Connect with us

Hi, what are you looking for?

Opinii

Diana-Maria Brăgaru / Războiul din Gaza: Dacă nici situația din Israel nu e ceea ce pare?!

Foto: evz.ro

Adepții progresismului au devenit, suspect de subit, susținătorii cauzei palestinienilor și condamnă Israelul

Încă o dată, politica ucide cu sânge rece. Încă o dată politica și interesele terților sunt mai presus decât orice viață umană.

Advertisement

De la anunțul atacului terorist al Hamas am spus că Bibi Netanyahu a devenit ucigașul propriului popor. Nu a eșuat niciun serviciu de intelligence al Israelului. Totul a fost supravegheat, gândit să fie lăsat să se întâmple cu bună știință. Și nu de ieri, de azi. Analiștii independenți vorbesc despre faptul că pentru un asemenea atac este nevoie de un an pentru pregătiri! Și este imposibil ca într-un an, intelligence-ul evreiesc să nu fi băgat de seamă ce se întâmpla fix sub nasul lui.

Advertisement

Citește și: Diana-Maria Brăgaru: MANIPULAREA MEDIA – MIT VERSUS REALITATE

În plus, Bibi nu este la primul atentat la viața propriei națiuni. Israelul nu a uitat cum Bibi a făcut un ghișeft sacrificând populația intereselor oculte, oferind-o pe post de cobai pentru Big Pharma – Bibi nu a plătit în bani pentru vaccinuri, dosarele vaccinaților cu forța au fost plata serurilor. Bibi a făcut troc cu sângele propriului neam.

Dacă politicienii români s-au îndatorat la ordinul mai marilor pentru a cumpăra serul, Bibi și-a băgat în boli semenii cu profit.

Dar asta nu a fost de ajuns, pentru că targhetul nu e salvarea poporului ales. Nici ei nu au fost, nu sunt și nu vor fi scutiți, și ei trebuie să-și aducă obolul de moarte întru instaurarea NOM!

O dată cu adeverirea previziunilor sumbre ale adepților teoriei conspirației, serviciile ocultei care urmăresc dezbinarea omenirii și cultivarea vrajbei, au avut grijă să replanteze semințele antisemitismului în mințile celor care se grăbesc să înghită orice informație menită să „le dezvăluie” secretele Marii Resetari”. Doar că „secretele” nu mai sunt de mult timp secrete, totul este la vedere, expus fără frică și fără rușine. Toate națiunile vor plăti prețul sângelui – inclusiv cele care par acum a fi în războaie legitime, inclusiv lumea arabă.

Iar evreii nu vor face excepție. Suntem „prea mulți” din fiecare națiune și toți distrugem planeta.

Este remarcabil cum funcționează spălarea pe creier colectivă – pseudo-neomarxiștii, cei care condamnau până mai ieri Holocaustul, au devenit acum mari susținători ai palestinienilor extremiști.

Nu puțini au fost cei care, văzând demonstrații curcubeice pro-Palestina, au bufnit în râs.

Pe bună dreptate, să vezi o minoritate care susține ideologic o populație care ar lapida-o pentru practici sexuale interzise in Islam nu poate fi decât o imagine de râsul curcilor.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Sume importante de bani sunt direcționate către conturile influencerilor progresiști pentru a-și arăta sprijinul pentru acțiuni teroriste, sub masca „luptei împotriva genocidului”. Personaje media din toate țările îi prezintă pe războicii jihadiști drept luptători pentru dreptate, justificând indirect tot ce au făcut de-a lungul timpului. Luptători pentru dreptate care, în ultimele decenii, nu au avut nicio strângere de inimă când au reprogramat mental copii și tineri, femei și bărbați deopotrivă, pentru a-i trimite să omoare oameni nevinovați pretutindeni, să se arunce în aer spre „Slava lui Allah” – așa cum ceilalți reprogramează societatea întru blamarea firescului și promovarea unei realități în care bebelușii sunt poluatori și moralitatea e diluată până la dispariție.

„Slava Ucraina” s-a transformat în „Allahu Akbar” și nimeni nu bagă de seamă ticăloșia!

Mai mult, cenzura AI nu funcționează pentru a bloca diseminarea mesajelor inflamatoare. Și asta nu ridică niciun semn de întrebare nimănui!

Citește și: Daniel Polifrone: CTP, un bufon degenerat, o rușine pentru jurnalismul românesc

Sume uriașe sunt folosite pentru propagandă. Propaganda menită să adâncească disensiunile, să provoace conflicte, să degenereze în violență care să justifice, de ce nu, impunerea de „măsuri de securitate pentru binele general” prin care să ni se limiteze dreptul la exprimare, la adunări publice, creând premisele instaurării definitive ale Noii Ordini.

În acest răstimp, Biden, susținător al Noii Ordini, promovează în continuare războiul aducător de profit pentru industria de armament, iar țările musulmane nu vor să preia populația islamistă din Gaza, tot de frica infiltrării printre ei a jihadiștilor. Și nici asta nu ridică niciun fel de semn de întrebare nimănui!

În Europa, numărul refugiaților musulmani depășește 44.000.000 de suflete. Primirea lor, forțată de Angela Merkel, cea care își dorea mână de lucru ieftină în Germania, a pus o bombă la temelia UE.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Spiritualitate

UPDATE: Părintele Alexandru Ștefan: Advertisement Hristos a înviat! Advertisement Va aducem aminte ca termenul limita pt depunerea formularului 230 este 27.05.2024. Prin acest formular...

Magazin

În ciuda faimei sale internaționale în tenis, viața personală a Simonei Halep a fost întotdeauna ținută departe de lumina reflectoarelor. Printre aspectele mai puțin...

Opinii

Pe zi ce trece apar în spațiul public tot mai multe informații care îl fac pe orice om normal să i se zbârlească părul...

Actualitate

Într-un incident tragic ce a avut loc la Sibiu, două tinere, în vârstă de 12 și 14 ani, aflate sub îngrijirea unui centru de...

Actualitate

O anchetă amplă începe în urma incendiului din comuna Gura Vadului, unde Ferma Dacilor, o destinație populară pentru turiști, a fost distrusă, iar șase...

Opinii

Crăciun. Zilele când până și ateii împodobesc bradul și primesc colindători, în amintirea vremurilor când încă nu credeau doar în știință, ci și în...

Sănătate

După festinurile îmbelșugate de Crăciun și Revelion, o modalitate surprinzătoare și benefică de a-ți revitaliza organismul și de a face față exceselor culinare este...

Actualitate

Într-un demers de alertă comunitară, primarul Constantin Dumitru din comuna Mărăcineni, județul Buzău, a luat atitudine împotriva unei escrocherii care a prins amploare în...