Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Cutremur în AUR: Valentin Florea demisionează și detonează bomba: „AUR este o iluzie la ora actuală, dirijată de un Gunoi!”

Foto: Facebook, Valentin Florea

Valentin Florea a anunțat ieri pe Facebook că demisionează din partidul AUR, exprimându-și dezamăgirea profundă față de liderul George Simion. Florea critică modul în care Simion a gestionat partidul, acuzându-l de impunerea unor decizii arbitrare și de manipularea organizației în propriul avantaj. Postarea sa detaliază deziluzia crescută din compromisurile și promisiunile nerespectate, precum și sacrificiile personale și financiare pe care le-a făcut în speranța unor schimbări semnificative în cadrul partidului. Florea își încheie mesajul exprimându-și speranța într-o conducere viitoare mai corectă și dedicată principiilor inițiale ale partidului.

Advertisement

Citește și: USR în vârtejul corupției: Concursuri aranjate și grupuri infracționale la primăria Bacău! „Domnul Drulă îl susține din toată inima”

Advertisement

Valentin Florea:

„Boschetaru’ și gunoiu’

Astăzi am decis să îmi dau demisia din partidul AUR. Îmi pare rău doar de oamenii buni, oameni de care a profitat și de care încă profită, un Gunoi.

3 ani de AUR. În 2021 AUR părea că vrea și că poate să facă lucruri bune pentru neamul nostru. Discursurile de excepție ale domnului Lavric în Parlamentul României, conduita și capabilitatea lui Claudiu, protestul din 21 Decembrie 2021, sângele tricolor al lui Tănasă, pilonii existenți cu adevărat în rândul membrilor AUR, starea frumoasă de Românie…am zis că nu-i adevărat, că după CDR-ul din 96’ , vine un partid tras de locomotiva sa, care părea că e un om iubitor de Țară, alias Gunoiu’ , să schimbe mentalități, să schimbe România în bine. Iluzii…

În anul istoric 2024, totul este schimbat. Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile, amestecul a polarizat partidul în sute de mini tabere. Organizații destrămate, oameni buni, sufletiști, capabili, frumoși…dezamăgiți de Gunoi.

Timp de trei ani, nu m-a întrebat nimeni dacă avem nevoie de ceva la sector. Ca organizație, desigur.

Chirii, utilități, acțiuni, autocare, veste, tricouri, șepci, tabără de vară, abonament imprimantă, cafele, ape, sucuri, mese, benzină, renovare sediu, mobilier, laptopuri și multe alte plăți.

130.000 de euro la prima strigare, potrivit unor socoteli pe care mi le-am mai pus în notițe. 2 Apartamente vândute, că e greu să faci politică fără bani. Și am considerat că este nevoie de sacrificii.

Nu ne-a ajutat centrul nici cu una de-un leu. Că nu intră în subvenții, o fac ei altfel:).

Au solicitat mereu oameni. În ,,n”acțiuni gândite de Gunoi, cele mai multe fără sens. ( Aur te aude sau nu, E nevoie de Hoți, jos Johannis fără rezultat șamdp).

Am zis hai, că munca aduce plus valoare, că oferim și nu cerem nimic…

Pe urmă treaba cu coordonatorul interimar , practic neexistând entitate juridică, am zis hai, că suntem oameni serioși, se apreciază munca, sacrificiile, timpul. Iluzii… totul pentru că Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic.

AUR Sector 6 a fost mereu la înălțime. Proteste, evenimente, acțiuni, resurse umane, suflet, timp șamdp.

Am lăsat familii, locuri de muncă, afaceri, tot. Asta pentru că am crezut. M-am înselat.

Am mai avut o încercare de a mă retrage, când a venit Gunoiu’ acasă după mine, m-am întors doar pentru echipă.

Ultima “ispravă” a Gunoiului, astăzi de dimineață. După o întâlnire la miez de noapte aseară cu “fratele Mișu Enache” , aflu că trebuie să mut de pe primele poziții, câțiva candidați pentru consiliul local, după poziția 10, tot mai sus. Eu desigur că am rămas stupefiat, că oamenii au muncit, nu vreau să îmi bat joc de oameni.

Mă sună la 10:57 și spune “ Auzi băi boschetarule ( cu toată diplomația pe care o am, dacă am fi fost față-n față, cred că ți-ai fi mușcat limba aia de Gunoi), zi merci că nu mă bag peste lista ta cu oameni de-ai mei. Că tu vrei să și candidezi la Primăria Sectorului 6, vrei și locul unul la consiliu. Așa că nu îmi pui mie psd-iști pe listă, în primii 10”. Abordare de Președinte de partid în 2024. Și uite așa s-a băgat peste tot, la toate sectoarele a pus oamenii pe care i-a vrut el, nu cei ce au muncit. S1, S2, S3, S4, S5. Mihail Dojană de la s1 a plecat, și-a dat seama de Gunoi! A băgat și el vreo 250.000 de euro ca să țină Organizația. Ulterior, i s-a oferit locul doi la consiliu:)).

Păi normal Gunoiule că vreau să candidez, că așa ne-a fost vorba de trei ani, altfel nu mai investeam atâta. Că eu sunt idealist și vreau Dâmbovița navigabilă, vreau Lacul Morii să bată Como, că vreau Școli de Arte și Meserii, că vreau locuințe pentru tineri, că vreau Hub-uri, că vreau Uși deschise la

Primărie, că vreau să fac Istorie, nu bani Gunoiule!!!

Motivul la sectorul 6? Că cei doi au fost mulți ani la PSD. Da, au fost, dar sunt membrii AUR din 2022, au muncit trei ani de zile, sunt capabili și au expertiză, au dat timp și resurse Organizației, își merită locurile. Au promis că nu se bagă peste listele la locale, asta fac. Dar una de un leu nu au aruncat Organizațiilor.

Păi la Iași, Alba Iulia și-n mai toată Țara, ai numit psd-iști, pnl-iști, traseiști pe ultima sută de metrii, fie candidați la municipii fie la consiliile județene. Acolo nu se mai pune? Sau s-a încasat?

Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există SG, nu există Vicepresedinți, președinți, nu există nimic, decât Gunoiul.

Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi.

Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal.

Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată Președintele României, se înșeală amarnic. Doamne-ferește! ( Nu te lasă nici americanii Gunoiule și nu te vor vota nici românii), pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reușești să faci diferența între dativ și acuzativ.

Nu mai vreau să candidez, pentru că tu vrei să te înconjori doar de lingăi care te mint.

Adevărul este crunt pentru tine. Eu iubesc boschetarii, merg să le ofer mese calde de ani de zile. Tu însă ești un Gunoi care a distrus organizațiile din Țară, un om care umilește, jignește, minte. Ești obsedat de putere.

Sunt în Post și nu îți doresc răul Gunoiule ( să fii sănătos și să te mustre conștiința pentru tot răul pe care l-ai făcut oamenilor care au crezut în tine).

Sper cât mai rapid să conducă acest partid, Claudiu Târziu!

Respect tuturor oamenilor muncitori din acest partid, mulțumesc colegilor mei din sectorul 6 pentru susținerea necondiționată.

Mulțumesc tuturor vecinilor din sector care cred în mine!

AUR este o iluzie la ora actuală, dirijată de un Gunoi!

Gânduri bune, tuturor! Mergem înainte!🙏🏻🇹🇩

Dumnezeu să mă ierte pentru duritatea cuvintelor dar efectiv nu mai pot să am un lider de partid tomberonez.

P.S ai făcut blat, non-combat pe București, Gunoiule!”

Citește și: Campanie electorală prin exploatarea imaginii copiilor – o practică ilegală și imorală a candidatului USR Ionuț Alexandru Dinu

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Justitie

Instituirea Ordinelor de Restricție și Incriminarea Terorizării Într-o mișcare semnificativă pentru protecția cetățenilor, Camera Deputaților a adoptat o modificare esențială a Codului Penal, introducând...

Fără categorie

Într-un incident neașteptat care a avut loc cu doar câteva zeci de minute înaintea începerii meciului amical dintre România și Irlanda de Nord, fostul...

Sport

Yamato Zaharia oferă explicații și își cere scuze după furtuna provocată în meciul RXF Într-un incident neobișnuit și plin de controverse, Gala RXF a...

Politică

În contextul actual al vieții politice românești, unde dialogul și respectul între diferitele forțe politice sunt esențiale pentru progresul societății, un recent eveniment a...

Politică

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat o serie de critici dure la adresa premierului Marcel Ciolacu, în contextul controverselor legate de situația...

Politică

Într-o dezvoltare semnificativă pentru România, premierul Marcel Ciolacu a anunţat că ţara a obţinut o victorie majoră în procesul cu Gabriel Resources privind controversatul...

Externe

Într-un scandal major care zguduie temeliile societății grecești, liderii Bisericii Ortodoxe Grecești lansează amenințări de excomunicare împotriva premierului Kyriakos Mitsotakis și a parlamentarilor după...

Spiritualitate

Într-o întorsătură neașteptată de evenimente, ședința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de la sfârșitul lunii februarie 2024 a scos în evidență discuții și...