Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

VIDEO ȘOCANT: Ritualuri oculte și simboluri sataniste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Foto: activenews.ro

În ultimele zile, pe rețelele de socializare circulă un clip controversat despre repetițiile pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, care va avea loc în această seară. Publicat de ActiveNews, acest material sugerează că evenimentul abundă în simboluri oculte și sataniste. Clipul prezintă un om-cyborg care, printr-un ritual simbolic, contaminează și transformă alți participanți, sugerând o fuziune totală cu tehnologia și inteligența artificială. Acest ritual, conform interpretării publicației ActiveNews, prefigurează o distopie postumană și o tiranie tehnocratică globală.

Citește și: Simona Halep, probleme grave de sănătate: „Sunt mai grave decât păreau. Nu știu când voi putea reveni pe teren”

ActiveNews: Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă – VIDEO

De câteva zile circulă pe rețelele de socializare un clip sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, ediția 2024, eveniment care va avea loc mâine seara. Clipul abundă în simboluri, iar reprezentația pare a ne înfățișa în mod izbitor un ritual ocult satanist. În continuare, ofer o interpretare, bazându-mă pe elementele pe care le-am analizat, iar VIDEOUL poate fi urmărit mai jos:

Clipul începe cu ceea ce pare a fi un om-cyborg (om-robot, „îmbunătățit” prin fuziunea cu tehnologia și IA). Gesturile efectuate la început de omul-cyborg și de celălalt, partenerul său, sunt un ritual care simbolizează procesul acestei fuziuni (tranziția) – până când are loc fuziunea totală.

După ce partenerul său este pe deplin „transformat” prin contaminarea cu energia cyborg-ului, are misiunea de-a o „da mai departe”. Cel contaminat, sau mai bine spus „posedat” de energia ocultă, vine în fața unei formații de indivizi, oameni fără chip, aflați în scaune cu rotile, îmbrăcați în negru și cu măști negre pe fețe, și efectuează un semn masonic cu mâna – formarea unei piramide cu degetele (piramida fiind un simbol cunoscut al Illuminati, care devine si mai puternic atunci cand ia forma unui ochi). Acest semn masonic dă startul unui ritual ocult satanist:

Ca teleghidați, oamenii din scaunele cu rotile repetă, după „posedat”, gesturile cyborg-ului de la începutul clipului, săvârșite în mod mecanic, robotic. Anumite gesturi par a fi o închinare (min. 1:08-1:13) la energia satanistă IA. În acest ritual, la un moment dat vedem cum cei care par posedați își acoperă cu mâinile gura, urechile și ochii, după care continuă mecanic gesturile bizare, ritual necesar pentru „marea transformare” și fuziunea deplină cu robotul (instaurarea epocii postumane). Acoperirea gurii, ochilor și urechilor este sugestivă: gestul e un simbol al anihilării totale a omului ca ființă unică, liberă, integră, demnă, cu rațiune și voință, care poartă chipul lui Dumnezeu. El nu își mai permite să vadă, să audă sau să spună altceva decât ceea ce i se dictează și devine un executant perfect și irațional a ceea ce i se ordonă și i se inculcă, chiar dacă efectul inevitabil este depersonalizarea și dezumanizarea omului, la un nivel fără precedent.

Scaunul cu rotile este un simbol al dependenței depline și al neputinței. Omul în scaun cu rotile nu poate face lucruri singur – iar aici imaginea poate fi un simbol al unei epoci în care omul va depinde total de IA, în care fără tehnologie și inteligența artificială viața nu va mai fi posibilă. Cei care nu vor fuziona cu mașina și care vor refuza să se conformeze regulilor și ordinii noii „realități” „îmbunătățite” („noul normal”) vor fi considerați ființe inferioare și înlăturați.

Omul țintuit în scaunul cu rotile este îngrădit, nu are libertate, se află sub controlul cuiva din afară, nu se poate ridica – se simte captiv, izolat, incapabil de mișcare. Așa vor fi oamenii în noul „paradis terestu” tehnocratic postuman. În acest clip, scaunul cu rotile este un simbol al neputinței fizice, dar și psihice, emoționale, intelectuale, un simbol al robiei totale și al anulării omului, al lipsirii lui de coloană vertebrală și transformării lui într-un robot.

Un alt gest care iese izbitor în evidență este efectuarea, în mod ritualic, cu mâinile a semnului X. Toți fac, în formație, în mod simultan, automat, acest semn de mai multe ori. X este cunoscut ca un simbol al negației (sau al reducerii la nimic; nul = anulare), iar în acest context îl putem interpreta ca o anulare a umanității noastre. 

De asemenea, pe psychologytoday.com am găsit această explicație, care este și mai relevantă pentru clipul în cauză: „X este recunoscut de mult timp ca fiind un simbol ocult al lui Satan și a magiei negre sau vrăjitoriei satanismului. Vrăjitoarele își încrucișează degetele pentru a-și concentra energia și pentru a transmite puterile demonice în posesia cărora se află.” Culoarea neagră, care predomină în clip, este și ea sugestivă (de fapt, negrul nu este considerat o culoare, fiind rezultatul absenței totale a luminii).

Ritualul ocult satanist din clip se încheie cu același semn masonic cu mâinile (piranida/ochiul) cu care a fost început.

Sunt clare și asocierile cu plandemia Covid, ea fiind doar pregătirea pentru ceea ce urmează și este anticipat în acest clip (ritualul simbolizând o trecere de la dictatura antiumană Covid către totalitarismul transumanist, o tiranie tehnocratică globală, fără precedent): instaurarea unei distopii antihristice, în care va fi decretată nu doar moartea omului, dar și depăsirea lui monstruoasă, către „supraom”, și renegarea pecetei chipului lui Dumnezeu.

Citește și: România, zguduită de un alt caz de dopaj: O atletă a fost exclusă de la Jocurile Olimpice din Paris după un test antidoping pozitiv!

Acest clip hidos cu ritualul care va fi executat în Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 este de fapt o formă de condiționare psihologică cunoscută sub numele de programare predictivă, termen atribuit lui Alan Watt. După cum explică Watt, această condiționare este realizată prin intermediul mass-media „pentru a familiariza publicul cu schimbările sociale care se planifică a fi puse în aplicare de către liderii noștri. Dacă și [atunci] când aceste modificări sunt puse în aplicare, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le va accepta ca pe transformări naturale, diminuându-se astfel tulburările și o posibilă rezistență publică”.

Materialul continuă după video:

Deși cei care vorbesc despre această formă de condiționare sunt etichetați drept „conspiraționiști”, de multe ori astfel de predicții, menite să modeleze subtil conștiința publică, au fost transpuse în realitate. Să ne amintim, de exemplu, de ritualul șocant satanist efectuat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, care anunța, cu o acuratețe frapantă, plandemia Covid:

O altă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice cu rol predictiv a fost cea din 1992, de la Barcelona:

„Mascota acestor jocuri a fost numită COBI. Iar Jocurile au avut loc în 1992. Adică COBI 19-92. Ce coincidenta, nu? NU există coincidență! Cu alte cuvinte, acum mulți ani, elita întunecată și-a programat atacurile asupra umanității prin «virus». Aceste ceremonii de deschidere sunt ritualuri de magie neagră. Ceva foarte asemănător a fost repetat la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, urmând aceeași agendă…” – comentează un utilizator pe Facebook, care a distribuit videoul de mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Sport

România continuă să impresioneze la Jocurile Paralimpice din Paris 2024, aducând acasă noi performanțe remarcabile. Camelia Ciripan și Alex Bologa au cucerit medalii de...

Știință

Luna septembrie 2024 ne va oferi unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice ale anului – o eclipsă parțială de Lună, vizibilă în România....

Meteo

Temperaturile record din luna august semnalează o „alertă roșie” la nivel global, a avertizat Celeste Saulo, directoarea Organizației Meteorologice Mondiale (OMM), în cadrul unui...

Politică

Potrivit informațiilor apărute în presă, Europarlamentarul Cristian Terheș, lider al Partidului Național Conservator Român (PNCR), ar fi decis să candideze la alegerile prezidențiale, ceea...

Externe

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a vorbit despre controversele apărute la Jocurile Olimpice și ceremonia de deschidere care a stârnit indignare. Acesta a subliniat că...

Social

Recenta recalculare a pensiilor din România a provocat un val de nemulțumiri și tensiuni, în ciuda faptului că peste 3,8 milioane de pensionari au...

Spiritualitate

În Iași, timp de patru zile și patru nopți, a avut loc cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional al Vieții, al Copilăriei, al...

Apel umanitar

Părintele Dan Damaschin face un apel emoționant pe rețelele de socializare, invitând comunitatea să se implice activ în campania „Grăuntele de Muștar 2024,” menită...