Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

SECTA BANCARĂ TIBETANĂ ȘI PERICOLUL RĂZBOIULUI NUCLEAR. SCHEMA SISTEMULUI SECRET DE PUTERE MONDIALĂ (I) – Dezvăluiri ActiveNews

Foto: ActiveNews.ro

ActiveNews împreună cu Fundația Corporate Transparency și un grup de ziariști veterani independenți au analizat cu atenție suveicile mondiale financiare și își propun printr-o serie de articole oferite în serial să deconspire acțiunile marilor companii multinaționale, care, prin operațiuni subterane, în afara legii și a oricărui control instituțional la nivel global, desfășoară acțiuni de acaparare a resurselor materiale și financiare din întreaga lumea, prin impunerea monopolurilor asupra celor mai importante domenii economice. În special din energie, resurse minerale, metale rare, petrol și gaze, agricultură, pământuri și păduri cu munți cu tot, industria alimentară, industria chimică și farmaceutică, precum, și din industria de armament, de departe, cea mai mare sursă de bani negri.

Citește și: Mănăstirea Petru Vodă cere retragerea românilor de la Jocurile Olimpice, retragerea ambasadorului român din Franța și declararea ambasadorului francez drept ‘persona non grata’ în România

  În acest articol-pilot, realizat de jurnalistul veteran Cristian Botez, ActiveNews face o prezentare generală a modului diabolic prin care acționează, la nivel global, aceste corporații multinaționale, și radiografiază care sunt metodele ilegale ale acestora de a obține bani și resurse naturale. Totodată începem dezvăluirea în etape a celor care se află în spatele acestor uriașe operațiuni frauduloase, practic, un jaf mondial, un rapt colosal, încercând să decriptăm care este scopul final al celor care dirijează totul.

  Facem precizarea că toate informațiile folosite au folosit surse din zona financiar-bancară de necontestat cât și o serie din zona publică, între care https://edition.cnn.com/business, https://fintel.io/so/us, https://finance.yahoo.com. O parte din sursele noastre studiază temeinic, riguros, acest uriaș fenomen infracțional mondial, această activitate a unei uriașe organizații de crimă organizată, care transcende conducerilor statelor, indiferent cât de puternice sunt, care operează dincolo de orice serviciu de informații național sau inter-statal, de orice tribunal, național sau internațional, dincolo de orice poliție internațională și, mai ales, peste orice instituție sau organism internațional de control bancar, pe care le înglobează.

  De asemenea, menționăm că toate aceste dezvăluiri puse cap la cap de Cristian Botez au la bază documentarea făcută de departamentul Economics Transparency al Fundației Corporate Transparency, fundație românească non-profit, al cărui principal obiectiv este sprijinirea Consiliului Concurenței în depistarea monopolurilor, a concentrărilor economice de pe piața din România, monopoluri ale unor mari companii multinaționale, care operează, în țară, prin sucursale. Pornim primul episod! (Victor Roncea)

  Secta Bancară Tibetană și Dalai Lama

Foto: ActiveNews.ro

Prin documentări minuțioase ale unor numeroase grupuri de oameni hotărâți să caute adevărul în tenebrele societăților secrete ale lumii, a fost relevat faptul că finanțele lumii, toate băncile importante, sunt conduse, conform acestor surse de o „Secta Bancară Tibetană”, condusă de actualul Dalai Lama, care nu este un nume propriu, ci reprezintă cel mai înalt grad spiritual al Tibetului. Prezentul Dalai Lama al XIV-lea este Tenzin Gyatso, a cărui imagine, mediatizată intens, este recunoscută în toate colțurile lumii.

Potrivit acelorași documentări, sistemului fraudulos prin care cele mai mari corporații multinaționale jefuiesc economii naționale din toată lumea, realizând profituri astronomice, a fost pus la punct și este coordonat de această Sectă Bancară Tibetană sau, cum mai este intitulată, Asiatică.

Triunghiul suprem. În centrul acestuia, Ochiul-Dalai Lama

Organizarea acestei secte este elocvent reprezentată prin imaginea, pe care o publicăm mai sus, a unui triunghi, în care Ochiul, plasat în centru, reprezintă China, implicit Dalai Lama, iar vârfurile triunghiului, cele trei state/entități, cu reprezentanți ascunși, necunoscuți de popor, care fac parte,și acționează în comun pentru atingerea scopurilor sectei. Cele trei ar constitui o Troică, sau o pastișă ocultă a Sfintei Treimi, denumită de ei în mod ezoteric „Trinitate”. Aparent paradoxal, în vârful triunghiului s-ar afla Iranul, în colțul din dreapta India și în cel din stânga, Israel. Această reprezentare grafică, ca și altele din acest articol, vor fi explicate în amănunt într-un articol din seria pe care ActiveNews o deschide cu prezentul material jurnalistic. O singură mențiune aici: toate informațiile și dezvăluirile, din acest punct de vedere, au la bază decriptarea unor texte scrise în ebraică, limba pe care Secta Bancară Tibetană o folosește ca mijloc de comunicare a unor, ordine, coduri și mandate de operare pe piața financiar-bancară  (bursieră).

În interiorul Sectei Bancare prin vocea lui Dalai Lama

Despre această sectă bancară, Fundația Corporate Transparency, prin departamentul său Economics Transparency, a publicat recent un articol în care secta este prezentată în cele mai importante detalii și aspecte.

Articolul integral poate fi citit integral AICI: DESPRE SECTA BANCARĂ TIBETANĂ

Paradox: agenții secreți ai Ayatollahul Iranului în slujba „Ochiului Tibetan”

Materialul jurnalistic prezintă conform surselor citate structura acestei organizații oculte și modul cum funcționează, mijloacele și resursele umane folosite în această activitate criminală de proporții globale.

Fragmentul de mai jos, obținut prin decriptare unor texte scrise în limba ebraică, reprezintă chiar descrieri și instrucțiuni profane ale modului de lucru al lui Dalai Lama, potrivit acestor surse.

„Tibetanii se află în centrul acestui triunghi. Ei coordonează această trinitate,

Semnul nostru, al Tibetanilor este „OCHIUL” pentru că OCHIUL chinezilor este ceva specific nouă. De aici, vine și denumirea de OCULTA, pentru că, în Latină, OCULUS=OCHI și OCULT=ASCUNS.

Semnificația întreagă ar fi OCULTA=OCHI ASCUNS.

Din Iran provin managerii Băncilor Custode, care țin Registrul Acționarilor la toate bursele din lume. Aceștia, fiind vorba de o structură de câteva sute de agenți conspirați, sunt coordonați prin Ayatollahul Iranului, fără ca poporul său guvernul Iranian să știe acest lucru”.

Brokerii din Taj Mahal

Conform aelorași surse, din India provin brokerii burselor. Și aceștia, de ordinul sutelor, sunt coordonați din zona Templului TAJ MAHAL, de asemenea, fără ca poporul Indian să știe acest lucru.

Israelul este „poporul ales” de Tibetani, dar nu de drag, ci pentru că este ales în urna de vot de către votanții împuterniciți de conducerea lui Dalai Lama să fie managerii tuturor companiilor multinaționale și ai băncilor, chiar dacă la suprafață evreii nu sunt proprietarii acestora.

Adevărații proprietari, afirmă aceste surse, sunt cei care fac parte din conducerea Sectei Bancare Tibetane în timp ce evreii sunt aleși în Consiliul de Administrație pentru a conduce firmele în numele acestora.

Marele Zid Chinezesc și… Strada Zidului – Wall Street

Reședința lui Dalai Lama se afla in cel mai apropiat loc de Cer din Europa, Tuiwa, la 5.070 metri altitudine, ca simbol al înălțimii absolute în raport cu toți muritorii de rând.

Simbolistica merge mai departe, cu Marele Zid Chinezesc. În limbajul codificat al lui Dalai Lama, zidul, în sensul de zid de protecție, reprezintă Bursa de Valori (Stock Exchange) situată pe Strada Zidului – Wall Street, unde se află New York Stock Exchange.

Apoi, strada care se află deasupra Marelui Zid Chinezesc, pe care au loc să circule doar două trăsuri în sensuri opuse, este denumirea secretă dată Băncii Custode (vezi explicația pentru Street Name mai jos, n.r), care deține și Registrul Acționarilor tuturor companiilor cotate la Bursele de Valori ale Occidentale si restului lumii.

Sintagmă latină din finanțele Statelor Unite

Sintagma ”Street Name Security” sau „NOMINEE NAME SECURITIES” (latină, n.r.) este folosită în Statele Unite pentru a se referi la valorile mobiliare ale companiilor care sunt deținute electronic în contul unui agent de bursă, al unei bănci sau al unui custode, similar cu un cont bancar. În domeniul finanțelor, o persoană desemnată se referă la o persoană sau o companie căreia i s-a încredințat păstrarea în siguranță a valorilor mobiliare sau a proprietăților investitorilor. Toate investițiile unui investitor sunt deținute în numele său, în timp ce tu păstrezi controlul. Titlurile de valoare sunt deținute în fiducie, iar persoana nominalizată este proprietarul legal, dar investitorul deține proprietatea reală ca beneficiar.

Decriptările care leagă numele lui Dalai Lama de Wall Street

Mai departe, tot din discursul lui Dalai Lama, citat de Corporate Transparency, se descifrează semnificațiile kabalistice: „Marele Zid Chinezesc, spre deosebire de toate zidurile de pe Pământ conține: un zid, cel mai mare din lume și un drum-stradă situată sus pe zid. Astfel, Bursa de pe Wall Street conține în denumirea sa cuvintele Wall, echivalent al Bursei, și Street, aici cu referire la Custodian Bank (banca custode, entitate bancară care deține Registrul Actionarilor tuturor companiilor cotate la Bursele de Valori ale Occidentului și ale lumii, n.r.).Iar cuvântul Wall conține și numele meu, Lama, unde M întors devine W (determinare prin tehnicile de decriptare din ebraică)”, afirmă sursa citată.

Cheia informațiilor secrete: decriptările din limba ebraică

Este momentul să facem precizarea că toate cele dezvăluite se bazează, în marea lor parte, pe decriptarea unor mesaje codate emise în ebraică, folosite pentru transmiterea către mandatarii care operează în bursele lumii a ordinelor pentru tranzacționarea acțiunilor, manipulându-se masiv toate bursele importante din lume, în scopul obținerii majorității acțiunilor din marile firme și corporații multinaționale.

Pretenții mondiale: „Noi, Tibetanii, conducem lumea bancară”

Mai departe, reproducem câteva fragmente din acest material documentar realizat de Corporate Transparency, care poate fi citit în același articol realizat de publicația ecnt.ro.

„ Câteva dintre cugetările interioare ale familiei tibetane, care are în stăpânire sistemul bancar Mondial:

1.   Noi, tibetanii, conducem lumea bancară mondială;
2.   Noi suntem anonimi pentru că societățile noastre sunt protejate de legea anonimității acționarilor și legea secretului bancar;
3.   Noi nu putem fi controlați pentru că societățile noastre sunt situate în off-shore-uri (tax heaven=paradis fiscal), acolo unde nu există legi (organele de control ale țărilor occidentale nu au jurisdicție, deci drept de control) acțiunile pe care le deținem aici ne dau drept de vot în Adunarea Generală a Acționarilor;
4.   Noi împuternicim o altă persoană să voteze în lipsa noastră cu ajutorul unui mandat de vot;
5.   Noi putem împuternici chiar și o instituție să exercite dreptul de vot în lipsa noastră. Această instituție este Banca Custode – Clearing Bank sau Registrul Acționarilor; această Bancă Custode ține în custodie toate acțiunile și obligațiunile cotate la Bursă. Totodată ține și Registrul Acționarilor. Când trecem dreptul de vot pe numele Băncii Custode se mai numește Street Name”.

Tranzacții bursiere frauduloase de sute de milioane de dolari

În continuare, în rezumat, din același material, citând din textele secrete ale lui Dalai Lama, iată metoda prin care Secta Bancară Asiatică obține, zilnic, prin tranzacții bancare la bursele din întreaga lume, sume fabuloase de bani, prin off shore-urile pe care le folosesc și care sunt intangibile, prin împuterniciți, prin mandatari.

„Dacă toate băncile acționare la companiile multinaționale împuternicesc Băncile Custode să voteze în numele lor, atunci devine simplu ca Băncile Custode aflate în off-shore-uri să organizeze majorități de voturi pentru companiile multinaționale. Aceste majorități sunt total opace pentru persoanele din afara lor pentru că sunt protejate de legea Secretului Bancar și Legea Anonimității Acționarilor.

Împuterniciții Tibetanilor votează din off-shore-uri, ei nu pot fi forțați să divulge faptul că adevărații proprietari sunt tibetanii pentru că nu există legi care să-i oblige acest lucru. Legile le-am făcut special pentru tibetani”.

Suveica coloșilor din economia mondială

Și se dă ca exemplu al acestor operațiuni bursiere, printr-o schemă grafică elaborată prin încrucișarea acțiunilor a nouă companii multinaționale de renume, metoda prin care tibetanii dețin firma Boeing, Philip Morris, Caterpillar și multe altele. Schema arată, de fapt ca o „suveică”, celebra metodă de fraudare bancară. Într-un articol viitor voim reveni cu date exacte despre acționariatele întrepătrunse ale Suveicii:

Foto: ActiveNews.ro

Practic, circa 20 de companii multinaționale uriașe, din cele mai diverse domenii, de la industria farmaceutică, la industria de armament, sunt acționare unele la celelalte, creându-se, astfel, monopoluri prin care întreaga lume economică este dominată de către acești coloși.

Această manevră constituie o gravă infracțiune bancară.

Date despre aceste scheme pot fi studiate într-un alt volum elaborat și publicat de masterofchess.finance – ”Invisible Insight”.

Rolul Corporate Transparency și Legea Concurenței

În această activitate criminală rezidă și obiectivul principal al Fundației Corporate Transparency, menționat și mai sus în articol, și stipulat în statutul fundației, de „sprijinire a Consiliului Concurenței în depistarea monopolurilor, a concentrărilor economice de pe piața din România”. Și, odată deconspirarea acestor infracțiuni, s-ar putea trece la următoarea etapă, la acționare în judecată a acestor corporații multinaționale, acțiune care ar putea conduce, prin efectul de domino produs și în alte și alte state, la prăbușirea acestui sistem mafiot bancar mondial.

Iată ce prevede legea în legătură cu infracțiunile menționate mai sus:

”Faptele pe care legea le consideră acte de concurență neloială (art.4 și art.5 din Legea nr.11/1991) sunt cele care urmăresc crearea unei confuzii, tinzând să producă în viziunea consumatorului ideea că întreprinderea, produsele sau serviciile provin de la concurent sau există legături strânse între oferte; sau obținerea în detrimentul concurenței de foloase sau avantaje în activitatea economică prin practici contrare legii sau moralei. De aceea, reclama comparativă, implicând elemente de neloialitate în scopul obținerii unor avantaje de piață, este ilicită, când comparația este inexactă și neobiectivă.”

Mai multe, AICI.

În același sens, într-un material viitor, vă vom prezenta legătura ascunsă dintre corporațiile Pepsi Cola și Coca Cola.

Corporate Transparency avertizează autoritățile

Realizând iminentul pericol pentru Europa, pentru toată civilizația Occidentală, de fapt, membrii Corporate Transparency au început să pună în aplicare, încă de la începutul acestui an, un plan de dezvăluire a activității criminale derulate de „Secta Bancară Asiatică”, prin mai multe mijloace. Mai întâi, prin publicarea în serie, pe site-ul ecnt.ro, a unor articole precis și amplu documentate despre tot ceea ce reprezintă Secta Bancară Asiatică și activitatea ei criminal internațională.

De asemenea au fost elaborate cele două volume, menționate și mai sus în acest articol, ”The Street of China Wall” și ”Invisible Insight”, ambele în limba engleză și al căror conținut se regăsește și în format electronic, pe masterofchess.finance. Volumele au fost tipărite în format mare, în condiții grafice și de calitate excepționale, fiecare având în jur de 200 de pagini, texte, grafice, scheme și fotografii.

Iar cea mai recentă acțiune a Corporate Transparency, de avertizare asupra pericolului pe care îl reprezintă această Sectă Bancară Tibetană (Asiatică) a constat în livrarea către mai multe ambasade ale unor state din Europa, ca și celor mai înalte instituții ale statului, printre care Președinția, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul de Externe și S.R.I. și S.I.E. a unor pachete care conțin manualul ”The Street of China Wall”, însoțit de o scrisoare prin care se explică demersul, absolut unic, al Fundației Corporate Transparency, precizându-se, totodată, că vor fi puse la dispoziție, la cerere, ample documente și materiale documentare explicative despre tot acest demers.

Panouri uriașe, cu schema Sectei Bancare Tibetane, lângă marile ambasade și instituțiile statului

În plus. Corporate Transparency a realizat 20 de panouri de dimensiuni mari, de 3×2 metri, amplasate pe remorci, care conțin schemele de organizare ale Sectei Bancare Tibetane (Asiatice), cu numele băncilor implicate, a cordoanelor de off-shore-uri folosite ca paravan pentru operațiunile frauduloase bancare și bursiere, la nivel mondial, dar și cu numele și fotografiile marilor nume implicate în acest sistem. De la Dalai Lama, la președintele Chinei și generalii Armatei Ruse, Serghei Shoigu și Valeri Gherasimov.

Remorcile cu impresionantele panouri au stat timp de trei săptămâni în mai multe locuri strategice din București, cum ar fi Piața Victoriei, în fața Palatului Victoria, sediul Guvernului, dar și lângă ambasadele Rusiei, Belarus și Chinei.

Interesant că, deși în alte situații în care presa din România a făcut dezvăluiri cu referire la implicarea unor cetățeni chinezi în activități de crimă organizată Ambasada Chinei a reacționat imediat (vezi cazul rețeaua de trafic de minore „Shanghai”), de data aceasta, deși au avut panourile informative la poarta lor săptămâni întregi, funcționarii ambasadei au tăcut mâlc.

Obiectivul criminal al Sectei Bancare Asiatice: războiul nuclear între NATO și Rusia

Cu toată amploarea și miza acestor operațiuni de manipulare a burselor, scopul principal, la acest moment istoric, este declanșarea unui război nuclear între NATO și Rusia, acțiunea care ar avea ca finalizare prăbușirii lumii Occidentale și preluarea controlului asupra lumii de către China.

Pretextul și ocazia ar fi, desigur, războiul în desfășurare dintre Rusia și Ucraina. De altfel, din informații care au circulat pe canale ultrasecrete, acest plan a fost cât pe-aci să fie pus în aplicare în urmă cu doi ani, in aprilie 2022 Atunci, din fericire, informațiile au răsuflat, deconspirarea planului ducând la anularea ordinelor de bombardare nucleară.

Acest plan este prezentat, pe lângă multe alte aspecte din zona internațională finanțe-bănci și a corporațiilor multinaționale, într-un manual elaborat de Corporate Transparency, în baza unei îndelungi documentări, din surse autentice, oficiale și independente, care poate fi parcurs pe site-ul masterofchess.finance.

Despre acest plan de o gravitate uriașă, care ar pune în pericol catastrofal Europa și continentul Nord-American, investigatorul ActiveNews va face dezvăluiri ample și în detaliu, într-un alt episod următor, în încercarea de a informa opinia publică despre această sumbră perspectivă și de a pune în gardă a autorităților tuturor statelor care sunt vizate de acest plan diabolic.

De asemenea. în articole următoare, episoade din acest amplu demers jurnalistic, ActiveNews, cu aportul considerabil al Fundației Corporate Transparency, va face dezvăluiri despre ambițiile planetare ale Chinei și despre profetica avertizare „omenirea va fi condusă de rasa galbenă”, despre rolul romilor în sistemul condus de Secta Bancară Asiatică, în manipularea burselor, în transmiterea codurilor criptate de tranzacționare la bursă, despre cum sunt văzuți cei din rasa albă de către celelalte rase, în contextul temei, cum se poziționează evreii în toată această schemă aflată într-o dinamică accelerată, unde se află Africa în toată această nebunie.

Citește și: Pr. Savatie Baștovoi: „Acest tablou cu draci nu este despre Olimpiada de la Paris”

Deși pare o luptă dezechilibrată, în fața unei organizații criminale mondiale ce pare invincibilă, în acest moment, este de datoria oricăruia, din momentul în care află ceva despre această conspirație ocultă, să acționeze. Și informarea, aducerea la cunoștința opiniei, constituie primii pași.

Acest aspect reprezintă chiar o obligație legală, prevăzută de Legea nr. 51 din 29 iulie 1991, care spune că, și reproducem liber, orice cetățean român care deține informații despre situații, fapte sau indivizi, grupuri ori organizații, care aduc atingere intereselor strategice și suveranității statului, este obligat să aducă aceste informații la cunoștința autorităților române.

Va urma

Foto: ActiveNews.ro

Parteneriat ActiveNews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și:

Actualitate

Moartea părintelui Ioan Alupoaiei, preot al Bisericii Izvorul Tămăduirii din Botoșani, a stârnit un val de reacții contradictorii în spațiul public. După ce, inițial,...

Actualitate

Fostul șef al SIE, gen (r) Silviu Predoiu, face o analiză devastatoare a incursiunii Ucrainei pe teritoriul rusesc, afirmînd că e un fapt de...

Dezvăluiri

Într-un amplu studiu recent despre nanotehnologia din serurile experimentale COVID-19, apărut în revista International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, pe 18 iulie...

Actualitate

ActiveNews: Ritual satanist scabros și blasfemiator pe scena UNTOLD: Spectacol cu ”Iisus” transformat în transsexual și apoi în diavol și propagandă pentru pedofilie și...

Dezvăluiri

ActiveNews: Există, și va continua să existe, o rezistență psihologică profundă atât la o nouă imagine de sine a omului, cât și la implicațiile...

Dezvăluiri

ActiveNews: După Sfânta Liturghie și slujba aducătoare de ploaie de la altarul de vară „Schimbarea la Față” al Bisericii Dobromir din județul Constanța (foto...

Actualitate

O falsă dezbatere națională legată de înmormânarea creștinească a lui Nicu Covaci, reper al muzicii românești contemporane, a fost lansată iresponsabil de G4 Media,...