Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spiritualitate

O bolnavă de cancer în stadiu terminal, s-a vindecat după ce Pr. Ioan Istrati i-a citit rugăciuni cu fesul Sf. Ioan Rusul pe cap

Părintele Ioan Istrati

Părintele Ioan Istrati împărtășește o poveste emoționantă despre puterea credinței într-o postare recentă pe Facebook. Povestea începe cu o tânără diagnosticată cu cancer cerebral, căreia i se spune că mai are puțin de trăit. Cu toate acestea, o experiență divină și rugăciunile sincere către Sfântul Ioan Rusul aduc o schimbare surprinzătoare în situația ei. Chiar și în fața unor noi încercări și momente de disperare, credința rămâne fără îndoială, iar în cele din urmă, vestea tragică se transformă într-o veste de bucurie și speranță.

Advertisement

Citește și: ÎPS Teodosie, declarații despre Pr. Dr. Ștefan Mindea: „Deși are operații până târziu, noaptea slujește”

Advertisement

Părintele Ioan Istrati:

„Dumnezeu poate face din vestirea morții, vestire de viață

V-am scris acum vreun an despre o fată căsătorită, cu formațiuni canceroase in interiorul craniului care apăsau pe creier. Mai avea – după spusa doctorilor – câteva luni de trăit. Fata a plâns disperată și s-a rugat mult. Într-o noapte a visat un tânăr mlădios și sfios care i-a spus: de ce nu citești rugăciunea mea? Fata l-a întrebat: ce rugăciune ai tu, că ești tânăr.

El i-a răspuns: Eu sunt Ioan și umblu pe la paturile bolnavilor, ajut bebeluși să poată vorbi, dăruiesc darul nașterii tinerelor femei care nu pot avea bebeluși.

Fata s-a trezit și a început să se roage mult Sfântului Ioan Rusul. În fiecare zi. M-a sunat și a venit de la 400 de km, la noi la Biserică unde i-am citit rugăciuni cu fesul Sfântului Ioan pe cap.

După multe rugăciuni, fiind în spital, a venit noaptea asistenta șefă bosumflată să îi facă analize, că așa a zis doctorul. Acesta l-a visat pe Sfântul Ioan care i-a poruncit să facă din nou analizele, că fata s-a vindecat. Ceea ce s-a întâmplat.

După un an în care fata n-a mai avut absolut nimic, mi-a scris iar cu mii de lacrimi. Are iar dureri de cap mari. A mers la analize. Markerii tumorali sunt iar foarte mari. Doctorii i-au zis că a recidivat cancerul cranian.

M-a lovit cu un baros în cap. Mi-am înghițit lacrimile. Cum așa? Unde am greșit? Sfântul Ioan Rusul nu face minuni doar pentru un an. Și apoi moartea.

I-am scris fetei să se roage Sfântului Ioan. I-am zis: o să îl rog și eu să se ocupe de caz. O zi n-am fost bun de nimic.

Fata îmi scrie tot mai deznădăjduită. Markerii tumorali erau enormi. Doctorii i-au dat o lună de viață. Mi-a zis:

Părintele meu, nu vreau să mor. Rugați-vă la toți sfinții. Pentru mine nu mai e decât un singur lucru: moartea.

I-am zis: Dumnezeu poate să facă din vestirea morții vestire de viață.

Plângea atât de tare la telefon, că nu mai înțelegeam nimic din ce spunea. Eram doar acolo în suferința ei gigantică, neputincios, inutil.

M-am rugat pentru ea. Și totuși. Sfântul Ioan care s-a arătat doctorului a zis clar: E vindecată. Sfântul Ioan nu poate minți.

M-a străfulgerat o idee. Am sunat-o pe fată. „Mergi și fă rmn, ct, toate analizele, că nu e spre moarte. Sfântul nostru iubit nu poate minți”.

S-a dus fata. Îndoită. Nu mai credea nimic. Mi-a zis distrusă: mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul de un an de viață. Și a închis.

A doua zi mă sună: părinte!!!!

Markerii tumorali erau enormi pentru că sunt însărcinată. De asta mă durea capul. Ați zis că vestirea de moarte va fi o vestire a vieții. Va fi un bebeluș!

Am mulțumit cu lacrimi Sfântului.

Sfântul Ioan nu poate minți.”

Citește și: ÎPS Teodosie, despre femeile divorțate: „Dacă a vrut ea, cel necăsătorit, dacă se căsătorește cu ea, săvârşeşte adulter”

Advertisement

Exemplu HTML cu Link

Urmărește-ne pe: Telegram | Google News


Apasă și comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Te-ar putea interesa și:

Opinii

„Eu voi ține mâna doctorului cu bisturiul” Azi a venit la noi la Biserică o femeie, Victorița Ana, cu mama ei. Advertisement Avea acum...

Monden

Începutul anului a adus vesti grele pentru Oana Lis, soţia cunoscutului Viorel Lis. Diagnosticată cu o formă agresivă de cancer de piele, vedeta a...

Monden

Într-o recentă postare emoționantă pe pagina sa de Facebook, Mihai Albu, designer vestimentar de renume, a împărtășit cu sinceritate și curaj detaliile despre diagnosticul...

Spiritualitate

Ce înseamnă Lumina de la Ierusalim și de ce se petrece acest lucru? Este o făcătură sau o minune dumnezeiască? Fenomenul a fost comentat...

Spiritualitate

Într-o serie de evenimente care par să depășească granițele dintre realitate și supra-natural, mărturii recente aduc în lumina publică detalii uluitoare de la înmormântarea...

Sănătate

Este alertă la nivel mondial după ce o epidemie misterioasă de cancer a fost observată la persoane tinere, stârnind îngrijorări semnificative în comunitatea medicală...

Sănătate

Într-un eveniment recent care a stârnit un val de discuții și controverse în rândul comunității medicale și al publicului din întreaga lume, William Makis,...

Externe

Prințesa Catherine de Wales, cunoscută și sub numele de Kate, a șocat lumea vineri cu o declarație emoționantă înregistrată la Windsor de BBC, în...