Opinii

Diana-Maria Brăgaru: Candidatura Dianei Șoșoacă-Ivanovici, spulberată de CCR. La ordinul cui?!

DIANA-MARIA BRĂGARU - Redactor-șef AZnews.ro

Lovitura serviciilor, bucuria nebunilor!

Candidatura Dianei Șoșoacă-Ivanovici, spulberată de CCR. La ordinul cui?!

Respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă de către CCR arată cât de adânc a pătruns cancerul deep-state în România.

Citește și: Dracul conspiraționist a devenit mai puternic decât Credința în Dumnezeu, Biserică și rugăciuni!

Puține lucruri dintre cele care se întâmplă în lume și în România mă mai uimesc. Când te aștepți la orice din partea clasei politice, știi că nimic nu îi împiedică pe politicienii români să facă absolut tot ce le trece prin cap pentru a-și îndeplini cu succes sarcinile din agendă.

Dar recunosc, cu mâna pe inimă, că respingerea Candidaturii Dianei Șoșoacă a fost o mutare la care nu m-am așteptat și care m-a lăsat ca la dentist.

Manevra respingerii candidaturii Dianei Șoșoacă poate avea doar două motive.

1. Diana Șoșoacă avea/are șanse reale de a intra în turul doi (contrar rezultatelor sondajelor oficioase) și a trebuit să fie eliminată din cursă – e mult mai ușor să împiedice candidatura decât să se fure apoi voturile care îi sunt favorabile.

2. Diana Șoșoacă trebuia transformată într-o victimă, pentru a-i atrage noi simpatii și voturi, a-i determina pe nehotarâții naționaliști să o voteze și ei,

mărindu-i șansele la președinție.

Existența luptelor între servicii nu e (sau nu ar trebui să mai fie) niciun secret pentru nimeni.

Explicațiile și motivările CCR sunt ridicole.

Să lași poporul să creadă că de-abia acum ai aflat că Șoșoacă are o simpatie deosebită, că este apropiată de o putere străină (în speță Rusia) este de râsul curcilor. În plus, Șoșoacă nu este singurul politician care a făcut și face vizite la ambasadele marilor Marilor Puteri ori de câte ori are ocazia sau are vreun interes. Dacă ar fi fost așa, mai toți candidații importanți din acest an ar trebui eliminați din cursa pentru Președinția României! Geoană e ca la el acasă la ambasada SUA, Lasconi e oricând binevenită la ambasada Franței, Simion Ciucă și Ciolacu s-au dus cu „săru-mana” peste tot pe unde ar fi putut primi „binecuvântare”, inclusiv la cele mai puternice organizații evreiești!

Ieșirile Dianei Șoșoacă, pozițiile ei (inclusiv poziții antisemite) sunt cunoscute de ani de zile. E deja secretul lui Polichinelle. Dacă Diana Șoșoacă a încălcat legislația și Constituția României, de ce a mai fost lăsată să candideze la Europarlamentare?! Cum de a ajuns să ne reprezinte în Parlamentul European?!

S-a vorbit mult despre mama Dianei Șoșoacă, Alice Florescu-Bleotu, ca fiind un stâlp al Masoneriei, aceeași Masonerie care e acuzată de implicare profundă în Oculta în care „khazarii”, în speță „perciunații” cum îi numesc unii, fac legea.

Ce s-a întâmplat ne spune ori că Oculta (susținută de mama Dianei Șoșoacă) nu are nicio putere în România și de asta au eliminat-o alte servicii din listă, ori că orhestrează mai multe decât puteam crede și că o manevrează inclusiv pe Diana Șoșoacă, care se dă antiglobalistă de ochii lumii. Lucruri care se bat cap în cap, pentru că nu există destul ghips pe lume pentru atâtea fracturi logice!

Este imposibilă și „executarea” Dianei Șoșoacă de către un SRI comandat de Iohannis. Iohannis este doar o păpușă de cârpă care a fost însăilată pe genunchi tot de către servicii străine, că să le îndeplinească ordinele pentru o anumită perioadă de timp, perioadă care s-a apropiat de sfârșit. În prezent Iohannis este ignorat cu totul la nivel internațional, iar la nivel național nu și-a putut asigura nici măcar un loc în Parlament! Iohannis și voința lui au devenit irelevante, așa cum și el a revenit la starea lui inițială – nemaifiind util, e insignifiant.

Ideea potrivit căreia eliminarea Dianei Șoșoacă este o manevra a PSD este, cel pentru mine, hazlie.

Dacă cineva își imaginează că votanții „șoșocari” își vor redirecționa voturile către oricare alt candidat al unui partid, indiferent care ar fi acela, înseamnă că acea persoană trebuie să renunțe imediat la consumul de substanțe halucinogene. Pentru orice susținător al Dianei Șoșoacă, un vot redirecționat către AUR, PSD, PNL, nemaivorbind de USR sau UDMR, echivalează cu înalta trădare, iar dacă Diana Șoșoacă va face greșeala să le ceară „șoșocarilor” ei să voteze un alt candidat, pentru ea acest lucru este echivalent ul unei sinucideri politice. Și Diana Șoșoacă știe acest lucru mai bine decât oricine.

Lăsând la o parte circul mediatic aflat în plină desfășurare, ce ar trebui să ne intereseze pe noi, privind la rece și detașat decizia CCR, este cât de ușor unui cetățean român i se poate interzice un drept Constituțional pe motive fabricate la foc automat, absolut penibile!

Ar trebui să fim îngrijorați de faptul că CCR nu a reacționat în niciun fel când Iohannis a încălcat zdravăn Constituția (pe care a jurat cu mână pe Biblie să o respecte și să vegheze la respectarea ei), dar acceptă și validează o contestație care mă duce cu gândul la „executarea” lui Băsescu și la „condamnarea” lui Dragnea. Ambele acțiuni fiind praf în ochii proștilor!

Așa cum nimeni „nu a știut” de colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea (deși și cel mai nepregătit român era conștient că în perioada ceaușistă nu puteai ieși din țară fără să dai cu subsemnatul la Secu), tot așa e să pretinzi că nu ai știut până acum că Diana Șoșoacă are opinii antiglobaliste, anti-Nato șamd.

În același mod a fost scos din scenă Dragnea, care a fost condamnat pentru câteva mii de euro, deși dacă se voia cu adevărat înfaptuirea unui act de justiție, lui Dragnea i se confisca toată averea și nu mai ieșea în veci din pușcărie!

În privința incapacității Dianei Șoșoacă de a strânge semnăturile necesare candidaturii și recurgerea la fals, afirmația e atât de ridicolă încât nici nu merită comentată!

Într-un final, trebuie să recunoaștem că indiferent ce serviciu și ce interese au ordonat, orhestrat și organizat eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru alegerile prezidențiale, de facto sau pamplezir, indiferent în ce scop, România NU mai este un stat de drept!

Din punct de vedere democratic nici nu mai are importanță dacă redepunerea candidaturii Dianei Șoșoacă va fi sau nu acceptată. Acest lucru este absolut irelevant.

Supunerea dovedită a celor cinci judecători membri CCR (jumătate plus unu) care au executat un ordin și și-au motivat într-un mod absolut ridicol decizia este de netăgăduit.

Citește și: BOR tace și face. Politicul „merge în recunoaștere”, Arhiepiscopia Dunării de Jos hrănește, îmbracă sinistrații și le scoate apa și mâlul din case, curți și Biserici!

Ieri seară am asistat cu toții la crearea unui precedent mult mai periculos decât ne-am putea imagina.

Decizia CCR arată că statul român nu mai funcționează în mod democratic, ci în mod discreționar, după cum bate vântul intereselor nu al unui partid, ci al unui serviciu sau altul. Și că ceea ce numim „clasă politică” este, de facto, o grupă de marionete care nu mai reprezintă în niciun fel nici cel mai mic interes al poporului român.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Spiritualitate

Sâmbătă, la Cluj-Napoca, au avut loc evenimente religioase de o însemnătate deosebită pentru comunitatea creștină, odată cu aducerea fragmentelor din moaștele Sfântului Apostol Toma...

Justitie

Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a emis recent o hotărâre controversată, prin care statele membre ale Uniunii sunt obligate să recunoască schimbările...

Externe

În contextul solicitărilor tot mai insistente ale președintelui ucrainean Volodimir Zelenski către aliații NATO pentru a interveni în interceptarea rachetelor și dronelor rusești care...

Meteo

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare importantă de Cod galben de inundații, valabilă pentru 12 bazine hidrografice...

Externe

Revolut solicită Meta să contribuie la rambursarea sumelor pierdute de victimele fraudelor propagate pe platformele sale, acuzând gigantul tech de insuficientă implicare în gestionarea...

Economie

România traversează una dintre cele mai provocatoare perioade din sectorul energetic, fiind în plină transformare și confruntându-se cu unele dintre cele mai ridicate costuri...

Actualitate

În România, Starlink, compania de sateliți a lui Elon Musk, desfășoară o serie de teste tehnice avansate cu scopul de a demonstra că o...

Actualitate

În contextul tensionat al conflictului din Ucraina, Ministerul Apărării Naționale a luat măsuri rapide și eficiente pentru a monitoriza situația la granița României, după...

Copyright © 2023 AZnews.ro. Toate drepturile rezervate.

Exit mobile version