Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spiritualitate

Diana-Maria Brăgaru: Relativizarea sensului, primul pas spre distrugerea Creației


”La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. Acesta era întru început la Dumnezeu. (…) Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.”
(Sfânta Evanghelie după Ioan, 1:1,2,9)

Advertisement

Noua Ordine Mondială e aici. Declarată cu subiect și predicat, public, fără rușine și fără ascunzișuri, Marea Restare nu a început însă acum. Terenul a fost pregătit cu grijă de cel puțin cinci decenii, când în toate limbile au început să fie infiltrate din ce în ce mai des cuvinte și expresii cărora le-au fost atribuite noi sensuri, vorbe care au fost folosite pentru a otrăvi cu noi idei, menite să răstoarne și să intineze și cele mai curate, mai intime și mai profunde convingeri ale creației Lui Dumnezeu.

Advertisement

Omul nou, cel propovăduit de progresiști, pare să fie rezultatul încurcării omului nou marxist cu supraomul nieztcheian. Rezultatul, un carcalete predispus manipulării celei mai odioase.

Citește și: Diana-Maria Brăgaru: Falsa superioritate a Inteligenței Artificiale, noua metodă de lobotomizare în masă

Întru înființarea acestui tip de om al viitorului, o ființă destinată finalmente corcirii cu șuruburi, piulițe și circuite pentru a crea sclavul perfect (cel care trăiește cu impresia că este pe deplin liber), primul atac s-a dat la nivel semantic.

Distrugerea sensurilor, primul pas spre distrugerea Creației Lui Dumnezeu
Transumanismul a început prin limbă. Mai precis, prin pervertirea Cuvântului creator
Vorbele s-au golit de sensuri cu bună știință și cu rea voință. Așa că noțiuni precum „dragostea” s-a transformat în „sex”, cuvântul „sex” s-a transformat în „gen”, „favorizare” s-a transformat în „discriminare pozitivă” „morala” a fost decretată perfid drept inexistentă în sine și prezentată drept „instrument de constrângere”, „binele” și „răul” au fost declarate și ele fantasmagorii prea strâmte pentru libertatea totală a omului, noțiuni dăunătoare care duc la izolarea socială a individului. „Bârfa” a început să fie prezentată drept un obicei sănătos, prin care omul se apără de pericole.

Cu ajutorul coruptibililor sensibili la avantaje financiare ori sexuale și al frustraților intelectuali, hapsâni în foamea lor de a-și depăși condiția de semidocți, de analfabeți funcțional cu pretenții, dar și de „personalităț” wannabe, noile înțelesuri au fost preluate de tâmpiții zilei, iar alți tâmpiți ahtiați după o recunoaștere socială (pentru care nu au nici măcar numărul de neuroni necesari și suficienți) le-au lăsat libere în lume.

Fașionistele și fașioniștii noii ideologii, pretins intelectuali și pro-fund (sic!) „umaniști”, aproape că au leșinat de plăcere când au fost prezentați vulgului drept cele mai evoluate specimene ale speciei lor.

Lăsate în deplină libertate și necontrolate de nici măcar un pospai de gândire critică, rațiune sau logică, găselnițele lingvistice i-au convins, corupt și infestat pe cei mai slabi reprezentanți ai societății – analfabeții funcțional – dar și pe cei care au tot atâta cultură generală cât asistentele TV de la show-urile de divertisment pentru persoanele cu IQ de bibilică.

Numărul lor a crescut exponențial și nu pare deloc că există vreo șansă de redresare a nivelului mediu de inteligență la nivel planetar, deoarece toți neaveniții au ajuns cadre didactice, politicieni, influenceri, jurnaliști, scriitori, actori, sociologi, psihologi. Pe scurt, influenceri.

Întreaga pleiadă de pretinși intelectuali și pretinși iubitori de oameni a început să promoveze, pas cu pas, noile „valori”, simultan cu eliminarea și chiar blamarea valorilor iudeocreștine din discursurile publice.

Citește și: Diana-Maria Brăgaru: Contrar ideilor progresiste, ne putem opune Noii Ordini Mondiale și transumanismului

Așa-zisa „evoluție a limbajului” în nota progresistă actuală nu este decât promovarea de către inculți pentru inculți a unui tipar comportamental menit să oprească orice tentativă de gândire și exprimare liberă cu o repetare papagalicească a unor prostii monumentale, promovate la statutul de adevăr indubital și incontestabil al corectitudinii politice.

O dată ce chip-ul va înlocui Chipul Lui Dumnezeu de pe fețele noastre, visul cel mai ud al tuturor rebuturilor marxiste, fasciste și staliniste va fi înfăptuit.

Omul Nou, reprezentantul Noi Ordini, va repeta perfect ce i se transmite de la Unitatea Centrală prin NuVorba orwelliană, va executa orice ordin dat spre „binele general”, în timp ce dracii costumați în lideri mondiali îi vor trage de sfori într-un spectacol grotesc, controlând-i total cu ajutorul minciunii numite „Inteligență Artificială”.

Și cu fiecare zi în care mulțimea care a strigat „Barabas, Barabas!” aplaudă frenetic sau se teme să penalizeze fiecare analfabet, semidoct sau lichea care o minte și o manipulează pe față, viitorul transumanist se apropie din ce în ce mai tare și din ce în ce mai repede.

Cu fiecare zi în care eliminăm Cuvântul Creator din viețile noastre și îl înlocuim cu expresii de ființe acefale, cu fiecare zi în care înlocuim Adevărul cu sinteticul, ne pecetluim soarta nu de robi ai Lui Dumnezeu, ci de robi ai unor creaturi mizantrope. De robi ai unei plutocrații instaurate printr-o dictatură totală și totalitară a unor creaturi degenerate, care și-au pierdut sansa la nemurire prin mântuire și a căror tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte este plătită cu eternitatea propriilor nostre suflete.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Magazin

Într-o declarație recentă, marii giganți tehnologici au recunoscut că Inteligența Artificială (IA) contribuie semnificativ la creșterea nivelului de poluare din cauza emisiilor de gaze...

Externe

Într-o tentativă controversată de a moderniza ghidarea spirituală, o companie din Statele Unite a dezvoltat un preot virtual care răspunde enoriaşilor la întrebări despre...

Opinii

În ultima vreme îmi tot atrage lumea atenția. Că ce tot scriu despre Credință?! Ce tot scriu despre Dumnezeu?! Că cine mă cred eu?...

Externe

Într-o mișcare care a stârnit râsete și a aprins noi teorii conspiraționiste, magnatul tehnologiei și miliardarul american Elon Musk a făcut o declarație surprinzătoare...

Știință

În China, tehnologia de inteligență artificială a dus la apariția roboților care imită persoanele dragi decedate. Acești roboți, numiți Clone AI, au devenit rapid...

Spiritualitate

UPDATE: Părintele Alexandru Ștefan: Advertisement Hristos a înviat! Advertisement Va aducem aminte ca termenul limita pt depunerea formularului 230 este 27.05.2024. Prin acest formular...

Tehnologie

Recent, un raport elaborat la cererea Departamentului de Stat al Statelor Unite a aruncat lumină asupra provocărilor și pericolelor potențiale pe care dezvoltarea rapidă...

Tehnologie

Google a inaugurat un nou capitol în relația sa cu industria mass-media prin implementarea unui program inovator ce exploatează inteligența artificială generativă pentru a...