Connect with us

Hi, what are you looking for?

Justitie

Doliu în magistratură: A murit judecătoarea Mirela Anton, la doar 54 de ani. „Nu era bolnavă. A căzut pe scări în casa sa”

Foto: pxhere.com

Comunitatea juridică din Iași este în doliu după vestea neașteptată a decesului fostei judecătoare Mirela Anton, care a murit subit marți, la vârsta de 54 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de Ziarului de Iași, decesul a survenit în urma unui accident casnic nefericit. „Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Din câte am înţeles, a căzut pe scări în casa sa. A mai apucat să-şi sune soţul, dar într-un sfert de oră s-a terminat“, a relatat o fostă colegă de-a judecătoarei.

Advertisement

Tragicul Sfârșit al Judecătoarei Mirela Anton Șochează Comunitatea Juridică din Iași

Mirela Anton a fost o figură respectată în sistemul judiciar, având o carieră impresionantă care a început după absolvirea Facultăţii de Drept a Universităţii „Al.I. Cuza” în 1995. Cariera ei a început la judecătoriile Tecuci şi Paşcani, urmând ca în iunie 2000 să promoveze la Tribunalul Iaşi. A rămas în cadrul acestui tribunal până la pensionarea sa, survenită în decembrie 2022.

Advertisement

Citește și: Crenguța Leaua, avocatul-erou din Dosarul Roșia Montană, care a salvat România de la plata unor despăgubiri colosale

Soțul doamnei Anton este cunoscut în comunitatea medicală din Iași, lucrând ca medic la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”. Pierderea sa a lăsat un gol imens, atât în inima familiei, cât și în cea a comunității juridice și medicale.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanțe, subliniind contribuția semnificativă a doamnei Anton la sistemul judiciar din România: „Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Mirela Anton, fost judecător în cadrul Tribunalului Iaşi, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!“.

Citește și: Justiția este doar pentru săraci? PATRONUL UNTOLD A SCĂPAT! A recunoscut faptele, dar Parchetul Cluj-Napoca a închis dosarul!

În contextul acestui eveniment tragic, comunitatea juridică din România este încă marcată de pierderea recentă a altei judecătoare, Andreea Păcurar de la Judecătoria Șimleu Silvaniei, care a decedat la vârsta de 34 de ani după o luptă cu o boală gravă. Această serie de pierderi subliniază vulnerabilitatea vieții și impactul profund pe care îl pot avea asupra comunităților respective.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Justitie

Inspecția Judiciară a demarat o investigație de urgență privind conduita judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu, din cadrul Judecătoriei Mangalia, care a fost repartizată să judece...

Actualitate

Tragedia s-a abătut asupra comunității din Oradea duminică, când fostul procuror Adrian Brișcan, în vârstă de 52 de ani, a decedat la domiciliul său...

Actualitate

În localitatea Turtureşti din Neamț, pe DN 15D, s-a produs un accident grav marţi seara. Un bărbat care oprise mașina pe marginea drumului pentru...