Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Groază la Dragoslavele: Misterul mâinii umane descoperite! Cine este bărbatul de 53 de ani? Cautările continuă în barajul localității

Foto: ziarobiectiv.ro

O situație șocantă a captat atenția publicului în localitatea Dragoslavele din județul Argeș, unde autoritățile desfășoară o operațiune amplă pentru găsirea trupului unui bărbat în vârstă de 53 de ani, ale cărui resturi, inclusiv o mână, au fost descoperite în apropierea râului Dâmbovița.

Advertisement

Misterul macabru din Dragoslavele: Trupul bărbatului de 53 de ani, identificat prin amprente, căutat și în barajul localității

Descoperirea macabră a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un fragment de mână umană a fost găsit pe DJ 725, într-o zonă nelocuită din comuna Dragoslavele. Leziunile de pe membrul superior drept sugerează prezența mușcăturilor de animale, iar în urma prelevării amprentelor, polițiștii au reușit identificarea victimei drept un bărbat de 53 de ani, cu domiciliul în municipiul București.

Advertisement

Citește și: A fost identifcată persoana mâncată de animale. Era din București și avea 53 de ani

Operațiunea de căutare a trupului bărbatului se extinde și în barajul Dragoslavele, unde un echipaj de pompieri și o barcă de salvare a pompierilor de la Detașamentul Câmpulung participă activ la căutări. Autoritățile nu au furnizat detalii cu privire la circumstanțele care au dus la moartea bărbatului sau la modul în care mâna sa a ajuns în această zonă.

IPJ Argeș a transmis că victima are antecedente penale, însă nu au fost dezvăluite detalii suplimentare cu privire la natura acestor antecedente. Această informație poate ridica întrebări cu privire la posibilele motive ale unei astfel de tragedii și poate influența direcția anchetei.

Investigațiile în acest caz continuă în vederea identificării restului cadavrului și pentru a arunca lumină asupra circumstanțelor exacte ale evenimentelor care au dus la descoperirea șocantă. Oamenii din comunitate sunt îngrijorați și șocați de acest incident, iar autoritățile fac apel la colaborarea cetățenilor pentru a aduce orice informații relevante care ar putea ajuta la soluționarea cazului.

Citește și: Descoperire macabră: Un om a fost mâncat de animale în Dragoslavele, Dâmbovița

Pe măsură ce autoritățile continuă căutările în zona râului Dâmbovița și în barajul Dragoslavele, rămâne de văzut cum se va dezvolta această investigație macabră și care vor fi concluziile autorităților cu privire la această tragedie șocantă din inima județului Argeș.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


1 Comment

1 Comment

  1. Vlad Tepes

    10 decembrie 2023 at 16:54

    Stimata si iubita Redactie,
    Cautarile nu pot fi efectuate ”IN BARAJUL DRAGOSLAVELE”, fiindca, BARAJUL, ESTE UN MUNTE DE PAMINT SAU BETON, DESTINAT SA NU PERMITA SCURGEREA APEI DINTR-UN LAC.
    Daca ai vrut cumva sa scrii, stimata si iubita Redactie, IN LACUL DE ACUMULARE DRAGOSLAVELE, ai avut intentie buna dar, din cauza inculturii ai scris PROST.
    Asa ca, ai abuzat de timpul cititorilor si ti-ai expus incultura crasa !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Actualitate

Într-un incident tulburător care a avut loc în Costești, județul Argeș, trei bărbați au fost filmați întreținând relații sexuale cu o femeie într-un bar...

Actualitate

Anchetatorii din Argeș sunt angajați într-o investigație intensă după ce au confirmat că bărbatul al cărui antebraț a fost descoperit pe un drum din...