Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Aproape 800 de localnici și politicieni din conducerea PNL au participat la lansarea candidaturii primarului Gheorghe Socol, în Dragomirești-Vale

Foto: Facebook, Gheorghe Socol

Într-o zi plină de emoție și suport comunitar, Primarul comunei Dragomirești-Vale, Gheorghe Socol, a anunțat oficial lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat sâmbătă, 30 martie 2024, într-un eveniment care a adunat aproape 800 de susținători. Evenimentul a reprezentat nu doar o demonstrație de forță politică, dar și un moment de profundă recunoștință și responsabilitate pentru primar. La această ocazie specială, a fost onorat de prezența unor figuri marcante ale vieții politice și administrative, inclusiv Hubert Thuma, Președintele Consiliului Județean Ilfov, Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL și președinta Comisiei de Apărare din Senat, precum și alți demnitari și colegi din administrația locală și județeană. Acest eveniment marchează începutul unei noi etape în dezvoltarea comunei, cu o viziune clară spre modernizare și progres.

Advertisement

Gheorghe Socol, Primarul comunei Dragomirești-Vale:

„Astăzi a fost o zi specială!

Advertisement

Aproape 800 de persoane au participat la evenimentul oficial de lansare a candidaturii mele.

După atâția ani în serviciul public, sunt relativ obișnuit cu grupurile mai mari de oameni.

Dar să vezi atâția oameni la un loc, veniți să te susțină, este cu adevărat un moment deosebit. Sunt clipe care te fac să simți responsabilitatea funcției publice mai puternic ca niciodată.

Printre cei prezenți, am avut onoarea să se numere:

Hubert Thuma – Președintele CJ Ilfov

Nicoleta Pauliuc – senatoare PNL, președinta Comisiei de Apărare din Senat si vecina noastră

Irinel Scriosteanu – Secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Stefan Rădulescu – Vicepreședintele CJ Ilfov

Vicentiu Voicu – Vicepreședintele CJ Ilfov

Mircea Minea – Primarul comunei Chiajna și vicepreședinte al PNL

Le mulțumesc pentru faptul că mi-au fost alături într-un astfel de moment.

Și vă mulțumesc vouă, cetățenilor, pentru încrederea arătată.

Doar împreună vom accelera modernizarea căminului nostru!”

Continuând dinamica dezvoltării locale și evidențiind unitatea echipei PNL în sprijinirea proiectelor comunității, Senatoarea Nicoleta Pauliuc a participat la evenimentul de lansare a candidaturii primarului Gheorghe Socol, subliniind prin prezența sa solidaritatea și angajamentul față de viitorul comunei Dragomirești-Vale. Această participare nu doar că reiterează coeziunea și forța echipei liberalilor, dar și adaugă greutate promisiunilor de progres și inovație în administrația locală, punându-le în perspectiva realizărilor tangibile pentru comunitate.

Nicoleta Pauliuc, senator PNL:

„În Dragomirești-Vale, echipa PNL este puternică și unită.

Suntem alături de domnul Gheorghe Socol, primarul liberal al comunei, care are energia şi dorinţa necesare de a continua proiectele începute și de a veni cu proiecte noi.

Continuarea parteneriatului domnului primar cu președintele PNL al Consiliului Judeţean, domnul Hubert Thuma, este cea mai bună garanție că în Dragomirești-Vale se vor întâmpla lucrurile bune pe care și le doresc locuitorii acestei comune.”

Citește și: Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a lansat un apel puternic pentru o majorare semnificativă a fondurilor alocate sănătății în România

Reiterând mesajul de unitate și determinare a PNL în promovarea dezvoltării locale, Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, și-a exprimat sprijinul ferm pentru primarii Elefterie Ilie Petre din Jilava și Gheorghe Socol din Dragomirești-Vale. Acesta a evidențiat pregătirea și dedicarea lor în continuarea și inițierea de noi proiecte esențiale pentru progresul și bunăstarea comunităților lor. Subliniind forța și coeziunea PNL Ilfov, Thuma a confirmat angajamentul organizației de a lucra neîncetat pentru un județ Ilfov prosper, subliniind capacitatea demonstrată de partid de a transforma viziunile în realitate.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma:

„Am fost azi la Jilava și la Dragomirești-Vale. Avem organizații puternice în ambele localități. Puternice și unite.

Primarul Petre Ilie din Jilava e pregătit pentru un nou mandat. La fel și domnul primar Gheorghe Socol, în Dragomirești-Vale. Sunt alături de ei. Au proiecte mari începute, pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Și, de asemenea, au în vedere alte proiecte importante ce aduc dezvoltare și implicit bunăstare.

Avem în PNL Ilfov oameni care au demonstrat de-a lungul timpului că #sepoate. Rămânem cea mai puternică organizație din Ilfov și vă asigur că muncim zi de zi pentru a face din Ilfov un județ prosper.”

Subliniind angajamentul PNL pentru dezvoltarea comunităților din Ilfov, Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu, a reflectat asupra succesului evenimentelor de lansare a candidaților pentru primăriile Jilava și Dragomirești-Vale. Prin menținerea în funcție a primarilor Elefterie Ilie Petre și Gheorghe Socol, Rădulescu evidențiază eficacitatea administrației liberale în conducerea comunităților. Participarea sa, alături de lideri PNL și alte personalități politice, marchează unitatea și viziunea partidului pentru un Ilfov prosper, cu proiecte ce vizează direct bunăstarea cetățenilor.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Ștefan Rădulescu:

Am participat la lansarea candidaților PNL pentru primăriile comunelor Jilava și Dragomirești-Vale. PNL Ilfov va merge cu primarii în funcție, Elefterie Ilie Petre și Gheorghe Socol, care în acest mandat au demonstrat că o administrație liberală este cea mai potrivită pentru dezvoltarea comunităților.

La Jilava, primarul Elefterie Ilie Petre a preluat comuna aflată în impas după administrațiile anterioare, și a implementat mai multe proiecte importante pentru locuitori. Sunt convins că va continua să dezvolte Jilava și în mandatul următor.

Și primarul din DragomireștiVale, Gheorghe Socol, a administrat comuna cu o viziune bazată pe dezvoltare și bunăstare pentru cetățeni. Are proiecte finalizate și proiecte care sunt în curs de realizare și cred că oamenii vor alege continuitatea.

Am mers la cele două evenimente de lansare împreună cu președintele PNL Ilfov și al CJ Ilfov, Hubert Thuma, senatoarea Nicoleta Pauliuc, secretarul de stat Irinel Scrioșteanu și alături de alți aleși locali și colegi liberali.

PNL Ilfov este printre cele mai puternice și mai unite organizații, cu oameni bine pregătiți, profesioniști, cu viziune și cu idei de proiecte care pot aduce dezvoltare.

Împreună pentru județul Ilfov!”

Concluzionând, comuna Dragomirești-Vale se pregătește să îmbrățișeze un nou capitol de dezvoltare sub îndrumarea primarului Gheorghe Socol și a echipei sale din PNL Ilfov. Solidaritatea și suportul exprimat de liderii locali și județeni reflectă un angajament puternic pentru avansarea comunei. În centrul acestui angajament se află proiecte inovatoare și o viziune orientată către îmbunătățirea continuă a calității vieții pentru toți locuitorii, promițând o perioadă de progres sustenabil pentru localitatea Dragomirești-Vale.

Citește și: Revoluție digitală în educația ilfoveană: Liceul din Dragomirești-Vale lansează podul spre succes profesional cu certificarea ECDL!

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Politică

Primarul Gheorghe Socol din Dragomirești-Vale, Ilfov, a emis o declarație fermă pe rețelele sociale, în care critică dur partidul USR pentru comportamentul său în...

Politică

În cursa pentru funcția de primar al comunei Dragomirești-Vale, candidatul USR Ionuț Alexandru Dinu recurge la metode discutabile și ilegale pentru a-și promova imaginea...

Politică

O nouă metodă de a înșela alegătorii, inventată de un candidat USR din Ilfov Ionuț Alexandru Dinu, liderul USR Dragomirești-Vale și candidat pentru primăria...

Politică

Într-o recentă postare pe pagina sa de Facebook, Ministrul Secretar de Stat, Irinel Ionel Scriosteanu, a împărtășit detalii despre participarea sa la o întâlnire...

Politică

Senatorul PNL, Nicoleta Pauliuc, a lansat un apel puternic pentru o majorare semnificativă a fondurilor alocate sănătății în România, susținând necesitatea creșterii bugetului pentru...

Politică

Într-o mişcare politică semnificativă, senatorul Partidului Naţional Liberal (PNL) Nicoleta Pauliuc a declarat că va promova activ candidatura Preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru poziţia...

Actualitate

Primarul Vergil Sârbu, liderul comunei oltene Rotunda și membru marcant al Partidului Social Democrat (PSD), a decedat la vârsta de 74 de ani după...

Actualitate

Arhiepiscopia Bucureştilor a emis un comunicat de presă vineri, 8 martie, prin care îşi exprimă dezaprobarea faţă de folosirea, în scop electoral, a finanţării...