Connect with us

Hi, what are you looking for?

Opinii

Diana-Maria Brăgaru: Falsa superioritate a Inteligenței Artificiale, noua metodă de lobotomizare în masă

Foto: playtech.ro

Google, Facebook, YouTube și o serie de alte rețele sociale, dar și canale media, livrează reclame care promovează aplicații AI, pretextând ca variantele de chatGPT creează noi texte, noi metode de toate felurile pentru îmbunătățirea oricărei acțiuni, creșterea performanțelor, șamd.

Advertisement

O serie de proști sau lichele ridică AI în slăvi, de te bufnește râsul

Pentru a nu cădea în capcana întinsă perfid „spre binele omenirii” trebuie să înțelegem cu toții că AI nu creează nimic, ci doar rearanjează într-o formă inteligibilă o sumă de informații adunate dintr-o bibliotecă virtuală, unde sunt puse laolaltă date despre ce a creat și descoperit omul mai important până în prezent.

Advertisement

Așadar inteligența artificială nu este creatoare de nimic nou, ci este o simplă formă de plagiarism.

Dacă vreți, putem privi AI drept prostul clasei, acela care copiază o propoziție de la un coleg, una din manual, una de la o colegă, încă una de pe o fițuică și își prezintă lucrarea de control ca fiind una originală.

Citește și: Diana-Maria Brăgaru: Contrar ideilor progresiste, ne putem opune Noii Ordini Mondiale și transumanismului

Să te lași convins că AI are capacitatea de a crea lucruri noi este ca și cum ai fi convins că dacă povestești ce ai înțeles tu din „Oedip rege” ești nici mai mult nici mai puțin decât Sofocle. Că dacă scrii un text de o pagină despre Teoria Relativității ești Einstein!

AI nu are imaginație. AI nu simte, nu are fantezie. AI nu visează, nu are aspirații, nu „vede” cu ochii minții pentru că AI este un produs uman, imperfect prin definiție. Doar Creația divină are aceste atribute. Nu cea umană.

AI este o simulare a deșteptăciunii, o falsă inteligență.

Așa cum un afiș cumparat de pe o tarabă, o tipăritură înfățișând-o pe Monalisa lui Da Vinci nu te face milionar, așa cum o maimuță nu devine medic când este îmbrăcată în halat alb, tot așa și AI nu este o capacitate intelectuală.

Și așa cum o proteză de sân nu poate produce lapte pentru a hrăni un bebeluș, așa cum automatul de pizza nu este bucătar, așa cum lucrările unui falsificator nu sunt opere de artă, nici ceea ce produce AI nu este nimic altceva decât o scamatorie pentru a păcăli proștii.

Inteligența Artificială este o altă înșelătorie menită să tâmpească și mai tare o omenire devenită o adunătură de indivizi prea puturoși și să gândească pentru ei înșiși!

Când omenirea este îndemnată să folosească AI în loc de creier, care ar fi urmările pe termen lung?!

Omenirea căreia i s-a insuflat ideea că mușchii umflați cu steroizi înseamnă forță și putere, că injecțiile cu botox înseamnă tinerețe, că toți cobaii operațiilor estetice devin frumoși și perfecți, omenirea căreia i se inoculează ideea că poți omorî în numele științei, omenirea căreia i se inoculează ideea că genetica nu înseamnă nimic, că Răul și Binele nu sunt decât „constructe sociale”, că nu există morală și nu există nici etică, că totul este relativ, că albul este negru și negrul este alb, această omenire

este acum reprogramată neurolingvistic pentru a fi convinsă că singurul ei viitor este cel condus de o mașinărie. Că o mașină este superioară scânteii divine!

Noua Ordine Mondială, neputând face lobotomie în mod fizic, lobotomizează prin promovarea AI și castrează însuși spiritul creator uman – îl păgubește pe om de cea mai frumoasă însușire care îi demonstrează originea dumnezeiască – harul de a CREA.

Citește și: „Scandalul” Elena Lasconi sau cum ne fac politicienii din vorbe

În acest context, pericolul suprem în care este pusă umanitatea și specia umană nu rezidă în inteligența artificială care ar putea prelua la un moment dat puterea, devenind conștientă de sine.

Pericolul este în faptul că după ce l-a alungat pe Dumnezeu pentru a se pune pe sine însuși pe un piedestal, omul ridică la rang de zeu atotputernic MAȘINA.

Înalții prelați și Pithiile moderne care preamăresc AI există deja: îi vedem la toate întâlnirile importante ale potențaților zilei, ținând conferințe în universități de prestigiu, la televizor și pe toate ecranele.

Si toți ne cer, indirect, să ne supunem.

O nouă religie se naște sub ochii noștri și, dacă nu ne vom opune, apariția templelor ridicate spre slava unei grămezi de șuruburi și întru decimarea omenirii nu vor întârzia să apară.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


1 Comment

1 Comment

  1. Dănuț

    9 noiembrie 2023 at 15:45

    Excelent,,,,!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Magazin

Într-o declarație recentă, marii giganți tehnologici au recunoscut că Inteligența Artificială (IA) contribuie semnificativ la creșterea nivelului de poluare din cauza emisiilor de gaze...

Social

Într-o postare recentă pe Facebook, Dan Negru reflectează asupra diferențelor dintre români și restul Europei, pornind de la comparația dintre portarii Niță și Neuer....

Social

Într-o nouă controversă care a captat atenția publicului, Andrei Caramitru a reacționat vehement la declarațiile făcute de Tudor Chirilă în fața elevilor de la...

Externe

Într-o tentativă controversată de a moderniza ghidarea spirituală, o companie din Statele Unite a dezvoltat un preot virtual care răspunde enoriaşilor la întrebări despre...

Opinii

În ultima vreme îmi tot atrage lumea atenția. Că ce tot scriu despre Credință?! Ce tot scriu despre Dumnezeu?! Că cine mă cred eu?...

Externe

Într-o mișcare care a stârnit râsete și a aprins noi teorii conspiraționiste, magnatul tehnologiei și miliardarul american Elon Musk a făcut o declarație surprinzătoare...

Actualitate

Într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook, Iulian Capsali critică vehement acțiunile și alianțele din culisele puterii din România. Sub titlul „Sacrificarea pieselor...

Știință

În China, tehnologia de inteligență artificială a dus la apariția roboților care imită persoanele dragi decedate. Acești roboți, numiți Clone AI, au devenit rapid...