Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Tragedie în Capitală: O fetiță de 5 ani a căzut de la etaj în timp ce încerca să ajungă la bradul de Crăciun din propria locuință

Imagine cu rol ilustrativ / Foto: adevarul.ro

O tragedie cutremură o familie din Capitală, după ce o fetiță de numai 5 ani a căzut de la etajul locuinței sale în timp ce încerca să ajungă la bradul de Crăciun, poziționat lângă fereastră. Incidentul s-a produs în blocul G13, iar primele informații sugerează că minora, împreună cu mama sa, se afla în locuință în momentul tragic.

Advertisement

Incidentul a avut loc în blocul G13, iar autoritățile investighează circumstanțele care au dus la căderea minorei

Potrivit poliției, fetița a deschis fereastra pentru a atinge bradul de Crăciun, care se afla la o distanță mică de geam. Din nefericire, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, suferind răni grave. La sosirea polițiștilor la fața locului, minora era în stare de inconștiență și prezenta o sângerare la nivelul capului.

Advertisement

Citeste si: Accident grav pe DN 65: Coliziunea dintre un autocar și un camion în Scornicești activează Planul Roșu de Intervenție

Fetița a fost imediat transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost stabilizată și se află în prezent la terapie intensivă, primind îngrijiri medicale suplimentare. Autoritățile au anunțat că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar unitatea de Parchet competentă va fi sesizată în acest sens.

În urma investigațiilor preliminare, polițiștii au confirmat că circumstanțele raportate inițial s-au confirmat, iar echipajele de prim-ajutor au acționat prompt pentru a oferi asistență medicală imediată minorei. Vecinii și comunitatea locală sunt profund afectați de tragicul eveniment, iar gândurile și rugăciunile se îndreaptă către familia micuței care trece printr-un moment atât de dureros.

Citeste si: Accident grav cu 3 mașini, un copil și 7 adulți în Chețani, Mureș

Această dramă aduce în atenția publică importanța precauțiilor în perioada sărbătorilor de iarnă, subliniind nevoia de atenție sporită în privința siguranței copiilor în preajma decorațiunilor și a obiectelor festive.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și: