Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spiritualitate

Pr. Ioan Istrati dezvăluie planul secret pentru întronarea Antihristului: „Demonul şi-a pus legiunile la treabă”

Foto: paginacudetoatebymd.ro

Într-o postare recentă pe Facebook, Părintele Ioan Istrati face o analiză profundă a schimbărilor societale contemporane, intitulată „Radiografie”. Pornind de la un fundal istoric marcat de războaie și suferință, el construiește un discurs pe tema emergenței răului subtil în societatea modernă. Contrastând cu perioada de după Primul Război Mondial, unde omenirea, deși zguduită, mai păstra valori morale, Părintele Istrati argumentează că în prezent, răul și-a rafinat metodele, vizând coruperea spirituală și morală a individului. De la avort și eutanasie, la distrugerea educației creștine și promovarea păcatului ca normă, el descrie o lume în care diavolul nu mai caută să distrugă trupește, ci sufletește, pregătind terenul pentru apariția Antihristului. Această perspectivă oferă un punct de vedere asupra luptei dintre bine și rău, reflectând convingerea că, în ciuda presiunilor externe, biserica va rezista ca bastion al adevărului și moralității.

Advertisement

Citește și: Pr. Theologos, de la Muntele Athos, spulberă miturile Postului: ‘Regula de aur’ a călugărilor ortodocsi!

Advertisement

Părintele Ioan Istrati:

Radiografie

„Antihrist nu poate veni decât într-o lume de iad.

Să facem un exerciţiu de imaginaţie (sic). Acum o sută de ani, se termina primul război mondial. Europa îşi lingea rănile, îşi îngropa milioanele de morţi şi se reconfigura harta naţiunilor, sfărâmând coloşii imperiali. Era valabil şi în restul lumii, doar cu un decalaj. Dincolo de ororile războiului, omenirea încă afirma firescul, bunătatea, milostivirea, chiar dacă nu le practica. Era cu neputinţă să susţii o aberaţie imorală şi să rămâi netaxat.

Cel viclean a văzut că nu are niciun sens să omoare milioane de oameni, mai ales că mulţi dintre ei, omorâţi fără vină, se salvau de gheara întunericului şi mergeau în lumina raiului. Aşa că războaiele mondiale au fost nişte hemoragii uriaşe ale umanităţii care au umplut lumea de ucigaşi, dar şi de ucişi fără de vină. Înverşunarea iadului împotriva cosmosului uman n-a reuşit decât să smulgă mulţime mare de martiri din lanţurile diavolului.

Aşa că metodele s-au rafinat. Omul nu trebuie omorât cu trupul, ci trebuie omorât sufleteşte, ca să meargă de bună voie în iad, încă din viaţa aceasta. Este ceea ce Împăratul David, cu privirea sa mai pătrunzătoare decât cerurile, a văzut: „Să vină moartea peste ei şi să se pogoare în iad de vii, că vicleşug este în locaşurile lor”.

Aşa că în loc de camere de gazare, vrăjmaşul şi-a rafinat cabinetele de ginecologie. În loc să strângă nefericiţi în lagăre de concentrare, diavolul a intrat cordial în fiecare casă şi în fiecare buzunar, prin televizor şi telefon. În loc de foamete programată, ca la Holodomor, demonul înfometează de har lumea, prin distrugerea educaţiei creştine şi morale. În loc de selecţia naturală a naziştilor, cel rău omoară veşnic bătrânii prin eutanasie, pruncii prin avort şi tinerii prin desfrânare. Securitatea care te asculta şi te sălta pentru orice nimic, acum e reţea socială, care te ascultă, te supraveghează şi te vinde ca pe o marfă.

Şi totuşi, pentru întronizarea lui Antihrist, nu e de ajuns. Oamenii încă mai recunosc, în miopia lor, un om bun de un om rău, o faptă bună de o ticăloşie, un dar de un furt etc. retina morală a umanităţii nu e deplin coruptă şi opacizată. Trebuie mai mult.

În oroarea de iad a lucrării antihristice, demonul şi-a pus legiunile la treabă pentru spurcarea tuturor categoriilor de oameni, dar mai ales prin obligativitatea acceptării acestor orori, pentru care Dumnezeu a ars cu foc cetăţile biblice.

Nu numai că anomalia pasiunii pentru cel de acelaşi gen a devenit banală, ci e obligatorie în manuale, în filme, în desene animate, pe internet, youtube, facebook, iar pruncii noştri cu suflete de rai sunt spurcaţi de zor, pentru a moşteni iadul. Mai mult, dacă afirmi oroarea scatofilă, eşti pasibil de închisoare, pentru că eşti intolerant, incitator la ură şi medieval.

Nu numai că avortul nu mai e considerat o crimă feroce şi iremediabilă, ca acum o sută de ani, ci e obligatoriu, permis până în ultma zi de sarcină, manipulat de orice nimeni, „celebrat” de oamenii iadului. Oprah, acea prezentatoare celebră din căsoiul ei greţos de sute de camere a înfiinţat o mişcare socială „Shout your abortion”, adică „strigă, celebrează, declară şi bucură-te că ai tăiat în bucăţi şi ai sfărâmat singura ta şansă la nemurire”.

Abuzul şi distrugerea copiilor de fiarele bolnave pedofile nu mai e o mizerie condamnabilă la închisoare pe viaţă, ca acum o sută de ani, ci e cosmetizată, edulcorată, justificată de cercetători veniţi direct din bolgiile infernului să ne spună cum e acolo.

Uciderea bătrânilor disperaţi şi vulnerabili nu mai e o mârşăvie nemernică ascunsă sub preşul istoriei, ci o banalitate cu care copiii de azi pun mâna mai repede pe averea strânsă din truda părinţilor.

Sexualitatea, în loc să fie o manfestare firească a calităţii de adult şi a iubirii conjugale, născătoare de prunci, a devenit disciplină şcolară pentru copiii de grădiniţă şi de şcoală primară, pentru ca de mici umanoizii să devină obsedaţi sexual, prădători şi nemernici.

Societatea evoluează spre obligativitatea păcatului, spre infuzarea cu forţa a răului în orbite prin manipulare şi prin distrugerea adn-ului moral al umanităţii în favoarea plăcerii epidermice, a iluziilor de stăpânire şi a raiului de carton al acestei vieţi.

Biserica, asediată şi invadată de această mentalitate, trebuie să păstreze adevărul, chiar şi cu preţul vieţii membrilor ei. În lupanarele publice ale imperiului roman, oamenii lui Hristos au murit cu milioanele pentru a-şi păstra fiinţa curată şi au moştenit viaţa veşnică, împreună cu Mirele cel preacurat al vieţii lor. Suntem prea puţini şi e prea târziu, însă niciodată porţile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos, Cel răstignit şi înviat.”

Citește și: Pr. Pimen Vlad are probleme grave de sănătate: „Inima a rezistat, însă acum nu mai face faţă”

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


1 Comment

1 Comment

  1. Ecaterina

    28 martie 2024 at 15:41

    Foarte frumos spus! Și mai ales adevărat! Doar că datorită ambiguităților (adică venirea lui Enoh și Ilie, predicarea Evangheliei la toate popoarele, convertirea poporului iudeu la creștinism, arătarea pe cer a Sfintei Cruci etc.) care persistă și încă vor persista (cel puțin pentru o perioadă doar de Dumnezeu decisă și știută), semnele sfârșitului expuse de Sfânta Scriptură NU pot fi identificate cu deplină siguranță. Prin urmare, nici venirea lui antihrist. E adevărat, trăim într-o eră de apostazie, dat fiind că mulți creștini nu doar că s-au lepădat de Creștinism (căderea multora din credință), dar s-au înmulțit atât războaiele, cât și fărădelegile între oameni. La fel și catastrofele naturale. Totuși, lucrare dumnezeiască fiind, e dificil ca omul să încerce s-o înțeleagă cu minte omenească. În rest, Părintele Istrati are perfectă dreptate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Spiritualitate

Părintele Ioan Istrati a postat recent pe pagina sa de Facebook un text intitulat „Istoria lunatică a lumii”, în care interpretează vindecarea fiului lunatic...

Opinii

Un ștab slav ne spune că nu suntem o națiune, ci un mod de viață. Așa e. Suntem troposul rugăciunii, al bunului simț și...

Spiritualitate

În contextul actual, unde tatuajele devin tot mai populare, încărcate de semnificații variate și văzute de mulți ca o formă de artă personală, Părintele...

Opinii

Barbaria Umanitatea crește în cultură sau decade în cele mai de jos ale prostiei. Se înalță la Dumnezeu sau se prăbușește în iad, neamuri...

Spiritualitate

Într-o întâmplare amuzantă și plină de învățăminte despre valoarea postului și ispitele cotidiene, Părintele Ioan Istrati a împărtășit pe pagina sa de Facebook o...

Spiritualitate

Într-o dezvăluire cutremurătoare din inima Sfântului Munte Athos, Părintele Vlad Pimen, starețul Chiliei „Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, aduce în prim-plan o discuție profundă...

Opinii

Împăratul confuziei, domnul iluziei, prințul înșelării, își face din destul lucrul în lumea de azi. Advertisement Spre exemplu, schimbă mințile cele slabe, să confunde...

Spiritualitate

Povestea emoționantă a unei tinere însărcinate, împărtășită de Părintele Ioan Istrati, captează atenția și inimile multora. Într-un mesaj recent publicat pe pagina sa de...