Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Zile critice pentru Dan Ciotoi: E la terapie intensivă și luptă cu complicațiile de sănătate

Foto: evz.ro

Dan Ciotoi, cunoscutul artist român și lider al formației Generic, se află într-o situație medicală critică după ce a suferit o operație de urgență în urma unei obstrucții intestinale. Informațiile despre starea sa de sănătate au fost dezvăluite de fiul său, Liviu Ciotoi, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook.

Advertisement

Lupta lui Dan Ciotoi pentru sănătate: Zile critice după o operație de urgență și complicații neașteptate

Potrivit declarațiilor lui Liviu Ciotoi, tatăl său a fost adus de urgență la spital după ce starea sa de sănătate s-a agravat semnificativ. Medicii au diagnosticat o obstrucție intestinală, iar Dan Ciotoi a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. După operație, artistul a fost externat și a început un tratament la domiciliu.

Advertisement

Citește și: Dan Ciotoi, în stare critică după o operație de urgență. Evenimentele artistului, anulate până la sfârșitul primăverii. Fiul său, Liviu, face un apel emoționant

Cu toate acestea, starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze, determinându-l pe Dan Ciotoi să se prezinte din nou la spital. Aici, medicii au decis să îl plaseze imediat în sala de operații. Fiul artistului a menționat că această a doua intervenție a fost necesară din cauza unor complicații, inclusiv o hernie ombilicală.

Liviu Ciotoi a subliniat faptul că aceasta nu este doar o problemă personală de sănătate în familie, ci și o provocare dificilă pentru el și tatăl său. El a exprimat frustrarea față de curiozitatea invazivă a unora și a subliniat că situația nu ar trebui să devină subiect de conținut pentru pagini de social media. De asemenea, a evidențiat că este necesară intimitatea în momentele dificile și că, în loc să caute senzaționalul, oamenii ar trebui să ofere sprijin și înțelegere.

La o zi de la a doua intervenție chirurgicală, Liviu Ciotoi a anunțat că urmează zece zile critice pentru tatăl său și că vor monitoriza cu atenție procesul de recuperare. Într-un gest de transparență, a menționat că nu pot participa la niciun eveniment până la sfârșitul primăverii, în timp ce se concentrează pe îngrijirea și recuperarea lui Dan Ciotoi.

Liviu Ciotoi, declarație pentru Fanatik

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere.

Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata… Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare”

În aceste momente dificile, fanii și admiratorii lui Dan Ciotoi își exprimă susținerea și urările de însănătoșire rapidă, iar familia își dorește cu tărie ca procesul de recuperare să evolueze favorabil.

Citește și: Degradarea umanității! Femeile nu mai vor să fie mame, bărbații vor să nască: Cazurile Delia Matache și Emil Rengle

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Magazin

Dan Ciotoi, legendă a muzicii populare românești și fondatorul trupei Generic, se află într-o stare critică după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale...

Magazin

Într-o veste șocantă pentru iubitorii muzicii românești, Dan Ciotoi, artistul consacrat, a fost internat în spital, aducând îngrijorare printre admiratorii săi. Artistul a făcut...