Connect with us

Hi, what are you looking for?

Externe

TERIFIANT: ideologul lui Putin avertizează despre Al Treilea Război Mondial și APOCALIPSA NUCLEARĂ!

Foto: activenews.ro

Pe măsură ce rapoartele despre spitale bombardate continuă să apară, credința în Occident ca forță conducătoare globală și model universal pare să scadă. Observăm o lume care își urmează propriile cale, divergente de cea trasată de Statele Unite. Privind retrospectiv, piețele financiare au eșuat adesea în anticiparea izbucnirilor de conflicte majore, așa cum s-a întâmplat în preajma Primului și celui de-Al Doilea Război Mondial. Acum, semnalele alarmante se intensifică, dar societatea pare să ignore, poate și mai vehement, aceste avertismente.

Advertisement

Alexandr Dughin, despre tensiunile geopolitice actuale și perspectivele unui conflict global

Potrivit national.ro, în 1909, Norman Angell publica „Marea iluzie”, o lucrare care argumenta improbabilitatea unui război datorită interdependenței economice globale. Cartea a avut un impact profund asupra opiniei publice de atunci, liniștind temerile, însă realitatea a demonstrat altceva. Asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand a fost urmată de izbucnirea războiului într-un timp surprinzător de scurt, un pericol pe care majoritatea l-au ignorat.

Advertisement

În contextul actual, 2023, retragerea SUA din Afganistan, dificultățile întâmpinate de NATO în Ucraina și recentele evenimente din Israel sunt privite de mulți ca simptome ale unui declin al influenței occidentale.

Citește și: Video / Zelenski & Dumnezeu: Parlamentul de la Kiev a votat interzicerea Bisericii Ortodoxe Ucrainene (ActiveNews)

Sentimentul unei schimbări semnificative este puternic. Există o mișcare generală, un val de întrebări și temeri. Oamenii se întreabă dacă situația globală va scăpa de sub control și dacă un conflict major este iminent. Divergențele de opinie sunt profunde, cu unele voci solicitând menținerea status-quo-ului, în timp ce altele clamează schimbări radicale.

Ce urmează poate fi incert. Există posibilitatea unei noi diviziuni geopolitice, a unei lumi fragmentate între blocuri occidentale și BRICS+. Poate apare un nou Război Rece, poate o serie de tensiuni multidimensionale. Aceasta este, de asemenea, viziunea pe care Alexandr Dughin o împărtășește în recentele sale scrieri.

Dughin, adesea descris în media ca „ideologul lui Putin”, proiectează un viitor sumbru. El crede că actuala confruntare dintre Israel și Hamas transcende ceea ce mass-media prezintă și sugerează că un conflict neașteptat sau o acțiune deliberată ar putea avea consecințe devastatoare.

Pentru o înțelegere mai profundă, este esențial să examinăm direct scrierile lui Dughin, care analizează situația actuală și conflictul israeliano-palestinian din Fâșia Gaza ca puncte cheie în această dinamică globală tensionată.

Să încercăm să descriem unul dintre scenariile posibile ale unei noi escaladări în Orientul Mijlociu

Răscoala palestiniană începe în Cisiordania și Ierusalimul de Est. Mahmoud Abbas nu poate ține situația sub control și, văzând că Israelul este angajat într-un adevărat genocid în Fâșia Gaza, palestinienii lansează o revoltă generală. IDF continuă să masacreze civili în Fâșia Gaza.

În întreaga lume, elitele liberale occidentale pro-americane, care susțin în unanimitate Israelul, sunt din ce în ce mai contestate.

Hezbollah se implică și mulțimi de arabi iordanieni trec granițele.

SUA lansează lovituri preventive împotriva Iranului, care este din ce în ce mai implicat în conflict, iar Iranul ripostează împotriva Israelului. Siria intră în război și atacă platoul Înălțimilor Golan.

Există o mobilizare rapidă a întregii lumi islamice.

Statele islamice pro-americane – Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar etc. – sunt obligate să se alăture confruntării alături de palestinieni. Lor li se alătură Pakistanul, Turcia și Indonezia.

Povestea talibanilor care trimit trupe în Orientul Mijlociu, care a fost o veste falsă, devine o realitate. Bannerele negre ale Khorasanului sunt ridicate în toată lumea.

Problemele dintre salafiști și tradiționaliști, inclusiv șiiți, se intensifcă pe fondul conflictului extins. Începe Marele Jihad al lumii islamice împotriva Occidentului și a Israelului.

Mai întâi, Rusia adoptă o poziție neutră, dar nu se grăbește să sprijine Israelul, pentru că este în război în Ucraina cu Occidentul, care la rândul său este complet de partea Israelului.

La un moment dat, în răscoala Ierusalimului de Est, palestinienii au proclamat nevoia de a închide moscheea Al-Aqsa pentru a o proteja de forțele de apărare israeliene. Moscheea Al-Aqsa a fost menționată la începutul răscoalei din Fâșia Gaza. Israelul, în timpul luptei împotriva milițiilor palestiniene armate și de autoapărare, lansează un atac cu rachete asupra moscheii. Se prăbușește.

Calea către construcția celui de-al treilea templu este clară. Dar, un miliard de musulmani, dintre care 50 de milioane (oficial) sunt în Europa, se agită acum și în Occident.

Un război civil a izbucnit în Europa. Unii europeni sunt de partea elitelor LGBT, Soros și a celei Atlantiste, în timp ce alții fac alianță cu musulmanii și se alătură revoluției antiliberale.

Statele Unite folosesc arme nucleare tactice împotriva Iranului. Rusia lansează o lovitură nucleară tactică împotriva Ucrainei, care încearcă să se agațe de Occident cu orice preț și provoacă Moscova în toate felurile posibile.

Al Treilea Război Mondial a izbucnit cu utilizarea armelor nucleare tactice.

Rusia a decis în cele din urmă să se alăture musulmanilor. Rusia atacă – deși indirect – Israelul. Gog este acolo. În viziunea rusă, Occidentul se află sub dominația directă a Antihristului.

Citește și: Elon Musk pregătește un cutremur digital: X (fost Twitter) ar putea părăsi Europa în urma tensiunilor legate de reglementări

Mulți lideri mondiali mor, alții noi apar, având convingeri mult mai radicale.

China atacă Taiwanul, redirecționând atenția SUA și NATO către o nouă țintă. India se abține să ofere sprijinul direct pe care se bazează Statele Unite.

Sfârșitul istoriei pare să se apropie cu pași repezi.

Feministele, homosexualii și ecologiștii solicită încetarea acestui lucru, dar nimeni nu-i ascultă.

Occidentul este forțat să lupte împotriva tuturor în numele unui obiectiv pe care nu-l mai poate formula – toate tezele vechi privind «drepturile omului», «societatea civilă» și alte incantații au dispărut în realitatea aspră a morții totale care se apropie.

Elon Musk recunoaște că a încetat complet să înțeleagă ce se întâmplă.

Israelul începe să construiască cel de-al treilea templu, sub loviturile din toate părțile. Doar Mesia poate salva situația…”,  expune Alexandr Dughin un scenariu al unui potențial Al Treilea Război Mondial, având la bază evoluția recentă a conflictului din Fâșia Gaza.

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Externe

Franța ar putea anunța curând trimiterea de instructori militari în Ucraina, potrivit unor surse diplomatice citate de Reuters, informează News.ro. Decizia ar putea fi...

Spiritualitate

UPDATE: Părintele Alexandru Ștefan: Advertisement Hristos a înviat! Advertisement Va aducem aminte ca termenul limita pt depunerea formularului 230 este 27.05.2024. Prin acest formular...

Externe

Într-o veste care a surprins pe mulți, Evgheni Putin, vărul președintelui rus Vladimir Putin, a decedat la vârsta venerabilă de 91 de ani. Conform...

Externe

Președintele Vladimir Putin, care conduce Rusia de peste douăzeci de ani, a ținut discursul său anual în fața Adunării Federale joi, cu două săptămâni...

Externe

Într-o dezvăluire captivantă, despre Președintele rus Vladimir Putin se relatează că ar avea o legătură romantică cu o blondă „de tip Barbie”, cu 32...

Externe

Într-o dezvoltare tulburătoare care subliniază pericolele pe care le înfruntă cei care aleg să dezerteze din forțele armate rusești, Maxim Kuzminov, un pilot rus...

Politică

Într-un discurs electrizant susținut la Timișoara, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, s-a plasat într-un context comparativ îndrăzneț cu opozantul rus Aleksei...

Externe

Într-un moment definitoriu pentru relaţiile internaţionale şi drepturile omului, decesul lui Alexei Navalnîi, figura emblematică a opoziţiei ruse împotriva preşedintelui Vladimir Putin, a declanşat...