Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Vești bune! 2,6 milioane de români primesc 250 lei pe cardurile de alimente începând de azi!

Foto: turdanews.net

Începând de vineri, 14 iunie, cardurile de alimente, cunoscute și sub denumirea de tichete sociale, vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 lei. Procesul de încărcare a cardurilor se va desfășura în perioada 14 – 25 iunie, beneficiind aproximativ 2,6 milioane de persoane eligibile. Anunțul a fost făcut recent de către ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu.

Advertisement

Nouă tranșă de 250 lei pentru cardurile de alimente încărcată începând de vineri, 14 iunie

Această inițiativă face parte dintr-un program amplu de sprijin social destinat persoanelor aflate în situații de vulnerabilitate, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa alimente și alte produse de strictă necesitate.

Advertisement

Citește și: Mor oamenii ca muștele: Un tânăr de 38 de ani din Cluj a căzut secerat la pământ după ce a coborât din mașină / VIDEO

Beneficiarii acestui program sunt selectați pe baza unor criterii stricte de eligibilitate, asigurându-se astfel că ajutorul ajunge la cei care au cea mai mare nevoie.

În contextul economic actual, acest tip de sprijin social este deosebit de important, contribuind la reducerea sărăciei și a excluziunii sociale. Autoritățile îndeamnă beneficiarii să își verifice cardurile în perioada menționată pentru a se asigura că fondurile au fost transferate corect și la timp.

Citește și: Cad oamenii secerați în trafic: Tatăl unui renumit om de afaceri român a murit la volan!

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și: