realitatea poate fi ascunsă o perioadă, dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred că tot ce zboară se mănâncă.”

Citește și: Jean de la Craiova nu a mai rezistat și a reacționat în scandalul asemănării dintre el și fiul Andrei Măruță: „E prea mult”

Continuând să-și exprime opinia, Huidu a accentuat ideea că banii nu apar din senin și că munca este unul dintre factorii esențiali în obținerea lor, alături de noroc. El a afirmat că, din păcate, în societatea actuală, mulți oameni încearcă să impresioneze cu traiul lor aparent bun, dar în realitate se află într-o situație financiară dificilă.

Cu privire la Irinel Columbeanu, Huidu a fost foarte dur, susținând că acesta nu a muncit niciodată pentru banii pe care i-a cheltuit atât de ușor și imprudent. El a adăugat că tatăl lui Irinel a avut un rol important în obținerea acestor fonduri, dar Columbeanu junior nu a făcut decât să-i risipească.

În final, Huidu a subliniat că Irinel Columbeanu a recurs la împrumuturi, iar băncile i-au oferit acestora datorită statutului său public. Cu toate acestea, Huidu a avertizat că băncile iau mai mult decât dau, iar astfel, Irinel a ajuns într-o situație financiară dezastruoasă.

Serban Huidu:

”Banii nu cresc în pom, munca e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mână de smecherași defilează cu traiul ăla bun, când în realitate ei sunt rupți în fund, e o regulă. Din păcate.

Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund?

Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uită să vă spună băncile când vă dau împrumut e că ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars. Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa.

Când cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul” a rămas în salopeta Yamamoto cu ochii în soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție.”

Citește și: Ozana Barabancea lovește dur noua generație din muzica românească: „Prefer să ascult sforăit de broaște”

Șerban Huidu și-a încheiat declarația cu o notă de ironie, spunând că atunci când banii s-au terminat, prietenii au dispărut, femeile au plecat, iar el a rămas singur și plângând după gloria pierdută, deși nu a contribuit cu nimic la aceasta. Aceste cuvinte dure și critice publicate pe Facebook de Șerban Huidu au generat reacții mixte din partea publicului și au continuat să alimenteze discuțiile despre viața și cariera tumultoasă a lui Irinel Columbeanu.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Externe

Într-o serie de atacuri teroriste coordonate, şase poliţişti şi un preot ortodox au fost ucişi, iar alţi 12 poliţişti au fost răniţi duminică în...

Actualitate

Duminică, în apropierea unui hotel din stațiunea Slănic Moldova, doi turiști din Republica Moldova au fost victimele unui atac surprinzător din partea unui urs....

Actualitate

Într-un editorial recent, gazetarul Cristian Tudor Popescu a lansat o serie de critici virulente la adresa actorului Dan Puric și a potențialei sale candidaturi...

Actualitate

Într-o dezvăluire surprinzătoare, Șerban Huidu a vorbit despre originea scandalului de acum ani buni cu Andreea Esca, un incident care a rămas în memoria...

Monden

Șerban Huidu, cunoscutul prezentator și personalitate TV din România, a oferit o perspectivă intimă asupra vieții sale profesionale și personale într-un dialog deschis cu...

Tehnologie

Într-un incident șocant petrecut în 2021, la fabrica Tesla din Texas, un robot al celebrei companii conduse de Elon Musk a atacat brutal un...

Externe

Duminică, în Marea Roșie, o navă de război americană, USS Carney, și mai multe nave comerciale au fost ținte ale unor atacuri, potrivit anunțului...

Externe

Într-un incident tragic care a avut loc duminică în sudul Filipinelor, cel puțin trei persoane au fost ucise, iar alte șapte au fost rănite...